Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 15 013
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
Леле това време така хубаво ми действа, че се чувствам способна да направя и най-смелите си мечти реалност....
С Митя имаме много хубави планове /в професионално отношение, да не си помислите нещо друго  Wink/, ще действаме да ги реализираме и аз все повече вярвам, че ще успеем...
irinii, мила, много те харесвам! Начина по който гледаш на нещата е най-правилният за мен. Гледната точка е нещо страшно важно, защото ни дава правото да изберем да се чувстваме по-добре. Едно време като четях Пилешките супи, две изречения от един разказ ми направиха много силно впечатление и до ден днешен си ги повтарям в моменти, в които имам всички основания да се чувствам зле.  Разказът беше за някакъв човек, на когото му се е развалила колата и анализирайки ситуацията той си казал " Мога да бъда тъжен и ядосан човек с развалена кола. Мога да бъда и щастлив човек с развалена кола. Така или иначе, колата все ще е развалена".... Радвам се много, че имаш и много хубави причини, които да те заредят и да те накарат да се усмихнеш! Hug
bonne_esperance - снимките са наистина прекрасни. Толкова палми, пъстри папагали и розови фламинго не може да не подхранят любовта. Пожелавам ви пак да се върнете там все така влюбени, но.... този път с децата!
Sesiliq - еееее живи сте там в немско.... може, как да не може тати да присъства на прощъпулника, даже е задължително.
ДилиПили - чакаме те и теб! Naughty
dennis - кога мина наистина това време....ауууу порасна Арен, а след него и всички останали....Пожелавам ти ослепителна усмивка в най-скоро време.  Smile
Chochy - много щастие в Полша!
Айде, че Митя си дойде....
Пращам ви снимчицата http://koti.mbnet.fi/kakoskin/photos/spring.jpg, която ми стои сега на десктоп-а и ми влияе много розово и която веднага напомня за това http://www.youtube.com/watch?v=F1E4eGaCRto&feature=related

# 151

С Ники сме добре ,по цял ден навън Party
Само дето има проблем с ушите -изобщо нечува.Педито каза че проблема ще отшуми от самосебеси след 10-20г  Crazy
Днес събрах още един кашон с играчки и му оставих само няколко и без това не им обръща внимание Rolling Eyes

Chochy Честито  bouquet

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 09:46 от DVV

# 152
tonitta,благодаря!
fibi4ka,мърдаме о6те  Laughingправя планове за пристъпулника и май пове4ето приятели са мъже,та затова се за4удих.

# 153
  • София
Привет ,
ирини радвам се че се включи Heart Eyes

Влизам да ви споделя. Досега давах на Вики да опитва кисели млека, то не бе Био, то най-скъпите, домашни, какви ли не и не иска тва дете и това си е. Днес купих от Билла най-евтиното мляко Clever 2%, и тя се спука да го яде Shocked
Та това е  Joy

# 154
Топър фечер и от мен и моите юнаци!

Ирини, радвам се, че се разписа. Сватбата на вашите приятели трябва да се отрази в специализирано издание! Че и септемврийче чакат и те! Загатваш за още много хубави поводи - дай Боже! Ако знаеш как ми се ходи на Витоша... докато още мога да ходя или по-скоро тичам след Сашко. В кварталната градинка не спира и за миг. Аз си подтичквам след него за всеки случай, пък и имам нужда от движение, а не да се пльокна на някоя пейка!

Денис, радвам се, че ръчичката ти е добре и, че си взела мерки за зъбките си, което ти носи удовлетворение. С моите зъби дори като дете съм се занимавала сама и добре, че са що-годе прилични. На децата ми моята активна намеса няма да се размине  Grinning

Кузманка, честит юбилей на баща ти! Да ви е жив и здрав! Благодаря за почерпката!

ЦветиБ, радвам се, че Габи е на път да преодолее бързо неразположенията! Ще се радваме да ви видим на живо отново!

МарияФ, радвам се, че с Филип и братчето сте добре! Като си помисля, че след около три месеца отново ще раждаме... колко бързо прелита времето! Спомням си, че с първата си бременност бяхме като блажени незнаещи първескини, и като че ли по-спокойни от майчетата чакащи второ бебче. Аз обаче съм все още така безстрашна, макар и минала веднъж по пътя. Едно раждане няма да ме уплаши!

Алексал, добре завърнала се! Радвам се, че макар и затрупана с работа, намери време да ни разкажеш за вас.

Тонита, продължаваме да стискаме палци! А едно врабченце ни каза, че Мама Меги учи та пушек се вдига Mr. Green! От теб и Сесилия очакваме да се похвалите във вид на новоизлюпили се лели! Утре пък на мой първи братовчед ще се роди момченце с планово секцио! Дано повече такива новини да има!

Сесилия, радвам се, че се отчете и ти. Честити ходещи крачета на Мити! Ако искаш, ще ти пусна на лични списъка с неща за прощъпалника, който аз изготвих, пречистих, обогатих и ползвах за Сашко. Аз поканих всички близки мъже.

БонЕсперанс, още не съм имала шанс да погледна песничките, но си запазих връзката. Благодарности!

Фибичка, успех в реализацията на професионалните планове! Отдавна си загатнала нещо, но да знаеш - аз помня!  Simple Smile

Базел, по-важното е, че сте направили откритието с киселото мляко! На вкус и на цвет товарищи нет!

И четвъртия предкътник на Сашко проби с едно връхче и по този повод си пожелавам, както и на всички вас: лека нощ и сладки сънища!

П.П. Ако си мислите, че сме се активирали, погледнете майската тема на бремелинките 2008. Една тема се изписва за 2-3 дни!

# 155
Ави , много БЛАГОДАРЯ! Само ти се сети... Hug Целувки от нас с Дани на баткото и на бебо...  love001

Днес вечерта,вече нашия тати ще идва и мисля, че в неделя или понеделник, но ако са го пуснали отпуск, ще си тръгваме...Така съм се затъжила за него, вече, чакам го с нетърпение. Дани еи сега хапна малко както винаги и сега играе, а аз ще отивам да пия кафе с леля ми в магазина. Много ми е хубаво тук, ама ей свърши, вече ,още 2-3 дена и....Добре, че поне времето се оправи, че като се върнем в Стара Загора, да излизаме за повечко време, и да се виждаме с приятели, то иначе преди като беше лошо, излизаме, ама само там в градинката до блока, има люлки, пързалка и т.н. и там стоим...А, като е хубаво, имаш възможност да слезнеш и до центъра.

bazel , ми не се притеснявай, детето си е избрало какво да яде , просто. Даная сега като сме тук и понеже хладилника е по нисък и тя стига дръжката и постоянно си вади едно кисело мляко, което е на Маркели 2%, обаче се спуква да го яде, а има едно от 4,5% не го близва, аз нарочно я пробвах, а какво да говоря, че преди изобщо кисело мляко не накусваше. Да яде каквото иска .

DVV , за проблема с ушите няма страшно, те всички го имат... Joy

Момичета това е за сега, от нас , ставам да отивам да пийна едно кайве... Чао, до после!!! Лек ден на всички! Приятни разходки! Hug

# 156
Добро утро, сладурани! Grinning
Ама какво утро само, а? Много слънце, много усмивки. Аз вече изпих сутрешната доза ароматно кафе не къде да е, а на терасата! Grinning Посъбрах мислите си, подредих деня и след малко потегляме с Веси по задачи.
Мими продължава да напредва говорно, да се държи все по-адекватно, но има още доста да се желае. Освен посещенията при психолог, от 1-ви март ще посещаваме веднъж седмично и логопед, който би трябвало да помогне за правилното произношение на някои звукове и буквички, като "Р" и "л", например. Така определено речта и ще е по-разбираема за околните и няма начин да не помогне за нейния напредък. Тежка е битката, чувствам се уморена, отрази ни се и в семейството определено. По-изнервени сме, нямаме време да помислим един за друг с мъжа ми... Confused
Кузманка, честит празник на Баща ти! Да е жив и здрав дълги години!  bouquet
Иначе и аз като теб, не мога без нашия тати. Лятото обикновено ходим в Бургас, но той е много ангажиран професионално и само ни кара до там. После си се прибира. Повече от една седмица без него не изкарвам там. Laughing
alexal, и аз много се радвам да те "видя" отново. Hug Изобщо не се съмнявам, че речника на Мишето се обогатява с всеки изминал ден. Умник ни е той! Heart Eyes
Чочи, новината за твоята бременност много ме трогна! Много се зарадвах. Желая ти една лека и безпроблемна бременност! Hug
bonne_esperance, разгледах снимките от кора до кора! Невероятна красота! Размечта ме. А ти изглеждаш страхотно, влязла си във форма. Браво! Grinning
DVV, отново успя да ме разсмее с ушичките на Ники hahaha Не се притеснявай, моята Мими е почти на 6г. и още го има този проблем. Laughing
irinii, теб постоянно те мисля и добре, че се "обади". Така е, някои неща в живота са неизбежни, но пък слава Богу, винаги има на какво да се радваме и усмихваме отново. И аз съм на такъв етап от живота си, в който преосмислям много неща, опитвам се да променя себе си, възгледите си, да подредя (най-сетне) приоритетите си, да преоткрия доста неща...
На stes искам да честитя за новородената племенница и да и пожелая много здраве и живот изпълнен с любов! Heart Eyes
bazel, видя ли къде бил ключът за палатката hahaha
Sesiliq, хубавите новини около теб много ме радват! Благодаря за комплимента за темичката. Определено имах нужда от укоражителни думи. Hug Да е живо и здраво момиченцето на брат ти!
fibi4ka, лагодаря ти за щипката романтика,с която ни посипваш всеки ден. Laughing Hug
Момичета, беше ми много приятно с вас, но за съжаление трябва да ставам. Веси вече успя да седне в скута ми hahaha и започна с неизбежните опити да ви напише нещо.
Слънчев ден на всички, възползвайте се максимално от прекрасното време! Heart Eyes

# 157
 Добър ден! Малко късно, но наливам кафенцето:

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 11:19 от Amaretto

# 158
Ех,какъв празник за душата,втори ден ми остава малко време преди работа да драсна някой ред! Laughing
Аз знам,че не сте ни забравили,всеки ден чинно чета новините за всички вас,но хич не остава време за писане!
irinii,радвам се,че около вас има и щастливи поводи,естествено че ще запазиш в тайна останалите,за да може да ни радваш постоянно,за срещичка винаги съм готова,но трябва да е само в почивните дни иначе работата ми е целодневна Sad
Ави,ама естествено,че майчетата бременилки пишат по-бързо от нас,нали си спомняш и ние като бяхме бременни имахме повече време за сладки приказки!
dennis,супер за брекетите,няма да се усетиш как ще мине времето,в началото е малко кофти,но после се свиква!В кабинета ,в който работя всекидневно се поставят брекети,на пациенти на различни възрасти и резултатите наистина са много добри,ако имаш нужда от нещо-насреща съм! Hug
Вчера се прибирам от работа и бях толкова уморена,на вратата ме чака моят бонбон,пристъпвайки от крака на крак и крещейки-мама,баба му го пита колко обичаш мама,а той се втурна към мен и каза-Ного-в превод много,целуна ме,е казвам ви -няма такова щастие,толкова е обичлив и контактен!Време е да ставам,че работата не чака-лек ден на всички и много слънце в сърцата ни! Hug

# 159
alexal , наистина чувстовто е прекрасно, когато те прегарне малката душичка... Обаче и Даная е много обичлива, ама като я питаш "Обичаш ли мама" отговора е "не", тати, отговаря пак "не", и така се подсмихва и за когото и да я питаш, все е "не". Laughing

# 160
 Привет и от мен!В този слънчев и приятен ден настроението ми е приповдигнато,защото преди малко се върнахме от преглед и се оказа ,че ушенцата вече са добре  Hug ,ще си доизпием суметролима ,капките ще капем до неделя и край вече с болестите!  Peace На сичкото отгоре се оказа ,че ще се разминем с цепването на юздичката на горната устна ( беше много надолу към зъбките) ,защото онзи ден преди да вдигне темп. Габи падна на върху ръба на облегалката на дивана и си удари устата,още тогава докато плачеше видях,че си я е цепнала и самичка  Mr. Green . И сега педито потвърди  Hug
Марианка радвам се за напредъка на Мими, продължавайте в същия дух .Няма начин да не ви се отрази в семейството ,но когато двама души се обичат и са заедно, те могат да преодолеят всичко! Ние ще бъдем с вас!   bouquet

# 161
  • София
Само дето има проблем с ушите -изобщо нечува.Педито каза че проблема ще отшуми от самосебеси след 10-20г  Crazy
Миналата седмица като гледах сериала за Браян и аз се замислих по въпроса за Християн...Чуването е с избирателна пропускливост-прави ли бели естествено , че не чува JoyОбещала съм му една промивка на ушите в пожарната.
Вчера се возихме с трамвай и остана супер впечатлен. И преди се е возил, но преди повече от 5 месеца, а сега се втрещи в началото. Явно е забравил предишното возене. Е, хареса му де Simple Smile
Днес лудува в един пясъчник и понеже стана рано за първи път се прибрахме от разходка без протести и нямаше търпение да го сложа да спи...След малко пак хващаме пътя Simple Smile
Установих, че моя син гладен няма да остане. Влязохме вчера в един магазин, аз съм се зазяпала нещо, а той видял една жена че яде геврек и чувам - Ейййй ъъъъъъъ ам...Изпроси си нашия геврек. Стана ми хем неудобно, хем смешно, щото нали все се оплаквам, че не яде...
Кузманка, много празници покрай теб тези дни Simple Smile
Сесилия, честита племенница и на теб Simple SmileДнес една приятелка ми се похвали с успешно ин витро-чака близнаци и дано всичко да е наред до края Praynig
Ави, след 3 месеца бебче, догодина по това време ще тичаш пък след двама...Подсети ме, че като бях бременна една приятелка чакаше второ и ми се оплакваше колко я е страх, защото вече знаела какво е Joy Ще тръпнем с теб дойде ли момента Hug
Базел, Вики сама е преценила кое става и кое не за ядене LaughingХриси гледа да е само кисело мляко-каква марка е не го интересува Simple Smile
Амаретка, какво става с вас?
Айде до скоро, че ме чакат hahaha

# 162
Здравейте и от нас с Ема. Отдавна не сме се разписвали, но ви следим от време на време, но не устояхме на новината:
Чочи-Честито!!! Лека и безпроблемна бременност, много радост и подкрепа да имаш от мъжете до теб! При вас, както разбрах вече имате уредена къща в Полша и почти уредена в София - Браво!
Ние днес не успяхме да се класираме за Зоопарка, но се надявам да сме на следващата среща.
Честита племенница на Стес - да е жива и здрава!
Ави - при вас има ли новини днес? Надявам се, че всичко е минало като по ноти! Hug
Ирини - дано преминат бързо тежките моменти и се отдадеш на организирането на невероятната сватба!
Фибичка - радвам се, че новините при вас са добри и нещата се нареждат!
Зипур, добре дошла. Отдавна не сме виждали синеоката красавица. Пораснала ли е много?
Дано Мама Меги си е взела изпитите!  Peace(Оценки няма да проверяваме)
Чета за говорещи септемврийчета, но ние не сме от този отбор. Ема казва само думи с повтарящи се срички: мама, баба, кака, тате, леля и др., но не може да каже "бате". От няколко дни се мъчи да каже "кола" и първо казва "ко" и след малко "ала". Много е смешна. От няколко дни сме без биберона, защото старата се скъса от много дъвкане и аз купих нова след 3 дни, но тя вече не иска да я опита.
Ние още се кърмим. Има ли и други като нас? Нощем само така мога да я успокоя. Плаче по няколко пъти на нощ и нищо друго не я успокоява.
Мариянка - много хубава темичка!
Доника - много е буен Хриси, но това е добре - чувала съм, че по-буйните деца след това се справят по-добре в живота така, че бъдещето ще покаже.
Приятна вечер и много целувки от нас!  Heart Eyes

# 163
ехаааа
колко хубави новини... Чочиии, сладко пухкаво бебче на септември желая  Hug И наистина много гъсто при вас, пътуване, строеж, стискам палци всичко да се нареди както сте го планували  Peace

Ирини, звучиш добре... както се казва в едно детско филмче Това е великият кръговрат на живота... колкото и да е тежко, и гадно да звучи, добре е когато се върти в правилната посока... Confused
Хубавите новини да те заливат... признавам, че ако изобщо може да се каже, че си мечтая за сватба, то е за подобна... страхотен избор на младоженците, а и страхотна кума ще си имат  Hug

снежка-смежка, стига се скатавала, по-честичко се разписвай. Ние с Боян също още се кърмим и последните нощи са като при вас. И с говоренето също сме стигнали до там  Mr. Green Много е забавно обаче като чуят да звъни скайпа тичат и двамата Ичи вика Галя, а Бобо Га-га... иде реч за сестра ми  Joy

Нищо не разказвате за зоото... ние сме леко хремави, за това отпаднахме от разходката, другия път...

Алексал, как Шъ Та забравим беее... вие сте ни астралните ни близнаци... страхотни са двете ръчички протегнати към мама, Боян също е от гальовниците, но за сега казва само мами, грейва, вдига ръчички и тича към мен за гуш... е понякога рязко завива и ме отсвирва де  Mr. Green

Мацки, голяма активност като за септемврийки 2006 де  Laughing , супер. Честито на ходещия Митя. Двв и Доника явно на ушен заедно ще водят Ники и Хриси. Честито зъбче и на Сашко, дано оставя мама да си поспива по повечко сега. На Марианка и пожелавам сила и кураж да изттърпи още мъничко, скоро Мимката ще едно здраво и обичливо момиченце  Hug
Добре дошла на мама Зипур  Hug

При нас всичко е наопаки, барабана на пералнята едва движи... някой дребен термит се е погрижил, чакаме техник. Котлето за парното се повредило, чакаме поредния пишман майстор, сега се въртим около една духалка, а за капак на съседа през 2 къщи му сипали въглищата пред нашата порта, няма минаване, не можем се приберем освен с катерене през кюмюра... е познайте ква веселба беше за диваците... прибрахме се като коминочистачи  ooooh!

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 21:31 от Щастливка

# 164
 Grinning Ей,днес е поредният шеметен ден.Така като заидва пролетта и на всичко живо му идва музата за какво ли не.Настава оживление.Нашата група от двама /аз и Арен/ днес посети моята леля и братовчедка с бебе Валентин на 8 месеца и разбрахме,че септември ще чакаме този мъник да стане батко.Да си призная бях малко шокирана,но пък те са много радостни и се оказа,че това е било по план програма.
Щастливка при вас и най-сложните ситуации звучат забавно.Представям си ги твоите момчета по купа с въглищата барабар с веселата им майка  Laughing Прочетох за английският.Разкажи как протича един урок и колко е по продължителност и как е в парично изражение.
snezhka-smeshka не зачезвайте така за дълго.За говора Арен е дори по-назад от Ема.Знае кое какво е,сочи и иска да назовавам предмети с имена,но не се опитва да повтаря...само се усмихва подмустак  Wink
Доника важно,че Хриси се справя точно в момент когато му се е дояло нещо. Grinning
cvetiberova радвам се,че ушетата минават на Габи и че е разрешила проблема с устничката си сама Heart Eyes
alexal опасно е това малко мише  Hug Благодаря за подкрепата за брекетите.Ако имам проблем или питане,ще се възползвам и ще се обърна към теб  Flutter
mari_anka радвам се,че Мими напредва.Да ти кажа,аз все още не мога да казвам "л" .Как върви балета на Мими,има ли още ентусуазъм?За да е избрала Мими да се роди във вашето семейство значи има защо.Специални сте и има на какво да я научите,колкото и да ви е трудно.
Ависпахте ли?Арен спи неспокойно последните нощи.Мрънка,рита с двата крака и като му кажа: "хайде бързичко заспивай!" и се чува едно шумолене и замира.
ДВВ- много ме развесели с ушния проблем  Joy
bazel -каквото си харесва това и давай.Арен пък яде само киселото мляко на баба.
Sesiliq честито на проходилия сладур.Направете си прощъпулника и ще чакаме разкази.А за лапичката понеже няколко човека попитаха...имам хроничен вече тендовагинит и при претоварване на китките започва да ме болят.Преди години когато работех само масажи по 10 часа на ден 7 дни в седмицата си го причиних и не можех почти месец да си движа ръката от лакътя до пръстите.От тогава много внимавам и при първи признаци взимам мерки.Сега изобщо неразбрах какво и как стана,събудих се от болка и неможех да си поместя ръката и пръстите.Оправи се за сега всичко е ок.
fibi4ka очаквам с нетърпение да видя на живо тези цветове по дърветата  Hug Миналата година по пролетно време си правихме еднаа дълга разходка и фотосесия в компанията на Ирини и Спаси и Ася с двете принцеси Габи и Ели.Още помня как миришеха дърветата и храстите в парка.
Лека и спокойна вечер и много релаксиращ уикенд  Hug

Общи условия

Активация на акаунт