Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 14 904
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Честит ви двоен празник - на виното и на любовта..... Heart Eyes Те май си вървят ръка за ръка.... Hug

Страхотна вечер на всички!
Ние също ще си бъдем вкъщи....по този повод днес съм се разготвила с пълна пара....менюто ще е риба и рибни деликатеси, а за десерт шоколадови сърца /купени Mr. Green/!
Свещи - сърчица и разни аромати....всичко е изненада...казах на мъжа ми, че днес ме боли глава и нищо не ми се прави....така че той ще бъде много изненадан! Mr. Green

Ириниии.....Денис....всичко наред ли е?! newsm78

# 46
Честит празник на винцето и любовта.За мен вървят заедно и прекрасно се допълват.
На днешният ден няма да сме заедно с любимия,но ще изляза с любими приятели.
Много сте мили всички.Не се тревожете за мен.За завиждане съм си.Още трудно си ползвам ръката.На Пловдивска територия сме с Арен.Ходя на нагревчици и масажче.Понеже има кой да го гледа се впуснах по фризъори и маникюр,зъболекар...срещи.Събота и неделя,ще се качим към планината.Обожавам родопите.Искам още много да пиша и да коментирам вашите неща,но ми е сложно с левачката.Целувки,пак ще се включа с двете ръце надявам се и от софийска земя.

# 47
Здравейте дами Heart Eyes
Честит празник-всеки каквото празнува Heart Eyes txtloves Wine Glass.Или както един моя познат вика-"празнувам любовта към виното" Grinning
Аз скоро май въобще не съм писала,нито призовки от Пейо дойдоха нито нищо Joy
Напоследък провеждам нещо като гаражна разпродажба в Продавалника и успях да разкрам доста ненужни за мен неща,които съм купила в момент на афективна шопинг криза Grinning.И съм доволна,че пожънах доста успехи,но си е и занимавка-куриери,пратки,разправии с разни нахални и нагли особи-колко са различни хората само...
Иначе Румчо е Ок,имитира и повтаря каквото види и чуе,вчера му сложихме Пентаксим,дне му е малко подуто и зачервено-надявам се че е нормално.
С любимия днес посетихме романтично ресторантче в Стария град и добре похапнахме и попойнахме,а аз станах фен на гъши дроб,ммм.Малко студенко беше,но така е в тези стари къщи..Дано не съм настинала.За подаръци-получих много красиво колие от бяло злато с аквамарин-да са ми комплект с обици и пръстен,които имам от преди.Както и парфюмче-къде без него.Аз също подарих задължителния парфюм-избрах Герлен.
ето го Румчо със свършили батерии насред игра с капак от тенджера Laughing:
http://images23.snimka.bg/005164013-big.jpg

http://images23.snimka.bg/005164020-big.jpg

Лека нощ,всички с неразположения и болки да оздравяват бързо!!  bouquet

# 48
Честит рожден ден на Миши 06!Да си жива и здрава и винаги заобиколена от любимите ти хора!

Хайде по кафенце на всички заспали влюбени! Mr. Green

# 49
Миши06, честит рожден ден! Много щастие, любов и успехи във всичко!   bouquet

Обещах информация за ваксината срещу хепатит А. Слага се на двегодишна възраст и 6 месеца по-късно се повтаря. Струва към 48 лева едната. Толкова е просто.

Но... вчера на лекцията говореха за голяма промоция на фирмата производител - дават първата ваксина безплатно, а си купуваш втората. Единствената уловка е, че първата е със срок на годност до края на март 2008а. Не ми хареса лично поведението на представителя на фирмата производител на ваксината. Хем много шум вдигнаха за промоцията, а той казва "количествата почти са се изчерпали". За мен "почти" не значи, че са се изчерпали. Проявих интерес и говорих лично с него. Питах къде е представителството, къде мога да взема ваксината. Той увърта, усуква. Ще я доставя на вашия педиатър, каза. Добре. Казах му кой е педиатъра и се оказа, че го познава, но не ми направи впечатление на делови човек на място. Аз му казах за кое дете е - та педиатърът ни има стотици дечица пациенти. Не съм убедена, че ще я достави. По повод на това, че ваксината според лекторката педиатър се слага на 2 годишна възраст, а е със срок на годност до края на март т.г., въпросният представител каза, че може да се слага след като детето стане на 1 годинка. Ако някоя от вас се интересува, ще ви пратя тел. на фирмата на лични.

Весел и усмихнат петък на всички!

