Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 14 900
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден, АМАРЕТКА!

Най-накрая ви изчетох, но не остана много време за писане.
Пожелавам приятен пикник!
За гърнето - Никол се извива на дъга, реве и не дава да я сложа. И моите планове са на лято да се заема по-сериозно, сега няма смисъл.
Взех изпита в събота и тази седмица напълно ще се отдам на разходки с малкото човече, а после свеки ще я разхожда, а аз ще чета за следващия и ще дебелея и ще слушам разкази какви белички е направила.  Cry
Бон есперанс, Мия хубава изненада ти е направила. Даже май е опитала и на вкус дали почвата е достатъчно добра за цветята.  Laughing
Фиби4ка, добре  сте си на морето. Хубави снимки!
И Никол обича слънчевите очила:

# 226
Поздрави сърдечни за Амаретка! Нека винаги е пролет в душата ти и аромат на цъфнали цветя да пълни дните ти!

Ние нагласихме "режима" в съответствие с времето и сега сме на вън от 12 до 16, а следобедният сън за Йониче, започна едва сега. Така сладко спинка уморена от игри... sleepuu
tonitta - браво и на теб за взетия изпит! Сладурка е голяма Никол!
bonne_esperance - малка градинарка си имаш ти. Все от някъде се почва.
Sesiliq - фотошопствам, ама вече предимно в обработка на снимки. Ние с Митя сме големи любители фотографи и аз сега се уча как да правя хубавите ни снимки още по-хубави.  Wink
mari_anka - айде в Бс, да ходим на разходки по морския бряг заедно. Не ти ли липсва? Аз много обичам Бургас и където и да съм, все ме тегли насам.... Както казва Христо Фотев  “единствено в бургаското пристанище, животът ме изпълва с възхищение”  Heart Eyes
Ние от утре с Роси започваме да ходим на йога. Ще си зареждаме чакрите и ще тонизираме душа и тяло. Омммммммм... Освен това четах, че оказвало много благоприятно влияние върху щитовидната жлеза, та съм решила да пробвам да видим дали ще мога да прекратя хормоно-заместващата терапия.  newsm78
Сега ви казвам чао, да отида да подвия леко крак, че в шест имам среща с дружките да ходим на турски ресторант. Вие утре да си изкарате незабравимо и да си вземете фотоапаратите, за да ни направите съпричастни и нас, провинциалистите!
 Hug

# 227
Амаретка, честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet

Днес с Ники им бяхме на гости и да я похваля каква ни е кулинарка,прави салата-торта и други вкусотиики Mr. Green
Мишо се опитваше да гушка Ники ,ама той се дърпа и гледа криво Crazy

Зверо снощи яде крем.Ама как яде ooooh! изкарва с лъжицата от купичката на  масичката си отпред и маже крема -по косата ,лицето ,килима ,дрехите и се хили  CrazyОставих го да се намаже хубаво и го метнах в банята Laughing

# 228
Привет!
Пи6а набързо,4е съм на курс.Фиби4ка,проблеми с щитовидната жлеза ли има6?Хормонна терапия с какво?
ДВВ,споко и моят син оби4а да храни косата си  LaughingХем ми е сме6но,хем се ядосвам,ако му прекъсна играта,запо4ва да се сърди,извива се на дъга и си иска своето  EmbarassedМити от няколко дни иска да стои в кухнята,там може да отваря 6кафове,вади разли4ни не6та,оби4а да развива алуминиево фолио  ooooh!Сутрин като стане ме дърпа за ръката да го водя в кухнята и ако не стане  Cry
Бягам,4е смяната ми се прибра и аз излизам!Лека ве4ер!

# 229
Мацкииии, да вземе да направим пикника в нашия двор в Драгалевци ми хрумна изведнъж... не знам какво е положението там със снега, но все пак е по-ниско от хижа Иглика... казвайте бързо...

Амаретка, Честит Рожден Ден, много любов и щастливи моменти със семейството   bouquet

# 230
Ха така, казвайте сега къде ще има среща?!
Щото аз май ще съм без кола ooooh!, одеве отивам да взема Ивето от градина, спирам, никакъв проблем, качваме се- не пали, май няма ток, не е от акумулатора, ами май кабели. А мъж ми с това се занимава, но не вдига телефона, зарязахме колата пред детската и си дойдохме пеш, добре че е близо. Ако не я оправи тази вечер, ще пропуснем срещата Sad

# 231
 Щастливка ЗА!  Peace

# 232
Привет!

Ей сега се завръщаме със Саши у дома - цял ден ни няма.

За утре предлагам среща на паркинга пред Националния исторически музей в 10:45 и оттам нека Щастливка ни води! Какво ще кажете?

Трябва да оправям младежа. Лека нощ на всички!

# 233
Амаретка, Честит рожден ден! Желая ти много здраве, блюсък в очите и щастие в душата!

Весел празник!

Приветствам идеята на Щастливка и предложението на Ави! Дано успеем за този час обаче, Алекс спи и преди обяд напоследък.
Оказа се, че на колата нищо й няма, мъжът ми отиде, врътна ключа и я запали, сутринта ще провери кабелите за всеки случай. Така че най-вероятно сме на линия с Малчо, Ивето е на градина!

Хубава вечер! Hug

# 234
Приветки, добре че успях да се включа.. Нещо рутъра ми запецва.
щастливке, и аз съм "за". Тъкмо да видя къде с ипо съседски  Heart Eyes Нашият двор както ви казах е все още кальотина извън алеите и не става за нищо  Embarassed Но се надявам, че след някой друг месец ще направим сбирката при нас, както си мечтая от миналата година.

ОК - значи 10.45 пред НИМ. Отивам да правя сандвичи Embarassed  Grinning

Фиби, страхотен избор с йогата. Дано попаднете на качествен инструктор, защото както знаеш това не е просто правене на асани, но и определено състояние на ума, концентрацията, дишането... Аз като дете се занимавах някоко години мног оредовно, после замених хатха йога с редовна медитация и като ми се наредиха чарковете и живота, занемарих всичко. А е толкова важно. Още веднъж - ура за теб! /дали от йогата или от нещо друго, но така и се разделих с диоптрите, с които съм се сдобила при поставяне на една от ваксините за шарка на 2 годинки/

# 235

За утре предлагам среща на паркинга пред Националния исторически музей в 10:45 и оттам нека Щастливка ни води! Какво ще кажете?

Peace

# 236
Щастливка,мацка идеята ти е суперска!
С двете ръце съм ЗА!Мия спи, но брой и нейните две!
Казвай сега к'во пиеш? Wink
Ирини,писах ти на лични за да се уговорим.
Очертава се весела сряда хей!

# 237
Ех, момичета много сте мили! Цял ден чета поздрави и ви желая всичко най-хубаво и на вас.

Аз преди малко изпратих брат ми, снаха ми и  племеницата, страхотно си изкарахме, майка и татко остават в нас.
 Цвети, DVV брат ми измислил страхотен дюкански чийзкейк, за съжаление без сладко от боровинки, а как обичам.
 Лека нощ на всички и приятно изкарване утре на двора.

# 238
Мацки да предупредя да си вземете всичко като за пикник, защото там не е останала почти никаква покъщина...

# 239
  • София
Беше СУПЕР днес на пикника, само това имам силици да кажа и отивам да почина и да мия Вики. Щастливка, благодаря за предоставения терен, беше страхотно предизвикателство за мъниците с хиляди изненади, ламарини, стълби и камъчета. Чуствам се много заредена и отпочинала (психически  Wink ) след днешния ден.
Целувки на всички.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт