И както беше писала mama_meggie мето дете не е единствено в нещата които прави на определена възраст, казвам го във връзка с това че на срещата любимото занимание на повечето е били пренасянето на камъчета, а Крис напоследък когато излизаме прави предимно това - търси камъчета, хвърля ги, търси други, хвърляме в океана.Друго любимо сега е да влиза в един шкаф, казва тао-тао и иска да го затваряме.
DVV, както бях писала Крис не обича да го държа за ръка на разходките и за да не го возя в количката или да се чудя количката ли да бутам него ли да гоня, когато се разхождаме по наблизо ползвам триколката. Крис още не стига педалите, даже не е свикнал и кормилото да върти. Още преди да родя бях чувала противоречиви мнения за това дали са удобни, но аз свикнах да го бутам в желаната посока и ми е удобно. Определено е предимство да е по-леко, особенно ако имаш да взимаш стълби, детето под едната мишница, колелото в другата ръка. Дори бих го препръчала вместо лятна количка, само дето не става за сън.
Хриси заспа на първата минута в колата и ве1е в 7.30 застана пред леглото си и да вика някой да го сложи да спи
А мама и тати на рожден ден

Снощи спа по-спокойно,пак имаше темп.,но не беше много висока.От вчера е и с разстройство
,но поне темп. днес не е вдигала,засега.Сега спинка и се надявам да си поспи,че много се умори тия дни .
Дано мъжът ми успее да покара поне малко, че го дават топящо се времето, ако не - компанията е чудесна и при всички ситуации ще е разтоварващ уикенд.