Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 14 890
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
Много готини снимки  Heart Eyes И както беше писала mama_meggie мето дете не е единствено в нещата които прави на определена възраст, казвам го във връзка с това че на срещата любимото занимание на повечето е били пренасянето на камъчета, а Крис напоследък когато излизаме прави предимно това - търси камъчета, хвърля ги, търси други, хвърляме в океана.
Друго любимо сега е да влиза в един шкаф, казва тао-тао и иска да го затваряме.
DVV, както бях писала Крис не обича да го държа за ръка на разходките и за да не го возя в количката или да се чудя количката ли да бутам него ли да гоня, когато се разхождаме по наблизо ползвам триколката. Крис още не стига педалите, даже не е свикнал и кормилото да върти. Още преди да родя бях чувала противоречиви мнения за това дали са удобни, но аз свикнах да го бутам в желаната посока и ми е удобно. Определено е предимство да е по-леко, особенно ако имаш да взимаш стълби, детето под едната мишница, колелото в другата ръка. Дори бих го препръчала вместо лятна количка, само дето не става за сън.

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 21:52 от viki81

# 256
  • София
За вчера, те момичетата са го казали-изкарахме стлахтноо(както казва Памбос) JoyХриси заспа на първата минута в колата и ве1е в 7.30 застана пред леглото си и да вика някой да го сложи да спи Simple Smile А мама и тати на рожден ден Simple Smile Момичета, бях скапана от умора, но си струваше. И като разказвах на тата колко хубаво сме изкарали реши в неделя и понеделник да ни качи на Витоша с приспиване LaughingЩе има мятане с шейни, че ние не можем да караме ски-надеждата ми е Лаци или Вики да научат Хриси поне, че да отсрамва фамилията Simple Smile
 И сега за всички - дългоочакваната продукция на Костадинови пикчърс, в главната роля Хриси http://donikakostadinova.multiply.com/video/item/12
Качеството е лошо, но е от телефон=приятно гледане и лека вечер Simple Smile

# 257
viki81  какъв модел е твоето ,защото това което пробвах тежеше повече от лятната ни количка Rolling Eyes
Ники също не ми дава ръка-само като му утърва bowuu

# 258
Добро утро, мадами-сладурани! Grinning
Хайде да изпием по кафенце с чаша минерална вода (съвсем диетично Laughing), преди да сме потънали в приятна раздумка.

Моята Веселуша отказва да се вози в количка и подобно на viki81, и аз изпадах в същата ситуация. Чудих се количката ли да бутам, или по детето да тичам. Та ние вече нямаме количка, продадох и лятната, защото не ми е нужна. Няма смисъл да събира прах у дома и да ми заема място. Ако ми потрябва случайно, имаме триколка. DVV, нашата е на Bertoni, не е кой знае какво, но ми върши работа, когато имам нужда. В триколката определено и е по-забавно. Не е и тежка.
Доника, смях се от сърце на клипчето. Криси хубаво се е изкъпал. Laughing
ЦветиБ, дано днес се похвалиш, че малката е добре. Praynig
Усмихнат ден! Heart Eyes

# 259
DVV, нашето колело е такова:

имат много предимства и недостатъци. На нас ни е подарък, иначе може би не бих си купила, но сега си го ползвам често. До колкото знам имаме еднакви модели летни колички, а колелото определено е по-леко, нося си го без проблем с една ръка 4 етажа. Първите дни ни изпопадаха половината гайки, но ги сменихме с нови и сега си нося и резевни. От много познати съм чувала, че много се чупят. Идеално е за по-кратки разходки. За по-дълги, както каза Вики, не стават за сън и предполагам, че няма да му е удобно на дeтетето да седи дълго в него. Затова и не съм се отказала от количката. Не събира много багаж и покупки. Мелодийките са голямо забавление, като някой цирк сме. Сега отиваме да си вземем храната с него.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 13:30 от tonitta

# 260
  • София
Добро утро, мацки,

Блазе ви за срещичките. Много са готини хлапетата. Жалко че не можем да се присъединим с малката - тя е много контактна, подава ръчички на всеки срещнат и сигурно би се забавлявала много. Засега трябва да се задоволява с баба си и децата от квартала. Също не иска да се вози в количката. В неделя я опънах да ходи пеша около 1 км. в едната посока и толкова обратно. Геройски понесе всичко. Само като я питах на моменти дали иска мама да я носи, протягаше ръчички. Другото е че много й се говори, но й липсват думички. Meggie, и тя казва "дий-дий" като види конче, но не съм я водила на конна база, просто много цигани с каручки има в Младост...  Освен това така заспива - нощем на отражението на светлината върху стената й правим кончета с ръце.

Исках да питам Vesselka, дали трябва да се плюе пастата за зъби "Ненедент". Щото Мария, предполагам и другите деца, не може още да плюе. Аз й показвам, но тя само се навежда и нищо не плюе.

# 261
DVV, нашето го взимахме от Португалия. Не е кой знае какво но е удобно и леко. Мисля че е от значение да е по-стабилно с големи гуми, нашите са пластмасови и доста шумни. Качих 2 снимки ако искаш да го видиш в албумчето ни в Нашите деца на 1+год.
Доника, много е сладък Хриси  Laughing
mari_anka мерси за кафенцето  Hug
Приятен ден на всички.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 16:55 от viki81

# 262
 Здравейте в този слънчев ден! Габи днес е по-добре,благодаря на всички за подкрепата!  bouquet Снощи спа по-спокойно,пак имаше темп.,но не беше много висока.От вчера е и с разстройство  Cry ,но поне темп. днес не е вдигала,засега.Сега спинка и се надявам да си поспи,че много се умори тия дни .
DVV ето това е нашето колело : http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633207993373906250.jpg   Габи много си го харесва,има си музика и хубавото е че е с големи гуми,които са гумени,защото има някои модели ( на Чиполино) ,които не са , много тракат и не возят толкова меко. Аз съм доволна,а пък и Габи обича да си се вози на него,купихме и го миналото лято от Ст. Загора за 50лв. Не е тежко.Сега като се постопли ще почнем да излизаме с него,въпреки,че тя обича и пеша да ходим. Hug
Приятен ден на всички!  bouquet

# 263
ЦветиБ, радвам се много, че макар и с разстройство Габи е в по-добра кондиция  Hug
ДВВ, триколките на Спаси са като тази, която никол е снимала. Първата му я купи майка ми още преди да проходи, за да не влача количка всеки път като ходим там. Втората - свекърва ми - по същата причина. Третата ни бе подарък за РД. И трите общо взето почти не се ползват. Спаси несе кефи да седи вътре дълго и това е. За достигане на педалите - също още е рано. Но пък наистина са много леки за пренасяне.  Peace
Доника,  смях се с глас в офиса докато гледах как старателно Хриси избира най-дълбоките локви. Да живеят дупките по софийските улици за радост на децата!

Ние утре отиваме до Пампорово. Голямо пътешествие с дете и бясно куче  Tired Дано мъжът ми успее да покара поне малко, че го дават топящо се времето, ако не - компанията е чудесна и при всички ситуации ще е разтоварващ уикенд.

Весели мартенски празници.

Сега като ми остане времето ще пусна новата тема, че отдавна не ми се е случвало, а имам уж муза  Wink

НОВА ТЕМАААА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271801.new#new

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 16:17 от irinii

# 264
Привет и от мен!
Докато палячото спинка, да драсна 2 реда, че потеглям към детската градина! Днес ще трябва да го оставя сам за 15-тина минути, че спи и няма кой да го гледа. Жената, дето го гледа понякога вчера и днес е заета, и си го водя с мен навсякъде.
Гледах снимките от излета, мислех да кача и моите, но има достатъчно в албума, при това все хубави. Еми то, хубави хора застанали, хубави излезли! Wink
Цвети Б, дано по-бързо оздравява малката сладурка. Ако не е висока температурата, бяха ми казали тук във форума един домашен и ефикасен лек, ако желаеш ще ти го пусна на лични!
Ирини, чакаме новата темичка, да видим музата какво ще сътвори! Grinning Приятно и разтоварващо прекарване на почивните дни!  Hug
Доника, голям сладур имаш! Снощи го гледахме Хриси с мъжа ми и се смяхме на гимнастиките му! hahaha
Марианка, почерпката ти е по дюканскому! Wink
ДВВ, вече са ти отговорили за триколката изчерпателно. Ивето имаше подобна и доста я ползвахме, на възрастта, на която са нашите дребосъци, бяхме отказали лятната количка и излизахме понякога с такава триколка. По-късно махнахме степенките, обиколника и сенника и си го караше като обикновено колело. Не ми харесва това, че задните колела са доста близо и лесно се преобръща на завоите. Сега за Алекс мисля да купя отново, но още не съм разглеждала какво се предлага!
Хайде до скоро виждане, бързам към детската! Hug

# 265
С пожелания към всички във форума:Да сте живи и здрави и нека пролетта Ви донесе празнично обновление във живота и КЪСМЕТ!!!!Бъдете жизнени като червения и чисти като белия цвят! 
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА.

# 266
Миши 06, имаме си вече нова тема Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271801.new#new

Общи условия

Активация на акаунт