# 50
       Честит рожден ден на Миши 06!
       ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ! със малко закъснение
   Ето едно от нещата, които приготвих за любимия:

# 51
Здравейте, сладурани! Grinning
Вчера отпразнувахме празника подобаващо тримката с Мимка в един много приятен ресторант тук. Останах изключително доволна. Но кутията във форма на сърце с бонбони Линдт, която бе част от подаръка ми от Васко, я скрих дълбоко от себе си за времената, когато няма да съм на диета. Mr. Green Laughing
Вчера поглезих себе си във фризьорския салон и се сдобих с коса дълга почти до кръстта. Grinning Определено изненадах всички, а и себе си. Laughing
Радвам се, че празникът при всички е минал чудесно.
Миши 06, честит празник! Да си ни жива и здрава! И ни навестявай по-честичко не сме те забравили. Hug

Амаретка, бонбоните изглеждат фантастично! Grinning
Vessselka, наистина ни позабрави напоследък. Добре, че те "засичам" в Продавалника. Laughing Не се ядосвай за глупости, наистина не е лесно да се работи с хора. А Румчо е голям сладур. Как е заспал само. Laughing Heart Eyes
Ави, Hug Както винаги, невероятно изчерпателна!
yoana специални благодарности за кафето тази сутрин! Hug
dennis, чудесно е, че се "обади".  Приятно изкарване на планината! И аз обожавам Родопите. Grinning
Силве, изобщо не се съмнявам, че си успяла да изненадаш приятно любимия. Идеите ти винаги са много интересни.
la estrella, благодаря за прекрасния поздрав! Hug
На Фиби, също специални благодарности! Grinning
tonitta, картичката е страхотна. Какви съкровища си имаш у дома!
А DVV и мен ме трогна с онзи линк от доброто старо време, макар тогава аз все още да не пишех. Благодаря! Hug
Момичета, никой ли не е чувал какво се случва с irinii?
смихнат ден на всички! Heart Eyes

# 52
  • София
Привет на всички махмурлии след вчерашните празници-ние уважихме и двата Simple Smile Тате много хареса чашата и беше изненадан. Сутринта Хриси му подари един голям шоколад на сърчица с надпис I love you, но после си го взе и започна да го разопакова...
Венуш, хванала си ми издънката Laughing, ама имах проблеми с нета и затова късно я поправих Simple Smile
Амаретка...тъкмо мислех от днес да съм на диета....
Марианка, пусни снимки да видим прическата.
Ави, чудя се този представител има ли клиенти въобще newsm78. Трябва да говоря с нашата докторка за ваксината, че моя убавец както пипа навсякъде и лапа всичко...дори омаслените гаечни ключове на баща си Sick
Веселка, да ти изям готвача. Свекърва ми каза, че повече пари за играчки няма да му дава, а ще му купи щипки, дала му е един комплект стари алуминиеви тенджери и тави... hahaha
Никол и те я едно сладко амурче....
В този ред на мисли-снощи преди да излезнем Християн играеше с баща си, "биеха" се с възглавници докато аз се обличах и хоп чувам рев. Нашия забил глава в таблата на леглото, а баща му в единия го варди да не падне, една приятелка в другия и той взел, че ги изненадал. Сега е като Винету с белег на бузата и окото SickЕдва е зарастнала раната от изгарянето и се постара за друг белег. Вече се замислям за костюм на ръгбист-каската най-вече...Та това е засега от нас....

# 53
Здравейте прекрасни мами.
Благодаря ви за топлите думи много приятно ме изненадахте.

Тортичка
Коктейл
И обещавам по често да пиша

# 54
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ (със закъснение, за което се извинявам)!!! ЖЕЛАЯ НА ВСИчКИ МНОГО ЛюБОВ, щАСТИЕ И КРАСИВИ МИГОВЕ! newsm51 txtloves Two Hearts Two Hearts Kissing Heart kiss

Сега пристигнахме в Пещера на гости, към 20;30часа, де и утре ще пиша повече,че съм изморена сега и лягаме...

# 55
Добро,утро!

Аз  този път съм първа... Grinning

Хайде, да сменя традицията, чайче, от мен, че тук е доста студено...Заповядайте!!!

Ще стоим с Дани цяла седмица, малко да разнообразим обстановката, че направо ми беше писнало, а и на нея, да седим само в къщи. Пак излизахме, ама, тя като спинка на обед, нямам време да слезна на разходка в центъра, в 11 трябва да съм за кухнята, а тя в 1ч. ляга да спи и става към 3ч. и после чакаме, нашия тати да си дойде и така...все едно и също. Сега поне редовно ще пиша една седмица. На Даная и излезе още едно зъбче, последния резец от доло. Сега останаха 4 кътника и 4 кучешки...нали тка бяха..? Общо имаме 12 зъбченца. Голям зор беше докато изкара, това последното резче...лудница беше. ooooh! Но нали излезе, вече. Това е общо взето, покрай нас с Дани.
Празника на влюбените изкарахме в къщи, защото на другия ден, т.е. вчера пътувахме за Пещера и не искахме да сме изморени! Въпреки всичко изкарахме чудесно, като сме влюбени... Laughing Heart Eyes

Миши 06 , ти наистина се беше изгубила за дълго време, радвам се че си тук вече!!!

Доника , в крайна сметка таткото или Хриси хапна шоколад? Laughing Laughing Laughing

Това е за сега, момичета, пак ще се включа по късно!!!

# 56
Добро утро, момичета-кокичета!
Тази сутрин Веси отново е ранобудна и набързо ме "срита" от топлата завивка. Та сега двете си правим компания. След малко слагам баничките във фурната (всяка събота крада Laughing).
Непременно ще ви покажа снимки с новата коса. Чувствам се страхотно. Винаги съм искала да имам красива гъста и дълга коса.  Grinning Взела съм се здраво в ръце по отношение на отслабването. И вече от доста време спортувам - карам колело (друго не ми е разрешено общо взето заради тромбофлибита Confused).
Миши 06, радвам се, че се разписа, макар за кратко и на бързо. Hug
Кузманка, чудесно е, че сте в Пещера при баба и дядо. Пожелавам ви хубаво да си отпочините. Grinning
Доника, ще оздравее бързо раната на Винету Laughing, юнак без рани не може! Naughty
Ееее, аз хубаво пия кафе, ама не съм направила на вас. Чакайтееее, ей сегичка сипвам Grinning

Лятото ще го пием под смокинята, ама сега....
Усмихнат уикенд! Heart Eyes

# 57
  • София
Голямо затишие е днес тук...Аз пък го ударих на филмов маратон Simple Smile

# 58
Как затишие - тука сме....
Аз уж пролет си проръчах, пък на вън пак люта зима...Еееее, тоз малък Сечко много лош излезе тая година. Дано поне Баба Марта малко се поусмихне.  Crazy Само Димитър е доволен от туй време - на него дай му студ....искал да живее на място, където като паднел сняг ноември, чаааак март да се стопявал.  Shocked Пък аз тъкмо обратното - вирея при Т минимум - 23.  Mr. Green
Иначе ние сме много добре. Ходим с Йоничек на разходки и клубчета и после с много рев едва си тръгваме. Какво толкова и харесват тия клубчета.... по два часа седи и хич барем не се сеща за мен през това време. Ама поне бързо ще свикне като дойде време за яслата. Впрочем да ви се похвалим и ние най-накрая успяхме да я запишем Йоана, след като повече от месец и половина не можехме да открием директорката. Колко пъти ходи Димитър - нея все я няма. Тамън щяхме да се оплачем вече пред по-висша инстанция и хоп миналата седмица я хванал на работното и място. Тя пък се случила млада и симпатична и това набързо предразположило Димитър да забрави всички лоши намерения.... И тъй малката сладурана - на есен с песен ще се социализира.
mari_anka - ние с вас сме закусвали заедно днес. И аз рекох днес да ги пробвам тия "баници за семейството". Grinning
Абе като стана дума за реклами - Йоана има една реклама дето много я мрази и като я пуснат почва да се сърди и да се кара....умираме от смях... Рекламата е с една баба, дето щяла да пробие една дупчица и да прекара едно кабелче...Има ли други недоволни от нея? Mr. Green
Доника - малкият юнак ги е финтирал и двамата пазачи  Grinning ... дано бързо минава контузията!
Vesselka75 - на теб май он-лайн търговията много ти се отдава - и в купуването и в продаването.  Wink Ех, лесен е живота вече.....Румчо - много сладък! Heart Eyes
dennis - на пловдивска територия все на приятни дейности се отдавате и двамата с Арен. Трябва по-честичко да ви канят. Wink Mr. Green
Айде да не се чудите какво да правите в съботния ден - ето малко снимки от кухнята, банята, ВЦ-то и най-хубавата стая - детската в апартамента....Popcorn
Това все още е груб вариант, че то нали знаете - детайлите правят уюта - картинки, перденца....но все пак...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208497&view=1&photo=1
Хайде - заповядайте на гости! Hug

Пене - виждам те.... Sunglasses

# 59
Fibi4ka, аз с удоволствие ти погостувах виртуално. Grinning Много е сладка стаята на Йоничка. А ВЦ-то ви е много артистично.
В мир, любов и сговор да си живеете в новия апартамент. Hug

Общи условия

Активация на акаунт