LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 49. ПРОЧЕТИ първия пост!

• 65 020
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 840
Да ви се похваля - пак ЛИЧНО ми донесоха известието.

Откакто почна моята битка с БГ пощи - писане на жалби и задаване на много въпроси, всичко се подобри!!! Пу-пу-пу!

Дори и приятен ден вече ми пожелават!

# 841
  • София
Аз чакам от 24 , 29 и 30 като парите за тази от 30 не са дръпнати  Rolling Eyes
Дано като ви се оплача вземат та дойдат вече че така ги чакам особено тази от 30  Confused

И аз чакам от 24 и от 30 януари и на мен за поръчката от 30-ти не са ми дръпнати парите, а само блокирани а така я чакам!!!!

# 842
Да попитам някой днес звънял ли е (ходил ли е) до Митница Русе Peace

майка ми си взе вчера колет от 16 януари. За Русе става въпрос.

# 843
  • Враца
Най-приятната изненада за мен беше, че с кода, който ползвах ми изпратиха сещуар, кръгла четка, гребен и шноли. Както казах не съм ги видяла още, но били много хубави. А и нали на харизан кон зъбите не се гледат

повечето от подаръците ги има на линкове от сайта на Финти ...ЕВАЛА на това момиче...а останалите подаръци повечето са пускани тук във Форума...

аз да попитам с блузката с джуфката как е че я чакам...предполагам че е леко лигаво трико..ам ей на сърбяха ме ръчичките като я видях...

иначе да се похваля...вече 4 ден не съм поръчвала нищо  Mr. Green е голяма част от причината е че си забраних да си зареждам картите поне до края на месеца...въпреки че не се знае...

# 844
  • София
ееех, MKP, а Ралица някаква не видя ли?  Party
Сега ще ме подгоните за спам, ама ооооще чакам първите си 2 поръчки от Редута - от 14 и 15 януари Sad

Не видях, но списъка беше няколко страница, можех да надничам само на страничката, където беше моето име. Още вчера ми казаха, че има много от Франция, известия за които не са още разпратени. Моето ми го дадоха на ръка на гише справки и специално ме помолиха да отида днес, за да дообработят колетите. Между другото, специално на страничката, където беше моето име нямаше нито един подпис - аз бях първата получила. Така че като нищо си там, просто още не са разпратили известия.

# 845
  • Русе

майка ми си взе вчера колет от 16 януари. За Русе става въпрос.
Ясно, аз чакам от 25-ти за Митница, значи има да чакам още... И два от 30-ти, ама те трябва в пощенския клон да дойдат

# 846

Откакто почна моята битка с БГ пощи - писане на жалби и задаване на много въпроси, всичко се подобри!!! Пу-пу-пу!

от коя дата ти е колет4ето?........защото моятата парва порачка е от 22.01 Simple Smile

# 847
Аз не искам да всявам паника, предварително казвам. Има ли някой, на който са му изтеглени пари за поръчки от февруари? Защото аз имам доста от тогава, но не ми е теглено нищо включително и от тези от 28 и 29 януари.

И аз съм така  Peace
Аз пак да кажа, че не с етревожа, понеже в една от поръчките в суивито ми пише за един панталон " НОН ФАКТУРЕС" ( фреския ми е супер нали). Та съм спокойна- явно обработват поръчките.

offtopic
Ей тия с телефонните измами край нямат. " Маммоооо бръснах едно детенце.....задържаха ме в полицията...."
За втори път се случва....

# 848
Току-що изпратих мъж ми да провери, ще пиша като се върне!

# 849
  • София
който си е поръчвал тези пуми може ли да ми каже на 38 номер колко е стелката. много ми харесват, но да не са ми малки

Аз ги имам от есента,нося 36,но поръчах 37 и едвам влизам в тях(ще си ги нося).Крака ми е тесен,та затова си мисля +2 номера.В момента не мога да меря,но ако ги поръчаш няма да съжаляваш,много са нежни и страхотно качество.

# 850

от коя дата ти е колет4ето?........защото моятата парва порачка е от 22.01 Simple Smile

Сега видях, че не е от Франция, е за един колет от Германия със ски екипировки, за който пуснах диспут и почна разследване на Дойче пост. Но няма значение - от 17 януари. Значи май всичко се бави с близо месец.

# 851
  • София
Ей тия с телефонните измами край нямат. " Маммоооо бръснах едно детенце.....задържаха ме в полицията...."

Koe?? newsm78

# 852
  • sofia

offtopic
на майка ми така и бяха звъняли,пък тя на мен,цирк голям беше,след това 3дни не можа да се успокои,толкова се беше уплашила

# 853
Аз съм с Виза електрон и от колцентъра твърдят че нямат интернет банкиране. А немога да внеса защото така ще увелича  лимита и некакви такива ми обясниха.
Дръпнати ли са парите от началота на месеца?Снощи щях да се   #2gunfire - докато финализирам поръчката и бутушите свършили  #2gunfire
Аз требва да си забраня всекидневното влизане в сайта. Занемарих всичко, дете вика до мен и мъжа ми се сърди - изобщо съм на къмто гонене с този сайт и целодневно висене пред компа

# 854
  • sofia
Аз съм с Виза електрон и от колцентъра твърдят че нямат интернет банкиране. А немога да внеса защото така ще увелича  лимита и некакви такива ми обясниха.
Дръпнати ли са парите от началота на месеца?Снощи щях да се   #2gunfire - докато финализирам поръчката и бутушите свършили  #2gunfire
и аз съм с такава карта и мога да си внасям колкото реша,тази карта лимит за внасяне не знам да има

Общи условия

Активация на акаунт