Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 14 898
  • 266
  •   1
Отговори

Погледни към небето! Една от звездите съм аз, а всички други - любовта ми към теб!

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ ДЕЦA са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

НАШИТЕ СЕПТЕМВРИЙСКИ ДЕЧИЦА можем да виждаме освен в личните си сайтове и на сайт www.snimka.bg потребител - septemvri, парола - на лични

ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други ново
Приучаване на детето да ползва гърне ново
Когато детето плаче на раздяла с вас ново
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/ ново

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 12:27 от mari_anka

# 1
Момичета, темата скалъпих набързо и моля за извинение за неособено естетическият и вид.  Embarassed
fibi4ka  е в София, а милата irinii май е още болничка. Оздравявай бързичко. Praynig
Момичета, ще се нуждая от помощта ви, не успявам да активирам линковете, които са посочени. Помогайте! Hug

# 2
  • Стара Загора
Готово...направих ги активни.

# 3
Дъждовна фея, едно огромно благодаря от мен! Grinning  bouquet

# 4
Добър вечер в този късен час.
Марианка темичката е прекрасна Hug Много се зарадвах като я видях и реших да се запиша
Днес почти цял ден спинкам Embarassed ,такъв мързел ме е налегнал.Май пак се разболявам,надявам се само да н его предам на Неси.Та по случай мързелуването гледахме до късно филм и май ще изгледаме още един.
Ирини.Цвети дано вече сте по добре
Денис да оздравяваш бързо.Сега Арен и във вас ще подреди(нали в понеделник си го взимаш?)
Щастливка много са сладки тримата юнаци.Бобо колко е пораснал HugОгненичт ти племеник прилича на сестра ти.
Бон Есперансе честит нов дом.Да го изпълните с щастие,здраве и любов.И още няколко мъничета.
Ави дано Сашко вече да е оздравял и да няма помен че  е бил болничък.Все се разминаваме в скайпа
Иоана77 Мойте съболезнования.Знам колко е тежко да загубиш приятел, и незнам какво да кажа в този момент,но знаи че винаги ще е до теб щом си спомняш за него Hug
СтелиДа ви се умножават всеки ден елувките.И аз се радвам на тези мигове на любов,още повече когато те са причината да отворя очи.
Марианка ами още един компютър май ви трябва.Пожелавам ви през тазй година до пожънете само успехи с Мими и да бъдеш най гордата мама. Hug
Май този път не изпуснах нищо или поне се опитах.
Утре ще се включа с мнение за часните ясли

# 5
Един бърз запис от мен  Heart Eyes Че трябва да лягам вече Crazy

# 6
  • гр.Русе
Добро утро,мили момичета  Hug
Марианка,справила си се чудесно с новата темичка   bouquet
Кафенце за разбуждане

Преди малко изпратих моят любим,вече ми липсва,сега чакам малкият мъж да се събуди,защото сега само той може да ми помогне да не се отдам на тъгата...
И понеже ми е много криво ви оставям с пожелания за прекрасен ден,спорна седмица и много усмивки!

# 7
Момичета, аз много ви благодаря за милите думи, имах нужда от тях, че за първи път оформям темичката. И се чувствам неуверено едно такова... Confused

# 8
Привет и от нас!
Марианка чудесна темичка!  bouquetПоздравления за напредъка на Мими,продължавайте все така!
Ирини,Цвети оздравявайте бързичко!   bouquet
Бон Есперанса честит ви нов дом!Пожелавам ви много щастливи мигове! baloni
Ави как си мила,надявам се вече да си здравичка.Много целувки от нас с Габи!  bouquet
Йоана 77 моите съболезнования!
Момичета,оказа се че Габи е с АД  Sad  Да ви разкажа набързо как го открих.Забелязах преди месец,че  палеца на дясната ръка е малко по - подут и зачервен,но не обърнах кой знае какво внимание,защото тя от време на време си чешеше зъбките с него.Но след време се появи същото и на другата ръчичка само,че на показалеца,от там на двете бузки . На палеца обаче беше най-страшно ,защото беше вече на люспи и ужасно я сърбеше ,особено нощем,по-цяла нощ го чешеше в съня си.Заведох я на кожен лекар и човека беше категоричен АД . Направихме кремче и сега се мажем,позатихна малко но не е минало съвсем.Пак от време на време се зачервява и сърби.И сега най-неприятното е ,че неможе да яде краве дом.мляко,шоколад,киви,мандарини все неща ,които тя обожава,особено дом краве мляко. Освен това ,трябва да ходим пак на детски гинеколог,защото пак имаме срастване на малките срамни устни.Лекарят първия път каза ,че освен хормонално,се получавало много често и от памперса,така,че ще се опитваме вече да го махваме.Това е опитах се набързо да ви разкажа,сега отивам,че се разбужда . Приятен следобяд на всички и пожелавам на всички болни дечица и майки скорошно оздравяване!   bouquet

# 9
Маианка страхотна темичка Благодаря   bouquet   smile3501
Тъкмо си викам абе неможе от вчера никой да не е писал  Naughty
Мила, Неси на ясла ли ходи или имаш впечатления от някой друг?
Йоана моите съболезнования, толкова млад  Sad
cvetiberova, много неприятно, лекува ли се, израства ли се, дано се разминете по-леко Hug
Успешна седмица на любовта на всички, много усмивки и приятни изненади, болничките да оздравяват за да може на 100% да се насладите на празника  Praynig

# 10
Цвети Берова, Мими ми беше като бебе с АД. Ние го излекувахме окончателно с класическа хомеопатия и до ден днешен няма и следа от него. Понеже мехлемите, които ни изписваха от Кожния диспансер облекчаваха положението временно. Искам да те успокоя, че се лекува и се израства. Hug А Габи е станала голяма красавица. Flutter Heart Eyes

# 11
Хади здрасти, мацкиии....
Едно следобедно кафенце да си направя и идвам.....kaffeetrmker_2

mari_anka - супер си се справила с темичката, тенк ю!  bouquet
cvetiberova - дано възможно най-бързо преоделеете тези проблеми и скоро пак да може да си хапва всичко малката хубавица!
Плами - ще видиш колко бързо ще мине времето и после радостта от това, че сте заедно ще е двойна!
На всички болнички - малки и големи, пожелавам бързо оздравяване! Хайде да идва вече пролетта, че и на мен ми омръзнаха тия студове, мъгли, настинки и неразположения. Искам дълги разходки под топли слънчеви лъчи....  Nature Sun With Face

Ние, както ви казах, изкарахме 4 дена на Софийска територия изпълнени с много срещи, гостувания, партита и посещения при доктори. Новините са добри - изследванията показаха значително понижаване на стойностите само за две седмици. Сега ще даваме по 2 капки Вигантол и се надяваме следващия път вече да сме в норма. Видяхме се най-накрая и с ортопеда, който миналия път не ни изчака, а този път чакахме два часа....Доктора обаче се оказа много готин и внимателен и наистина имаше вид на професионалист. Та той каза, че от ортопедична гледна точка, Йоана няма никакви проблеми и крачетата ще се оправят много бързо без никаква намеса, веднага щом показателите влязат в норма. Та така с наш`та одисея за Йоанчето и нейните крачета...
В София пак ще идваме след два месеца на контролен преглед. Ще изберем някой хубав слънчев уикенд, че да се видим и с вас в някой парк или на Витоша! Heart Eyes Иначе настинката още си я влачи и въпреки, че гърдичките и са чисти още кашля, но тъй като гледам днес май не е кашляла и сополи вече няма...
Друго какво интересно щях да ви разправям, забравих..... newsm78  А да, ходихме с Йонито в този магазин Джъмбо и направо станахме разногледи всички. Йоана само възклицаваше - уауууу и дай, дай, дай.  Накупихме и една торба играчки и сега им се радва. Научила се е да рисува кръгчета и рисува по магнитната дъска с часове Crazy
  Хайде, че знете ли от кога го пиша тоя пост - и кафето изпих и колко други работи свърших междувременно ....
Чао мили дами!

# 12
  • Пловдив
Благодарности на Марианка за новата ни темичка!

Само хубави неща да пишем и всички малки и големи болни да оздравяват! Hug

# 13
Добро утро, сладурани! Grinning

Аз вече изпих своето, че Веселушка ме събуди още в 7ч. През последните няколко дни започна да се събужда много рядко нощем, дано така да е и за напред. Вчера случайно открих, че имаме две нови зъбчета. Интересното е, че аз очаквах да пробият долните два, до централните, а те излязоха мисля предкътници отгоре. Shocked
Вчера беше вторият урок на Мими по балет. Нямам думи с които да ви опиша ентусиазма и! Grinning Толкова е щастлива и с такъв мерак ходи. Изпълнява всяко движение, което вижда от учителката и децата. Лошото е, че я записахме в период, в който балетната групичка се подготвя за тържество за 8-ми март и за сега няма време да се занимават индивидуално с нея. Но като отмине празника и това ще стане. Grinning С неделното училище в църквата нямаме такъв успех. Бързо и омръзна и излезе на средата на урока. Confused
fibi4ka, много се радвам за хубавите резултати на Йоанка! Grinning Ще се оправи детенце.
А ти следващия път да си на линия, че се препотих 100 пъти, докато оформя темичката. Laughing
viki81, радвам се, че макар да си толкова далече, не ни забравяш. Hug
Пожелавам усмихнат ден на всички! Hug

# 14
Добро утро сладури,

Мари-анка, страхотна темичка си ни спретнала   bouquet
И аз отпивам от ароматното кафе и си подреждам задачите за деня..така че успешен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт