за мамите от ПЛОВДИВ 13-Мартенски благотворителен базар

• 14 568
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Момичета чухме с Блещулка, кошарата е уредена, за което и благодаря   bouquet, само че ще трябва кола с по-голям багажник или пикап с който да е транспортираме до Асеновград.

Ето ме бе... само да е преди обяд. Утре съм в София... в събота мога.

# 211
  • Пловдив
Ауууууу, страшни сте! Само за няколко часа и каква оргаризация!!!
Блещулка и аз ти благодаря за кошарката, много ще сe зарадва момичето!
Ако се организирате за събота да карате кошарката, мога да ви дам телефона на момичето, за да ви чака.

Хайде измислете текст за плакати и аз ще ги отпечатам, но до утре, че няма никакво време!
Момчи, запиши и от двата вида, нека и Дива нова записва, че бая деца искаха!

# 212
  • Пловдив
И моята кола е с голям багажник, на разположение съм, дори за утре съм съгласна ако трябва да се закара кошарката, а и ми е по-удобно, защото събота и неделя се отдавам на домакинстване, чистене ,готвене....... все такива неприятности.  Laughing

# 213
  • Пловдив
На Блещулка и е удобно да се вземе кошарата следобед, така че казвайте кога и да се организираме.

Нека изберем дата за акцията и да мислим за рекламата. Ако искате може направо на 22-ри да е направим. За първа пролет ВИИ се усмихнете и на едно детенце дрешка подарете Grinning

пп.Айде аз бягам на работа, а вие мислете и давайте предложение.

# 214
  • Пловдив
Аз бих помолила за размерите на кошарката ако може, защото се сетих, че тази ни кола е с airbag отпред и не мога да сложа малката там и да спусна задните седалки. Но ако кошарката се разглобява и може да влезе в багажник на кола комби съм на разположение. Ако не ще остане за Elisir, а аз ще чакам следващия удобен случай да се включа.
Харесвам предложението на mili.m - звучи ми свежо и пролетно.
Детското лице с усмивка ний да украсим- за първа пролет дрешка да дарим/да му подарим/  - с малка промяна от мен.

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 18:28 от emimimi

# 215
Миленка, утре имам възможност да превозим кошарката с единия бус, тъкмо няма да се разглобява.
Ако прецениш, пиши за да знам.
За рождените дни съм на линия и освен тортата и сладкишите, ще взема и подарък или да оставя парички да се купи.

Добре дошла на emimimi  Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 22:29 от 4erna perla

# 216
  • Пловдив
Момичета кошарата не се разглобява, така че предложението на 4erna perla  за бус е най-добро. Ще се обадя на Блещулка да видим кога ще и е удобно да е вземем.

Детското лице с усмивка ний да украсим- за първа пролет дрешка да дарим/да му подарим/  - с малка промяна от мен.
Много добре, браво. Ще трябва да добавим Движение на българските майки организира пролетна благотворителна акци за събиране на дрехи, обувки и играчки/нови и втора употреба/, под наслов:Детското лице с усмивка ний да украсим- за първа пролет дрешка да дарим!
Събраните неща ще бъдат разпределени между децата от домовете в Зелениково, Нареченски бани, Асеновград,Калофер и Широка лъка.

# 217
Току що говорих с Мили. За утре ми е удобно между 14 и 16 ч.

# 218
  • Пловдив
Ехееее, няма ме за няколко часа и колко новини  Laughing
emimimi, добре дошла  Hug
Добре, че се появи, че аз така се изложих, направо ме е срам да се обаждам изобщо  Embarassed

За подаръка на Божидара, само ме посъветвайте дискмен ли да търся или някакъв малък CD-плеър?
Жалко само, че ако тържеството е между 25ти март и 3 април ще се наложи да го пропусна  Sad
Говорих с диджея, от 25ти до 30ти няма да е в Пловдив. Значи вариантите са преди или след това, като пак трябва да го попитам предварително, защото май му е доста натоварена програмата в момента. В краен случай нали имаше и друг вариант за диджей? Защото ако не, ще трябва да се съобразяваме с програмата на Петьо.
За акцията за събиране на дрешки и обувки и според мен ще е добре сега да стане, и без това времето се затопля и хората си разчистват гардеробите. Казвайте кога и как и да действаме.
За абитурентките - можем да им организираме ескорт с мотори, дали е добра идея според вас?

# 219
Момичета, заедно с кошарката, ще има ли нужда и от бебешки възглавнички, чаршафче, чувал за спане, одеалца? Защото аз мога да помогна с такива неща. Ако днес ще се организирате с кошарата, мога да ги донеса или вие да ги вземете. Ако има нижда, веднага ще ги приготвя.

# 220
  • Пловдив
        Движение на българските майки
                              организира
пролетна благотворителна акция
за събиране на дрехи, обувки и играчки / нови и втора употреба /
 под наслов " Детското лице с усмивка ний да украсим - за първа
пролет дрешка да дарим! "Събраните неща ще бъдат разпределени
между деца от домовете в Зелениково, Нареченски бани, Калофер и Широка лъка.
Акцията ще се проведе от 17.03 до 21.03 включително
          тел. за връзка:0000000000

Към текста ще прибавим и логото на движението, хайде пооформете го и прибавете нещо!
Моето предложение за плакатите е, да ги закачим по входовете на детските градини и кухни, смятам, че няма да ни откажат съдействие!

# 221
  • Пловдив
bugaboo , жалко че е зает Петьо, но преди 25-ти няма как да направим тържеството понеже столовата е в ремонт и няма да е готова до тогава. Ще помислим за вариант.
Незнам дали си чела, но не достигат средства за сцената, за боя и тавана. Би ли попитала твоите хора дали биха могли да помогнат.

polinbg , Блещулка има чаршафи за кошарата и ще ги даде, а юрганче ние и занесохме, така че на този етап няма нужда. В случаи че неможе да ги намери, довечера на тренировката ще ти кажа.

donika.t , окончателен вариант:

Движение на българските майки                                
организира
пролетна благотворителна акция
за събиране на дрехи, обувки и играчки / нови и втора употреба /
 под надслов " Детското лице с усмивка ний да украсим - за първа
пролет дрешка да дарим! "
Събраните неща ще бъдат разпределени между домовете в:
 Зелениково, Нареченски бани, Асеновград, Калофер и Широка лъка.
Акцията ще се проведе в гр. Пловдив на 22.03.2008г. от 10 до 12ч. на детската площадка в градската градина до ресторант"Сентрал Парк".         
 тел. за връзка:0000000000

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 12:04 от mili.m

# 222
Аз ли не съм в час или дома в Асеновград няма да е включен в списъка от тази акция???Нека се уточни че площадката е тази до Сентрал парк,защото има и друга.Иначе всичко друго е супер.
Печатайте Simple Smile ,че да има време да ги разпространим и да се задействат хората.Даже се опасявам, че времето не е достатъчно за цялата организация,но това ще се разбере на края на акцията.
Аз съм на линията,очаквам нареждане Mr. Green

# 223
  • Пловдив
Аз ли не съм в час или дома в Асеновград няма да е включен в списъка от тази акция???
Естествено че Асеновград е включен в списъка, просто Доника така го е копнала. Няма проблем, редактирано е, прибавила съм и препоръките ти. Peace

# 224
  • Пловдив
Спешно, има ли някой свободен в 14.30ч., да отиде с човека до Асеновград, да се закара кошарата?

Общи условия

Активация на акаунт