ПРОТЕСТИ И СТРАСТИ - градините в София

• 49 847
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 1 080
добре, супер че градината ще е готова до септември
кога може да се говори за нова такава, но на друго по- добро място? например младост, люлин...терени има

# 1 081
тази градина е много хубава, имам известна представа за проекта. по принцип се очаква да построят още такива.

аз обаче пак ви казвам, наличието на много искания дава възможност за протакане. трябва да се поставят реални искания, като това с проверките. нормално е след като вече има правила да се очаква да се спазват.

и този сайт не избягва корупцията както пише на него, след като ти казват че това което виждаш там всъщност не е това което е и то го заявяват така официално че...нека се наблегне на това

# 1 082
Тези които следим форума за информация сме благодарни на mamavassi, че върна и засили страстите, та да си напасне на темата Simple Smile Те така се стига до насочването в правия път за успех в схватката

# 1 083
никой не е върнал страстите, тия неща ги говорим от преди 4.02 и темата стана май много дълга ...

# 1 084
и аз мисля че се говори едно и също много време и нищоооо
ей затова искам да застане фандъкова и да се говори с нея
 Crossing Arms

# 1 085
  • София
Снощи Фандъкова беше в "Градът" по ББТ-някой гледа ли го? Хванах последните две минути само.

# 1 086
И аз го изпуснах.Ще гледма повторението Peace

# 1 087
            Спират наплива към столицата  http://www.imoti.net/nd/news/news.php?id=3970     
HugСетиха се!
добре, супер че градината ще е готова до септември
кога може да се говори за нова такава, но на друго по- добро място? например младост, люлин...терени има
Peace

# 1 088
  • София
Lovi-татко
Мамаваси, изглежда че не сте слушали на срещата за какво стана дума и защо се скарах на Джонев? А именно:
Джонев каза че тяхната фирма отговаряла по договор единствено за софтуера, и понеже били сериозна фирма не се измъквали както малките фирмички от задълженията си. Те нямали други никакви отговорности и да сме чели внимателно договора.
Именно за това му цитирах чл.13 от договора в който се споменава че системата трябва да работи сигурно, стабилно и безотказно. И го запитах дали е работила така - за стабилно и безотказно всички знаем какво се получи и докога се получаваха бъгове в системата им. Единствено за сигурността не знаем какво е положението, защото единствено те ("Сирма") имат тази информация  и твърдят, че сигурността не е нарушена.
Какво ми отговори той?
Започна като политик да ми отговаря с общи термини.
Затова грубо го прекъснах и го запитах в прав текст "Работеше ли системата сигурно и безотказно - ДА или НЕ?"
И отново започна същото витиевато обяснение от негова страна.
И пак го прекъснах грубо с въпроса си "ДА или НЕ?"
Като бяхте на срещата - кажете ми какво отговори той? Успя ли да ми отговори на този прост въпрос?
Не - не успя.
Лесно е да се търсят грешки на работната група от Ваша страна. И ние сме хора и грешим, или не успяваме да разберем всичко. Но се борим. И отсъстваме от работните си места не само за един път. Но не го правим само за себе си, а за всички Вас. За да има за какво да се сърдите на нас.
Мисля да спра дотук по тази тема. Няма смисъл да разводняваме нещата.
Ако някой има конструктивни предложения нека да пише. Ако също така някой иска да присъства на тези работни срещи, нека заповяда. Аз с готовност ще му отстъпя мястото си. И без това ми е трудно да излизам в работно време и да бързам да се върна на работа.

# 1 089
да, чух и е виновен за провала на сайта, лично спред мен даже това е основание за анулиране на кандидатстването
но всички други въпроси- за форума и т н, са към минчева! отговорите също ги дават експертите- заркова, ангелова и третата не помня как се казва, по- точно какво да пише в отговорите
защо не отговориха те, тоест тя?
и аз чакам с нетърпение да покажат резултатите от гдбоп , само че не ми се вярва  Wink
напомням ти, че решението дали да се анулира кандидатстването, беше взето от фандъкова и общината, имаше и раследване на сирма...смятам че джонев е повече от ясно какво ще каже, все пак означаваше да каже че се е провалил проекта...проблема е защо общината го прикрива и му вярва...така че аз лично смятам че трябва да се поскараш на минчева и на фандъкова, тогава вече и аз ще те подкрепя и ще тропна с краче  Grinning
всъщност повечето родители не искат ново кандидатсване, така че остава единствено проблема за неустойките за сайта, за което също джонев ще е против, но ще му плаща общината, така че тя трябва да е заинтересована да търси истината...пак стигаме до тях
с две думи, проблема е общината , а не толкова джонев
това е

# 1 090
Когато разберете политическата връзка сирма-община-и намерите точния човек, който е връзката, как се печелят подобни конкурси в бранша и кой пише техническото задание-може и да ви стане ясно, че един друг ще си пишат и бришат...заинтересованата страна е от една страна-община-човек, който взима част от печалбата, дадена под друга форма, заинтересована страна е фирмата-изпълнител-също усвояваща една част пари.Преразпределят финансите, похарчват останалите за  разработка на неработеща система и това е.Кка очаквате някой нещо да си признае, не ми е ясно...

# 1 091
  • София
Lovi-татко
Мамаваси, ще ти припомня и още един факт от последната среща на която присъстваше.
Още в началото след Вашето представяне аз зададох въпроса за резултатите от одита поръчан от СО относно системата за записване и т.н. Него го обещават на всяка среща да го видим. И сега както чухте ще ни го дадат в началото на април когато е следващата среща. Бил е в общината, но нямало как да го изиска понеже е при началниците й. Именно затова не можем да повдигнем спорните въпроси за фалстарта на системата докато не видим какво пише в експертния доклад.
Знам че Ви е виновна общината и това е вярно, именно за това срещите ги прави общината в присъствието на всички останали представители на сдружения, на столичния омбудсман, на "Сирма" и обикновенни родители.
Именно общината трябва да разпорежда на "Сирма" тъй като СО е собственик по договора на ситемата. Но когато присъстващите в залата общинари са заблудени от специалистите на "Сирма" то именно тези специалисти трябва да бъдат скастрени в присъствието на тези общинари. Така се ражда истината - когато се каже право в очите на виновните.
Спирам да пиша повече по темата "Сирма", защото никой от форума не е длъжен да се губи в дебрите на дребните ни спорове.

# 1 092
споровете не са дребни
много са съществени даже
призовавам повече мами и татковци да ходят на срещите, за да има повече гледни точки
на мен ми е интересна темата за сирма, мисля че за всички е полезна, защото всички кандидатсвахме чрез тази система и се надяваме на класиране от тази система

# 1 093
пенелопа, ако можеш да предложиш нещо или да ни насочиш, много ще се радвам
все пак само с плюене нищо не става

# 1 094
Когато разберете политическата връзка сирма-община-и намерите точния човек, който е връзката, как се печелят подобни конкурси в бранша и
Ха,ха, ти си улучила по интуиция за човека! Mr. Green hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт