Норвежки моми -20 тема!

• 15 926
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Нора аз натиснах да подпиша ама после ми искаше имената,не обичам да си ги пиша в нета  Embarassed Имам параноя относно ( то аз от какво ли нямам де  Blush Mr. Green )

И аз съм параноичка Embarassed,ама тук се "прежалих",обаче един номер от как` ти Нора Laughing,промени си малко името и държавата,никой не проверява Wink.Мейлът е само за потвърждение,не е виден за никого PeaceВажното е да са много подписите,за да има ефект..
Ама ако се страхуваш, недей! Hug

# 241
....
промени си малко името и държавата,никой не проверява Wink...

Промених  си малко името..и  държавата... Joy  както ти посъветва.. Grinning  Не могат да ме разкрият...нали Норичnewsm78

Щото  и аз нещо не си падам хич да си давам данните по нета...та с две думи, и аз съм параноичка кат вас... Crazy

# 242
Готово и аз се прежалих  Laughing
аз май пак ме нападнаха сополите,викам на моя да ме гушка до изпотяване тая вечер че да ми избият токсините хехехе ама ще ме гънча,вие сега да не си помислихте за . . .

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 22:53 от MoLinKa

# 243
А никакви бебета Naughty  ..дърта съм аз... Crazy Не искам да дундуркам деца.Искам да си гледам живота и да пътувам по света Rolling Eyes

Е чакам скоро внучета..моя син кога ли ще ме снабди с внуче... Mr. Green

Ако искате да трием пък..знам ли? newsm78

# 244
Кажете ми моля ви има ли тука нещо като нашето Виетнамско чудо да си го купя че да отрепя вируса от рано ???

# 245
  • България
Кажете ми моля ви има ли тука нещо като нашето Виетнамско чудо да си го купя че да отрепя вируса от рано ???
Аз не съм виждала поне,ама по китайските магазини може би? newsm78

# 246
Ох ама как ще им го обясня,освен да се опитам да намеря снимка в нета и да я принтирам и така да обикалям като на американски филм да питам със снимката от врата на врата  Laughing Wink

# 247
  • България
Ох ама как ще им го обясня,освен да се опитам да намеря снимка в нета и да я принтирам и така да обикалям като на американски филм да питам със снимката от врата на врата  Laughing Wink
Ами да  Grinning,то друг начин няма май в тази държава...
Molinka,да вървим  в спама да чатим ,а?Там поне е позволено,да разнищим въпроса по -подробно... Laughingили имате планове да трепите вируса? Wink

# 248
Да Молинка, пробвай със снимка... Wink  Иначе може да има голяма чуденка... Crazy

# 249
Момичета не мога да намеря накаква снимка както и да го търся,нямам късмет за тоя мехлем  Crossing Arms Sad
Норче а не , чувствам се като парцал ,особенно носа ми ме влудява и кихам като луда  Tired
Е ама да не казвам голяма дума че кат се стигне до  luvbed друго се получава  Laughing

# 250
Айде и аз да потвърдя, че се проведе ползотворна и много душеприятна среща! Голямо детИ поигра, малкото поспа, аз по лафих- кеф от всякъде! Много приятен завършек на работно-безработната ми седмица!  Grinning

По зададената тема няма да коментирам само ще кажа - дългото кърмене има и добри страни. Може да ми завиждате, ако искате!  Mr. Green
Пък един ден като спре това блаженство, ще взема да стана и аз горда Дюканка, като моя светъл пример Деата!  Grinning

Иначе днес се запознах с родителите на съседката! Ей, тия Тронхаймци много сърдечни,бе! все едно не са норвежани!  Grinning Заговориха ме, представиха се (аз тъй се изненадах, че им забравих имената), даже се усмихнаха! Водеха със себе си едно детенце и ако бяха сънародници, щях да им предложа детенцето да се качи да поиграе с Мартун, ма знам ли ги ! Аз иначе съм оставила съседката намира! Едно изказване на г-жа Винцева ме наведе на мисълта, че жената може да тръгне на терапия и после да иска да й плащам терапията!

# 251
Момичета във вас ми е надеждата  Hug
Марйо ех звучи сякаш е било наистина прекрасен петък,предай малко магията и на нас  Wink
Това за терапията не го схванах  newsm78
Норче той знае че го чака бой ако стане нешо тъй че май му е достатъчно  Laughing Лека и на теб и до утре  Hug

# 252
Молинка..намерих го.."Виетнамското чудо" е името му в България. А иначе  по света се знае  като тигрова мас или тигров балсам.. Hug

Може да го има и в такива опековки... Sunglasses

http://inlinethumb02.webshots.com/13889/2718111450102567611S425x425Q85.jpg
http://inlinethumb49.webshots.com/39792/2693323630102567611S425x425Q85.jpg

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 00:39 от Дивиана

# 253
  • България
Айде и аз да потвърдя, че се проведе ползотворна и много душеприятна среща! Голямо детИ поигра, малкото поспа, аз по лафих- кеф от всякъде! Много приятен завършек на работно-безработната ми седмица!  Grinning
По зададената тема няма да коментирам само ще кажа - дългото кърмене има и добри страни. Може да ми завиждате, ако искате!  Mr. Green
Пък един ден като спре това блаженство, ще взема да стана и аз горда Дюканка, като моя светъл пример Деата!  Grinning
Иначе днес се запознах с родителите на съседката! Ей, тия Тронхаймци много сърдечни,бе! все едно не са норвежани!  Grinning Заговориха ме, представиха се (аз тъй се изненадах, че им забравих имената), даже се усмихнаха! Водеха със себе си едно детенце и ако бяха сънародници, щях да им предложа детенцето да се качи да поиграе с Мартун, ма знам ли ги ! Аз иначе съм оставила съседката намира! Едно изказване на г-жа Винцева ме наведе на мисълта, че жената може да тръгне на терапия и после да иска да й плащам терапията!
Марйо  Joy,откога чакаме отчета,видя ли сега трондхаймци,няма Лабаво там coolcool
И аз искам да кърмя,ама в другия ми живот,може би  newsm78за мен  Misc Baby Bottleе рай. bowuu

# 254
Ау ВИНЦЕ Златна си  Hug  bouquet Heart Eyes Blush Grinning
Моя сега като му видя снимките каза че го има по аптеките и около 160 крони струвал,чудя се дале да го карам да ми го купува,дайте съвет  newsm78 Praynig
Оф ей сега пак говорихме и моя каза че предположил цената,ама че е тъп  #Crazy Laughing

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 00:10 от MoLinKa

Общи условия

Активация на акаунт