Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 824
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Катенце , честит ти рожденник със закъснение  Hug Heart Eyes Много да те слушка и да е здравичък и усмихнат Heart Eyes Heart Eyes

Днес ви четох по малко пез целия ден, но нямах време да пиа и сега не се сещам какво трабваше да пиша ooooh! пак ще чета.

С памперса сме до никъде, макар, че много го дразни вече.
За яденето Яде сам и половината го е изял, другата половина върху лигавник, панталон, стол и под Joy Ако е супа му я дробя с хляб, но пак разлива. Нещо си се заиграва  Crazy

Ади каква е тази помпа за нос към праходмукачката Joy умрях си от смях, дай линк или снимка, моля те  Joy
Аз така веднъж реших да изчистя клавиатурата с прахусмукачката и глътнах 3 копчета Joy

Миличка завиждам ти благородно Heart Eyes да си починете добре Heart Eyes

Аз резервирах РД на дени в едно клубче от18-20ч newsm78 много се чудих. Стринта не ми се щеше, от 12-14 ми се видя късно newsm78 а като спяк от към 14-16ч и трябва да има време да се оправи човек newsm78 Сега се чудя, дали да не го сменя за 12-14ч newsm78 какво ще кажете. А и имам гости /възрастните/ 20 човека и трябва и ресторантче Rolling Eyes и незнам от колко да го направя newsm78
Я си кажете мнението. Вие как ще го празнувате.

Уф , вместо да си редактирам поста съм натиснала цитат ooooh!

# 76
Добро утро,

снощи концерта на Ямато беше невероятен, много съм доволна, че отидохме. Алис спа при нашите, много била плакала, ама не за нас, а за дядо си  Crazy

Кали, апарата не ми е нов. Мерси за съветите, както обикновено на място е казано всичко  Hug

Алис не понася да е с памперс и всеки път е война, но след като не може да вдене, че не се пикае по пода и дивана ще си го носи. Понякога като й се пишка казава, че има "мок/р/о аки", друг път не. Пиш не фигурира в речника й.

Отново се храни много слабо, оставям я да рови в чинията и да яде, колкото й се иска. Като й гледам бузите и корема не е заслабнала.

# 77
Добро утро Hug
Кали много хаесвам на4ина ти на мислене,фен съм ти Laughing
Кетито много се смях на коп4етата от клавиатурата hahaha
Адиланд и на мен ми е лЮбопитно да я видя тая помпа,даже в4ера я търсих в нета,ама нищо не намерих Mr. Green
За памперса Дани преди сам си сваляше гащите и сядеш?,сега оба4е като го питам дали може да го оставя без памперс казва "не",аз инат оба4е го оставям и той сам си носи памперса и се мъ4и да си го сложи сами4ък Crazy,ако все пак го оставя задължително пишка и ака в гащите SickТака 4е засега съм го отложила,другия месец е великден и ще си е вкъщи няколко дена и пак ще пробвам PeaceПък в4ера се беше наакал и идва до мен и ми запушва носа,после си запушва неговият нос Laughing

# 78
Много бързам ама нещо пак нямахме нет и да напиша 2-3 думи да не мислите ,че съм се затрила Crazy
За памперса нама никакъв напредък  Embarassed направо не ми се говори  Tired
за помпата за нос и аз умрях от смях с тая прахосмукачка  #Crazy Joy
Кали и аз съм ти фен  Peace и за мисленето и за снимките  Wink
хубав ден Hug

# 79
Привет мацки!

Зоуи в4ера забравих да кажа 4е Дани е страхотен, голямо мом4енце е ве4е Simple Smile  Heart Eyes Наистина е напълнял. И как помага на мама в магазина Simple Smile

Ето я тази помпи4ка:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=74_80&products_id=1960

За памперса - никакъв успех, казва си винаги като се изака (задължителнио ляга под някоя маса и там прави нещата) а за пишкането опитваме отвреме на време ама рядко свършва нещо в гърнето. Като я знам по колко вода изпива като махнем памперса през 5 минути ще сме в тоалетната Simple Smile

За яденето: хапва си сама общо взето доста 4исто се храни, в на4алото аз и давам после я оставям сама да си дояжда. Ина4е ве4ер главно се храни седнала на земята с нас на малката маса в хола, на обяд в нейното стол4е и задължително с книжка:)

Кали, както винаги страхотни съвети  Peace

Дани, как си? Наближава момента а? Къде ще раждаш?

Нели, аз РДто го мисля така: на обяд семейно-роднински в ресторанта, следобед с децата в клуб4е (от 5:30 до 7:30) и ве4ерта купон с приятелите. Вси4ко в един ден. Хубавото е 4е се пада неделя а след това е 3 март и е по4ивен ден.

Много любезни в4ера в Американското посослтво взех вси4ко за 10 минути и подробно  обясниха нещата Simple Smile Сега оставя да преведа документите, и да решат дали ше правят ДНК анализ защото Анна-Мария е родена преди да се оженим, и общо взето няма много зна4ение дали бащата е припознал детето.

# 80
Ето още инфо за помпи4ката и как се използва http://www.babyvac.co.nz/
Аз мсиля да си я закупя.

Дейзи, зна4и много готино било в4ера, блазе ти Simple Smile Ей как ми се искаше и на мен да ги видя .... нищо де...

# 81
  • София, център
Зори ме е изпреварила с линк-а! Вие се смеете, ама работииииииииии!

При нас е лудница, детето май съм го изнервила до краен предел и не знам вече какво да правя! Днес сутринта отказа тотално да яде, до тук ок... оставих я гладна , без да я гоня и тормозя, уж добро решение... еййййййй като тръгнахме да излизаме навън и като почна един рев, едно тръшкане, удря си главата в земята, потна вир вода... седи и трепери от нерви и се дере на сила...

И така 20-30 минутки от обличането до НДК, там се лепна за мен, пак реве "ам-ам" - дадох и солетки, киселяяяяяк!
Взехме храната от кухнята, и пак ми отказа да яде, добре че дойде свекърва ми та да и изиграе една сценка, и да я нахрани... иначе хвърля всичко на земята, отива и бута прабаба си, че я погледнала жената и я попитала "Как си баби..."

Не знам какво да правя, свекърва ми много дипломатично ми каза да не и се нервирам на малката, за да не се изнерви още повече, ама как да се стърпя като всичко е наопаки... и най-вече   не се храни, а умира от глад и реве "ам-ам"....

Приемам съвети сЕк`ви  Mr. Green!!! Отивам да спя, че снощи пак гости и пак 3-4 заспах  smile3507

целувам Ви

# 82
Привет!
Аз днес съм много доволна че сутринта Виктор  направи и двете работи в гърнето Grinning
Иначе той е на периоди.Един ден ползваме гърнето по предназначение,на другия ден-всичко в гащите и на пода.Когато сме в къщи го държа без памперс в повечето време и му харесва.Даже иска да седи и по съвсем голо дупе и се гоним из къщи докато му обуя гащите Grinning
Тази помпичка за нос е много интересна.

# 83
Ади, това е период. И Магдалена ги играе такива от време на време. Тръшка се и реве за нещо, като й го дам, реве защото съм й го дала  ooooh! И няма управия. Колкото повече се стараеш да им угодиш, за да престанат, толкова повече се тръшкат. Аз за това я изпращам Магдалена в другата стая да си се тръшка и реве колкото ще  Crossing Arms След 10мин цялата истерия е приключила и тя кротко се връща обратно при мен  Grinning
За сега действа. Ще видим до кога  Mr. Green

# 84
Веси видях днес Маги (како ,какоооо ...) голяма сладурана ,оплака ми се майка ти за сополите и ,че ще се гледат тая седмица ама то без тези неща няма как да мине ,като тръгнем и ние на ясла сигурно и при нас ще е така .
Безмерна яйцето го разбивам цялото сипвам вода и поливам главата -пробвай дано ви помогне.

Памперса почти съм го махнала ,но на вън много рядко си правя експеримент да не слагам ,защото е студено и ако забрави да ми каже ме е страх да не истине, вътре по гащи подсещам ,питам ,тя казва (не винаги де) даже следобяд ляга без памперс , мисля ,че успех ще има като се махне напълно и не се слага памперс изобщо ,защото така се обърква един път има ,друг път не- навън като каже ако и аз я гледам ,гледам ама как да я съблека на тоя студ!

За РД и аз се замислям вече как да го направим ,но имам доста възрастни и май всички на куп в детско клубче не е много удачно -незнам ще го мисля.

Ади много неприятно -да не е от храната ,просто да иска друго да яде , тя като е гладна нормално да се е поизнервила и да не знае какво иска ,пък после става и трудно да я нахраниш  ooooh! ужас . И ние имаме такива моменти от време на време, слагам две манджи пред нея и я подканям от едната от другата.Напоследък иска от нашата манджа не си иска кухнята  Shocked и аз не знам вече какво да я правя ,а като капризничи много си ляга гладна.

Констанс многооооо са ти сладки децата  Heart Eyes

# 85
Здравейте

Мъжа ми сега се обади, доктора е прегледал изследванията и няма нищо страшно, всичко е от грипа и няма да давам никакви лекарства повече освен сиропчето за кашлица-АЦЦ.Децата нямат Т вече, Тинко е игрив, само дето не искат да хапват много, но съм спокойна!
Толкова се бях притеснила и направо камък ми падна от сърцето  Party

Питам ви за памперса, защото Тино си казва в 98% от случаите, когато има нужда, но понякога си и трае.Вчера примерно цял ден ходи на гърнето, но днес беше пишкал веднъж преди да си легне да спинка.Мисля да започна да го оставям и аз без памперс, пък да видим...сега като се събуди го махам!Благодаря ви за отговорите

Днес го пробвах да яде сам и категорично отказа, което ми беше странно, защото обикновено изявява желание сам.Както и да е де, когато иска, тогава.

