Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 961
  • 509
  •   1
Отговори
# 120
Е,щом ни искат  Mr. Green
Ако има място пишете ме тогава  Peace

Мерси за куража момичета HugМного мило ми стана Heart Eyes

# 121

Говорих с Директора на дома в Брестовица.В събота ни чакат,добре сме дошли колкото и да сме Hug,ще можем да общуваме с децата,да поседим с тях,да поиграем....

казах,че ще тръгнем към 9.30 от Русе,за да можем към 10.30 да сме там и към 12-12.30 да тръгнем обратно.надявам се да ви е удобен часа.

newsm10

Значи с колко коли тръгваме?Да направим последно преброяване.
Дидката,страхотни кокошки си сътворила!А пък не можела да плете на една кука....тц - тц - тц smile3501

Деб,поканите ми харесват.Що се косиш?  love001

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 17:43 от kabzimalka

# 122
Духче споко....листовките се вземат Simple Smile може да не е от първия път, ама от втория Simple Smile
Ох аз вече загубих бройката кой ще идва и кой не.
Айде пак да се преброим- ако съм пропуснала/добавила някой по погрешка ме поправяйте.

БРЕСТОВИЦА- СЪБОТА- 9.30Ч,
Джаста, Ива7, Кабзи, аз, снежина, духче, мимито бг, луси,мона25, аничка, приятелката на ива

Аз ги преброявам 11. Я кажете  така ли е??

Дидката ти ще идваш ли?

# 123
И да си кажа....блазе ви на всички, които сте влюбени и ще празнувате с половинките си на свети Валентин Simple Smile Ако случайно някоя има някой излишен мъж да го дава насам- приемам оферти  Joy

# 124
И да си кажа....блазе ви на всички, които сте влюбени и ще празнувате с половинките си на свети Валентин Simple Smile Ако случайно някоя има някой излишен мъж да го дава насам- приемам оферти  Joy

Пеония,ще се утешаваме взаимно - и моя отсъства.Днес ми заяви,че ще си дойде чак през април... smile3518

Сори за спама!

# 125

Дидката ти ще идваш ли?
Благоверният ми е на работа в събота, не мога за съжаление.Ще се възползвам някой следващ път.Надявам се да не забравите да снимате.

# 126
ами сборния пункт на тръгване къде ще е?

# 127
Кабзи много ти е сладък новия аватар  Grinning

Давам моя мъж под наем-мие чинии,пуска прахосмукачка и пералня,размразява хладилници,деца гледа.Който желае на ЛС ще се договорим.

# 128

Пеония,ще се утешаваме взаимно - и моя отсъства.Днес ми заяви,че ще си дойде чак през април... smile3518

Ами тогава ме пишете и мен в клуба и аз ще съм сама чак в неделя се връща и то само за  3 седмици Sad

Въпреки всичко честит празник на всички празнуващи
Бъдете пиани от любов !

# 129
  • Русе
Вчера ходих окончателно да се разбера с човека от Фото Граф за отпечатването на поканите. Цената остава такава - 0,20 лв за 2 бр. Ще му се обадя допълнително тези дни (нали имам срок до другата неделя  Joy), за да ми каже точно кога да отида, за да няма хора и да могат да ги извадят веднага, пред мен. Илиянка, трябва да се разберем как да ми дадеш паричките, а също и да ми кажеш окончателно кои са спонсорите (знам ги, но за всеки случай).

Аничка, Маги, вал стеф, трябва да се видим тези дни. Петък удобно ли е? След 18 часа?

# 130
  • Русе
Момичета Честит Св.Валентин, бъдете винаги обичани и все така хубави  Wink.Искаше ми се да дойда и аз в събота обаче моя мъж е дежурен.Но за 1.03. за мартеничките съм го предупредила от сега за графика и ще дойда.И аз се надявам на снимки ще ги сложим на личен албум с парола само ние да можем да си ги видим пък после като трябва ще го изтрием.

# 131
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!!!!!Честито и на всички именници!  Обичайте и бъдете обичани!
Дени желая ти една зашеметяваща любов!
Deb 40лв. ли трябват за поканите? За плакатите нека да изчакаме още малко може още някой да се включи.

# 132
  • Русе
Да, 40 лв. Няма проблем, ще изчакам за плакатите.

# 133
Честит Св.Валентин,мами!Обичайте и бъдете обичани!

Честит имен ден и на всички,които носят името Валентин,Валентина!

Днес с Джаста ходихме до търговията и купихме 20кг банани и 13 кг ябълки за 52лв.После се отбихме в Кауфланд.От там купихме 3 кутии обикновени вафли по 3.11лв и 20 пакета дамски превръзки по 0.75лв.Плодовете,вафлите и превръзките струват общо 77лв.Остава Деб да купи сиропите.

# 134
Чести Св.Валентин и Трифон зарезан!мНОГО любов и усмивки на всички!
Ей как ме е яд няма кой да гледа малкия инъче и на мен ми се идваш ес вас пи децата  Close
Аааа и аз нямам идея за костюм пък и хич май не ми се ще да се накукунижа в някоя принцеска рокля или нещо такова  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт