С Митя имаме много хубави планове /в професионално отношение, да не си помислите нещо друго
/, ще действаме да ги реализираме и аз все повече вярвам, че ще успеем...irinii, мила, много те харесвам! Начина по който гледаш на нещата е най-правилният за мен. Гледната точка е нещо страшно важно, защото ни дава правото да изберем да се чувстваме по-добре. Едно време като четях Пилешките супи, две изречения от един разказ ми направиха много силно впечатление и до ден днешен си ги повтарям в моменти, в които имам всички основания да се чувствам зле. Разказът беше за някакъв човек, на когото му се е развалила колата и анализирайки ситуацията той си казал " Мога да бъда тъжен и ядосан човек с развалена кола. Мога да бъда и щастлив човек с развалена кола. Така или иначе, колата все ще е развалена".... Радвам се много, че имаш и много хубави причини, които да те заредят и да те накарат да се усмихнеш!

bonne_esperance - снимките са наистина прекрасни. Толкова палми, пъстри папагали и розови фламинго не може да не подхранят любовта. Пожелавам ви пак да се върнете там все така влюбени, но.... този път с децата!
Sesiliq - еееее живи сте там в немско.... може, как да не може тати да присъства на прощъпулника, даже е задължително.
ДилиПили - чакаме те и теб!

dennis - кога мина наистина това време....ауууу порасна Арен, а след него и всички останали....Пожелавам ти ослепителна усмивка в най-скоро време.

Chochy - много щастие в Полша!
Айде, че Митя си дойде....
Пращам ви снимчицата http://koti.mbnet.fi/kakoskin/photos/spring.jpg, която ми стои сега на десктоп-а и ми влияе много розово и която веднага напомня за това http://www.youtube.com/watch?v=F1E4eGaCRto&feature=related

Не се притеснявай, моята Мими е почти на 6г. и още го има този проблем.

На сичкото отгоре се оказа ,че ще се разминем с цепването на юздичката на горната устна ( беше много надолу към зъбките) ,защото онзи ден преди да вдигне темп. Габи падна на върху ръба на облегалката на дивана и си удари устата,още тогава докато плачеше видях,че си я е цепнала и самичка