Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 945
  • 509
  •   1
Отговори
# 165
Дидка,много са ти хубави пиленцата и гъбката  Peace
Пеония,браво на теб  Hug  bouquet

# 166
Момичета,днес ми се обаждаха от Дарик радио.Разказах им за карнавала - защо го правим,кога ще се проведе и какво очакваме,също и кой ще ни е водещ - общо взето това,което Пеония е пуснала като инфо.Казаха,че ще ни се обадят пак като наближи датата,за да напомнят на слушателите си за карнавала.

До утре,момичета!

# 167
СЪБОТА - 9.30Ч. ПРЕД ИКОНОМИЧЕСКИЯ ТЕХНИКУМ.
Снежи няма как да не ни познаеш...едва ли ще има други 10 луди мацки в 9.30 събота сутрин пред икономическия   Joy .
Кажи ти с каква кола ще си (наблегни на цвета моля те  Laughing ) и ние ще се оглеждаме за теб

# 168
  • Русе
Oффф,ама и аз съм една голяма бяла птица...днес като говорих със Снежина и се уточнявахме къде-как забравих да я питам за колата...
    Снежина е ПРЕПЪЛНИЛА своята кола с дарени неща от нея и колегите й.Каза,че нямала място...Поздравления !!!!  bouquet
Браво,страхотно си се справила... Hug

Котееее,благодаря за цветната уточняванка Heart Eyes

# 169
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,немога ди ви изчета,ние като идваме ще сме може би 2-3  мами с децата,и децата трябва да са с карнавални костюми ....така ли? Да почваме да издирваме такива  newsm78

# 170
Момичета,немога ди ви изчета,ние като идваме ще сме може би 2-3  мами с децата,и децата трябва да са с карнавални костюми ....така ли? Да почваме да издирваме такива  newsm78
Ако е за карнавала  започвайте издирване  Laughing
Момичета, днес не можах да се видя с Деб не знам до кога и беше крайния срок за поканите ,но ако не го спази аз ще съм виновна.

# 171
Лек път и много приятни емоции ! Hug  bouquet Hug

# 172
  • Русе
Точно сега ли трябваде да завали сняг Sadдано да спре Praynig

# 173
мами навън е побеляло дано да НЕ развали ходенето

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 22:14 от MagieA

# 174
  • Русе
Момичета,ако обстановката навън се усложни,предполагам,че ще се наложи да отменим пътуването.
Стига да не е заледено няма да има проблем Grinningмалко сняг няма да ни уплаши.Облечете се добре и топло!

Деб ми даде тази вечер течните витамини.  bouquet

# 175
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
за съжаление аз отпадам за утре, оказа се, че има едно тъжно събитие на което трябва да присъстваме утре със съпруга

весело изкарване утре, а се надявам, че другият път и аз ще се присъединя, много ми се искаше да дойда

лек път и хубаво време за шофьорките

# 176
  • Русе
Илияна, срокът ми е другата неделя  Joy Спокойно. Иска ми се до вторник, сряда най-късно да съм готова. Аз затова днес нищо не казах, защото срещата се отложи и имах работа до Дружбите. Прати ми телефон на лични и ще се чуем.
И кажете кога да направя окончателните плакати (да добавя дарителите).

Деска, щеше да питаш там, където сте печатали коледните плакати, дали могат пак да го направят. Това всъщост Хера ли е? Ако не можеш да отидеш, няма проблем. Ама да знам кое на къде. Ако ще ходиш, обясни, че става въпрос за голяма бройка, но на 2 пъти, например. Нали първо ще правим плакатите, а малко по-късно и грамотите. Те няма да са малко. Поне 50 детски (стотина броя, но по 2 на А4) и няколко официални дарителски  newsm78 Значи общо ще излязат 70 бр. А3 и около 60-70 А4

# 177
Деб не го приемай толкова насериозно 'срокът' Simple Smile Караш ме сега да се чувствам виновна, че изюрках нещата. Embarassed  Rolling Eyes

Относно Брестовица....така като гледам няма нужда 3 коли да ходим....все пак духчето и мими бг няма да идват- значи оставаме 9 човека. Ако сте още будни можем да решим.....иначе за снега...не знам- току що получих актуална информация от Букурещ, че там мноого е натрупало и всички улици са заледени- дано тук да ни се размине.

# 178
Deb изчакваме Ромпетрол и действаме с плакатите.
Mimito_bg съжалявам за тъжното събитие.

# 179
Деб не го приемай толкова насериозно 'срокът' Simple Smile Караш ме сега да се чувствам виновна, че изюрках нещата. Embarassed  Rolling Eyes

Относно Брестовица....така като гледам няма нужда 3 коли да ходим....все пак духчето и мими бг няма да идват- значи оставаме 9 човека. Ако сте още будни можем да решим.....иначе за снега...не знам- току що получих актуална информация от Букурещ, че там мноого е натрупало и всички улици са заледени- дано тук да ни се размине.
peonia  много ме интересува информацията за Букуреща защото в неделя ще ходя да посрещам там мъжа си. Може ли да те помоля за повече информация ако имаш, особено утре и вдруги ден. Много ще съм ти задължена   bouquet Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт