Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 14 894
  • 266
  •   1
Отговори
# 240
ХЕЙ банда!
Такова лудеене беше днес,че просто нямам думи!Страхотно се получи  и много,ама много благодарим на Щастливка,че ни ощастливи така  Hug
Мия спи непробудно след цялата емоция,а аз досега тренирах за пръсти и качих всички снимки,които имах от последните събития - зоо-то,парка и пикника в албумчето..Не ме питайте колко ми коства това Wink
Няма да разказвам нищо повече - снимките сами говорят,само ще добавя,че ако не беше ДЪЛГЪТ bowuu да кача снимките и аз щях да съм се трупясала до дребната.
Изводът - по-често и по много да се срещаме мили мами и банда,защото определено си заслужава!
Казвала ли съм ви колко ми е хубаво с вас?
Разглеждайте и добавяйте снимки Wink
До много скоро!

# 241
Хей приятели любими, днешният ден бе един от най-хубавите за мен от началото на годината! както Базел писа невероятно психическо разтоварване - пък и физическо /все пак дребчовците бяха в оградено пространство и не се налагаше да сме до тях през цялото време/. Събрахме се пред НИМ към 10.30 - аз, Бон Есперанс, Базел, Ави, Доника,ЦветиР, Снежка-смешка, Мама Меги и, разбира се, формалната домакиня - Щастливка - съответно с наследниците. В 11.00ч вече бяхме разстлали одеялата и подредили богатата трапеза - всякакви видове кафета, безалкохолни и бира, кроасани, сандвичи,кексове, плодове,фантастична бисквитена торта /от Базел/ мезета, баничка, щрудел и т.н. и т.н. И ние, и децата похапвахме през целия ден. Най-хубавото е, че независимо от сивото утро още от 11.00 пекна страхотно слънце та се и поразвърляхме. Мия разучи цялата градина и дегустира всичко ядливои недотам ядливо. Сашко се редуваше с Хриси в упражняване бутане на бебешка количка /Вики предвидливо я беше донесла, за да отколни вниманието/, Спаси и Лаци ги кръстихме нашите гурме-туристи - винаги независимо от дейностите оценяват менюто..Алексчо наблегна на гушенето и също се упражняваше на стълби. Бобо като истински стопанин обикаляше имота и следеше дали всички купчини с камъни са на мястото си. Вики се упражняваше в катерене на стълби, а като се умори като голямо момиче с лъжица в ръка сама похапна от тортата на мама. А чаровницата Ема дегустира шишетата на приятелите. Като цяло децата основно пренасяха камъни като в концлагер от едн омясто на друго и после обратно на същото и търсеха паднала храна, която с охота омитаха. Падаха-ставахя, смяха се -плакаха, а ние успяхме да поговорим много добре /обикновено точно това не се получава и не ни стига времето/ Никой от тях не спа /спаси и бобо предремаха за 30 мин и подозирам, че тази нощ ще е супер спокойна/

Еми това е в кратце. Жалко за тези от вас, които не можаха да се включат. За мен това е една от най-успешните форумск исбирки! И дано наистина по-често ни се случва! Mr. Green
Снимки - очаквайте скоро и във вашия град  Whistling

# 242
  • Пловдив
Еееййй, страхотен ден сте имали... Hug
Открихте пролетния сезон на сбирките на септемврийчетата!
bonne_esperance , ако може на лични да ми кажеш къде да разгледам снимките! Rolling Eyes

Ние, двамата със Стенли се забавляваме тези дни плътно по детските площадки по 3-4 часа на ден, защото гледачката ми е болна. Имам чувство че си наваксва за цялата зима /и за моето внимание/... Режима ни вече никакъв го няма...Снощи заспа в 12, а цял ден не се спря!!!

tzvety , как е Алекс?! Минали му кашлицата?!

# 243
Здрасти и от нас!

Невероятен празник беше днешния ден за нас! Щастливке, още веднъж благодаря за гостоприемството! Страхотно си изкарахме!

И аз качих снимките от моя апарат - в септемврийския ни албум в снимка.бг са. Паролата мога да пратя на лични, ако някой още я няма.

Мога само да кажа, че почувствах специално приятелско отношение от всички, за което съм особено благодарна. Базел спретна превъзходна бисквитена торта, за да угоди на желанието ми, а специално за Сашко донесе кукленската количка на Вики. Сашко я бута почти през целия ден. Бори се със зъби и нокти с Бобо, Лаци и Криси за нея, отмъкваше я от Вики и Ема. Единственото оправдание, което бих могла да му измисля е, че най-скоро от всички ще става батко и изпитва нужда от интензивни тренировки. А иначе всички мили каки го носеха на ръце, когато искаше да отиде някъде и търсеше помощник.

И слънчицето ни се усмихна днес, даже имам лек загар по белите бузи.

Лека и спокойна нощ на всички! Аз утре ще съм ученичка!

# 244
Привети мацки!

Без бой си признавам, че много завидях на хубавата ви среща днес.... Embarassed Confused
В такива моменти истински съжалявам, че тръгнах на работа... Thinking
А като ви чета как всички сте сладко уморени и си представям колко страхотно е било.

Амаретка ЧРД на патерици! Пожелавам ти да си здрава и много обичана от твоите мъже! Hug  bouquet

irinii за йогата класик не знам, но аз нещо съм се запалила и мисля да ходя на fat burning йога. Не знам от къде точно ще намеря време, че сега едва смогвам, но пък има една максима....колкото повече неща правиш, толкова повече откриваш, че всъщност имаш време... newsm78. Та ще видим...

Мама меги я, кажи каква кола ти купиха на теб, че ние сега си търсим возило и събирам мнения.

Ей мацки, няма ли да си организираме някоя съботно-неделна среща ,за да можем и ние работещите да се включим.....не ни елиминирайте така от купона Cry  Praynig

Аз няма какво ново да разкажа за нас... Иги вече свикна без мама  Sad....май аз понасям раздялата през деня по-тежко.  Мислех, че ще ми е по-лесно, но ужасно се разкъсвам от вина, че съм я изоставила... И това се засилва като се приберем вечер вкъщи. Тя буквално ме следва като опашка. Изляза ли от стаята и хуква след мен. Ако отида до тоалетната ме чака пред вратата... дори с татко си не иска да стои. Така, че всъщност моето смело момиче не плаче, но все пак страда.
В сряда сме на Пентаксим и в тази връзка мисля да си взема няколко дни отпуск и да се погушкам с моето мишле.

Отивам да разглеждам снимки... чао засега.

# 245
Добро утро, сладурки! Grinning
И ние с Веси се възползваме максимално от страхотното време. Открих, че тя обожава пясъка. Дори не са и нужни кофичка и лопатки, забавлява се чудесно. Нооо, накрая си тръгваме целите посипани с пясък. Той се ръси ит къде ли не - от косата, ръцете, обувките, има дори и в памперса Crazy
Момичета, за мен беше изключително приятно да прочета разказите ви за пикника вчера. Grinning Ех, жалко че съм толкова далече... Но искам да разгледам снимките, а паролата и аз не я зная.
venush, напълно те разбирам как се чувстваш при раздялата с Иги. Наистина ние майките преживяваме много по-тежко отделянето от децата ни. Така се чувствах, когато Мими тръгна на детска градинка. Знам, че така ще се чувствам и когато Веси тръгне. Confused
Много усмивки желая на всички! Heart Eyes

# 246
Хей мацки, ама наистина добре се получи... децата изучаваха двора, а мамите успяваха от поседнало положение да следят сладурите и да си бъбрят сладко, нямаше къде да избягат поне  Laughing А борбата за количката на Вики беше невероятна, ама то така е, аз бях забравила ключа за вилата, а там скрит ни очакваше цял чувал с играчки  Rolling Eyes , другия път! Дано преди да сме разказали играта на двора, да има и други хубави дни за посещението му  Mr. Green Но се оказа, че на 9.03. сме на 2 детски РД-та... и просто няма как да ги съчетаем и с пикник, остава пак вариант през седмицата, казвайте! Изобщо вчерашния ден, в подножието на Витоша се оказа чудесен   Grinning Снимките са супер, ще си сваля!

венуш, и на мен дойдат ли хубавите слънчеви дни не ми се ходи на работа, иска ми се да ги използвам с децата, разбирам те  Hug нооо примерно само си помисли, как вече другата година, Иги също ще е ученичка, и също ще си има задължения... а защо не и сестричка  Mr. Green... хайде мамиии действайте, много се кефя на всяка нова бременнка, чак ме погъделичква коремчето и на мен ми се приисква  Mr. Green

# 247

Добро утрооо!  Flutter
Чудесни снимки,който сигурна съм показват само една малка част от настроението на доброто ви изкарване   Grinning Много са ни хубави дечицата.Няколко пъти вече ги гледам.
Щастливка подканяй ти подканяй за още бебета.Прираст ни трябва  Laughing Но и ти не чакай дълго  Mr. Green
Amaretto -с огромно закъснение.Да си много здрава,обичана и всичко за което мечтаеш през тази година поне една малка част от него стане реалност   bouquet

# 248
 Момичета и аз качих снимки , много са ни хубави децата наистина.. Аз незнам как да коментирам, беше жестоко, наистина разтоварващо и много приятно... Толкова много лудуваха децата , такова приказване от наша страна, наистина до сега все някак не ни стига времето, а този път направо се отприщихме. Само се надявам на Бобо дядо му да не се сърди, че купчините камъни са разслани равномерно по двора, ама другия път обещаваме да си ги съберем чинно... еее хх много ни беше хубаво
Ние след това отидохме до базата, Лаци поспа по пътя и там малко и продължи с дивеенето по конете само крещеше Дий Дий... и тичаше по конете хихи. Да ви кажа мисля, че и на децата добре им се отразява това нашето, виждам го Лаци по- детски се държи след срещата, може би като вижда сродни души, който имат същити желания като неговите и се  отпуска повече в игрите.. Даже мъжа ми предложи вместо да го пускаме Лаци на градина да направим срещите регулярни, било добре и за децата и за нас.. съгласна съм, но пък и яслите не са много лош вариант.. ще го помислим , а?
Е Лаци като ме види на ковпа и се удря по главата, така че ви оставям и ви пожелавам приятен ден , ние отиваме в парка  Party

# 249
Привет! Ех от тези страхотни разкази за срещичката направо ми се струваше че и аз съм била там , тайничко ви завидях за приятният ден  Hug . А Ирини така увлекателно разказва,че наистина си представих всяко едно детенце как и с какво си е играло  Peace. Трябва да има повече такива срещички,като се надявам скоро и ние да можем да се включим.
А що се отнася до нас ,то Габи от вчера пак е с температура и то висока.Снощи пак същата одисея,цяла нощ неможахме да я свалим и днес вече минахме на антибиотик  Confused Според педито ушите са добре,няма кашлица и сополи,но и изписа ант. ако пак вдигне темп.
Оставям ви , ще се включим покъсно пак. Heart Eyes

# 250
Цвети Берова, пробвахте ли капките Хексалгин - те са много силни, но свалят безотказно температура... Някак само заради несвалена температ,ра да се дава тобкова често антибиотик...  Sad...

# 251
Момичета, разгледах снимките ви от вчера. Страхотни са дечицата ни. И аз ги разгледах няколко пъти. Grinning
Благодаря на bonne_esperance, Ави и tonitta  за паролата. Hug
ЦветиБ, съжалявам че малката кукла е болна. Дано оздравее без АБ. irinii ти е дала ценен съвет.
Ние току що се върнахме от разходка и е време да гушкаме възглавницата.

# 252
Всичко пробвахме Ирини , и хексалгин и нурофен и нищо не става,компреси с оцет и вода и пак до към два през ноща си имаше бая висока температура.И днес следобяд е същото,чак сега се е поосъзнало малко милото ми мишле,измъчи се.Стискайте палци тази нощ да е добре. Praynig

# 253
Ех как ви завидях за пикника Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я да ви питам -купилили сте на дребчовците триколки .Удобни ли са ви и какво ще ми препоръчате Thinking Днес видях едно но много тежко Rolling Eyes

# 254
  • Пловдив
Момичета, страхотни снимки..... Hug

Настроението си личи от всеки кадър!!! Благородно ви завидях и аз!!!

Общи условия

Активация на акаунт