Пловдивчанки не се чудете, в новата тема бързо се разпишете (Пловдив-15)

• 15 036
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5225052
Това е снимка - още по-нагледно.
Искам да ви подканя отново, по Коледа доста момичета се включиха, за което съм им благодарна.
Нека покажем, че освен да се събираме за купони, можем реално да помогнем.

# 181

Нека покажем, че освен да се събираме за купони, можем реално да помогнем.

Абе то и за купони трудно се сьбираме.

# 182
последно къде ще е срещата? Rolling Eyes

# 183
Момичета,радвам ви се,че ще се съберете. PeaceАз ще съм извън Пловдив по празниците и сме в един кошмарен ремонт,който нямам търпение да свърши час по-скоро.Каспър-,благодаря за снимаката,вече имам представа къде е мястото от където ще закупя мартенички!desi.a-леко възтановяване ти желая.И аз съм със секцио-мога само да ти предложа да си вземеш  ампули` Аналгин`-и другото,което си носех и си мислех,че е излишно ,но се оказа супер удобно е-чорапки за бебока./Моят хубавец е на 6.03.------мнооооооогоооо са чувствителни тези `рибки` Thinking ------по мои преки наблюдения ooooh!/

# 184
  • Пловдив
Момичета аз днес си накупих мартенички,и аз се чудех как ще намеря масата,но веднага е видях добре че има табели,наисттина са мног хубави,а и щом е за доброто на деца винаги....поздрави   bouquet

# 185
barboranova мерси за инфото.Чорапки съм приготвила,но за аналгин не съм се сетила.
Днес ще се опитам да се довлека до масата с мартеничките.И без това трябва да купувам,малко ми идва далечко,но пък щом е за добро,ще си направя труда да отида.

# 186
Абе с този аналгин по-добре се посьветвай с гинеколога. Мисля,че ще ти пречи на кьрменето  в  началото и ще трябва да изчакаш повече време.

Имаше едно лекарство,което се дава с ония цветните рецепти,което се препорьчва за след секцио за обезболяване. Питай гинеколога и намери някой да ти го изпишше,забравила сьм му името вече.

# 187
  • Пловдив
Добро утро......
тъкмо и аз щях да ти кажа същото за аналгина,освен ако няма да кърмиш.....леко раждане Simple Smile

# 188
На мен за болките ми предписаха дефламол, кърмех си и нямах грижи!  Peace

# 189
На мен лекарите казаха съпругът ми да донесе ампули аналгин и ми го праскаха,като стой та гледай първия ден.Може нещатата да са се променили. PeaceЗатова е най-добре една консултация с мед.лице. doctor

# 190

За какви болки това? за след раждането ли? newsm78

# 191

За какви болки това? за след раждането ли? newsm78
За след секцио.Иначе аз за всичко се консултирам с лекар,така че и това няма да свърша на своя глава.
А масата за мартенички вечер до колко часа е отворена,че нещо май ще чакам мъжо от работа,та да идем с колата.Около 17:30-18:00ч.дали все още ще има някой там,за да си купим?

# 192

За след секцио.Иначе аз за всичко се консултирам с лекар,така че и това няма да свърша на своя глава.

Абе сигурни ли сте?Как така  дефламол за след секцио? Да нямате предвид за гьрдите?

# 193
вчера ми спря кърмата,но все пак има по няколко капки та питането ми е трябва ли да пия хапче за да ми спе тотално ли не??? Embarassed Rolling Eyes

# 194
това е за изгряне,не виждам връзка с раждането.

Общи условия

Активация на акаунт