чао за сега

# 86
Ади айде честит ви пуберитет Simple Smile

И Анна-Мария е в него ама май в по-лека форма я е ударил Wink Истерясва от време на време но бързо и минава като я изпратя в нейната стая (въпреки 4е не винаги отива), реве си 5 минути и после става отново добра. Абе за сгеа се рабираме Simple Smile

Констанс, супер 4е всичко е наред и няма нужда от антибиотик Simple Smile

Мами, браво за памперсите, аз ще се заема сериозно лятото на морето Simple Smile

# 87
Мами, аз от много мислене за РД на Маги и накрая май измислих  Mr. Green Мисля да направим едно парти в ДГ и там да е цялата дандания. Хем ще са всичките деца там, хем няма да се занимавам да посрещам гости в къщи. Тя и без това още не може да се каже, че има някакви приятелчета, така че и на клубче няма кой толкова да поканя. Освен да поканя вас и поне ние да се видим  Mr. Green Та мисля в ДГ да е тортата и да пратим едни клоун при децата. Мислите ли, че ще е добре  Thinking Дайте идеи за клубчета с готин клоун, за да го ангажираме. Това за самия ден, чесе пада понеделник и не върви за друго.
А в събота си мисля да я заведем някъде с баща й да се накефи тя  Grinning Само се чудя къде  Thinking То София Ленд беше за такива начинания. Сега само едни смотани Паниталнци останаха  Tired

За памперса, аз я пробвах Маги ад стои и в яслата без памперс. но ен можах много да видя как е, де. Че нали се разсополяви и само едни ден си напправихме експеримент дефакто. Нямало е проблем  Peace Аз сега мисля тактики как да го махам памперса за спане  Rolling Eyes Аз я слагам да пишка преди и след спане и общо взето памперса си е сух. Но понякога, като откара цял следобяд спане, и се изпуска.

# 88
Веси, според мен палячо не е добра идея. На партито миналата седмица децата много се уплашиха от него. А той беше много готин, младичък, весел, с добър подход според мен, но явно шарените дрехи ги плашат. Накрая обяви, че ще става градинар и поне цветята няма да се плашат от него.

Аз незнам какво да правя за РД на Алис, пък то е и понеделник...иска ми се да си взема един ден отпуска и да сме на обяд с родата, а вечерта парти с деца. Ама съм сто процента сигурна, че няма да мога, защото на 26-ти ще съм на Винария,а преди това ще е лудница. Освен да си го отбележим само ние, а пък всенародните празненства и пирове да ги оставим за събота и неделя  Thinkingох, незнам, нещо съм много скапана и едвам мисля...пак беше много натоварено тия дни, тоя Св.Валентин веднъж да мине да си взема малко въздух  Confused

# 89
Констанс, супер за децата!! а ти как си? оздравя ли съвсем?

А почти съм решила за рд как ще сме... задължително на датата отсвирвам целия свят и си оставам с Кайо. и ще го забавлявам изцяло. Няма работа, няма роднини, евентуално таткото може да го включим (и без днк тест Wink зори... ми каква е гаранцията за бащинство ако е след брака ?! смешници са тези американци, ама само как си вярват!!)
 баби и дядовци ще празнуваме през уикенда, у едната баба.
с деца... след тази неделя, когато пак бяхме в клубче на рд окончателно е отказах. Калоян тича в коридора 3 часа,  един кабел в ръце. Като го заведох вътре, остана да еди на едно столче докато не разбрах, че си е помислил, че е наказан и не смее да стане  #Crazy newsm78
сигурно с деца няколко пъти ще празнуваме у дома. една партида набори, и имаме няколко по-големи каки и батковци. все с по 6-7 деца ще се справим.
та цял месец ще правим рождени дни. мисля, че К ще е забавлява така. обича гости, стига да не се сбутат повече от възможностите му за контакти.

Ади, Мария иска ли да се храни сама? К понякога отказва, когато иска сам, а аз обикновено нямам нерви да го чакам да си играе  храната. но когато съвсем откаже, му давам да се помъчи няколко  минути, и после сам се предава.
тя пие ли мляко, сокчета? в краен случай може да й залъжеш глада така, поне да не е нервна.

(леле какъв фен клуб на мойте среднощни бейлис разсъждения  Embarassed Embarassed пък аз се чудех дали на дейзи да не й пиша на лични, да не спамя... ама бейлиса надделя над здравия разум  hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт