Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 15 013
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
fibi4ka и аз се включих към виртуално гостуващите... Wink Стаята на Йоничка наистина е чудесна.. Супер е, сигурно много и се радва!

Ох, ние сега се връщаме от рождения ден на дядо ми (На татко бащата, защото аз стоя у другата баба и дядо, на майка родителите), то бяха едни песни, едни чудесии. Веселят се хората, все пак става на 80 години. Хайде и аз да ви почерпя виртуално по повода.

Това е от мен за сега...Чао!

# 61
Фиби, много ви е хубав апартамента, а детската стая наистина е най-хубава, приказна, и ще стане още по-хубава с рисунките на талантливата Йони, да ти е много здрава, и в любов и разбирателство да напълните прекрасното ви жилище с колкото ви сърце иска братчета и сестричета на малкото ви слънце  Hug
Доника, блазе ти щом намираш време и за филмови маратони с твоя Винету, то че без рани няма да мине е ясно но дано поне са по-незначителни.
Марианка, пускай снимки, честита прическа, според мен ти и така си си много добре но щом се решила, успех и бързи резултати, то ние жените май никога не сме напално доволни от външния си вид  Laughing
Кузманка, много е хубаво и зареждащо човек малко да смени обстановката, приятно гости
Ави благодаря ти че ни правиш съпричастни с бременлийските ти емоции, може и по-подробно  Mr. Green, на мен училището за бъдещи родители ми беше едно от най-приятните занимания през бременноста. Живот и здраве ако имаме второ ще повтарям  Laughing
Йоана77 много си лаконична  Hug
steli-ssd чакаме да разказваш как е реагирала полвинката ти на изненадата
Всеслка, много е порастнал Румчо, ама и вие добре сте взели мерки за всички шкафове
Денис, блазе ви за вилнеенето на Пловдивска територия, с какво нетърпение чакам този момент  Rolling Eyes

# 62
 Привети от нас..
Ние нали сме си Панталей Петко вчера бръм до морето, мъжа ми имаше работа и ние Лацонко в багажа, даже бяхме за 2 часа и в Бургас, та Фиби мислех да ти се обадя, но до последно незнаех кога и за колко ще сме там и го отложих за някое друго идване.. Наистина там при вас зимата е дошла на ново, тук не е така чак, даже на Оазис през нощта валя и сняг , сутринта акто се събудихме беше многог красива морка зимна приказка на фона на пустия комплекс. и така има една дума г_з път да види...
 Фибичка, много е красив новия ви дом, аз същ ви желая много хармония , много щастие е детски звън.. в множествено число! Най вече любов и разбирателство. Преди седмица бях на гости на друга моя приятелка, която като теб е напрвила кухнята и половината си къща в оражево с множество оранжеви детайли, та се смяхме че това е оранчевия период на Катя, ама то и ти си в Оранжевия си период.. хихих със здраве да си го ползвате!!! аз не мога да кажа кое най- много харесах, може би веселата тоалетна, но като цяло всичко е много обмислено и преценено, браво на главния дизайнер!
 Момичета, аз на св. валентин поздравих Ирини с sms, а тя нищо не отговори, това изчезване наистина не е в стила й, дали има смисъл да се притесняваме вече.. много чудно  newsm78
 Марианка, аз ли нещо изпуснах или не показа снимка с новата коса, дай да те види.. сигурно си чисто ново гадже трепач..
Ави ,съвестна студентка си ти, казах ти , ти трябва да им преподаваш, опита е повече от теорията , а за ваксината е полезна информацията, както и разговора с вносителя , както всичко в бг бизнеса и тук нещата не са това което изглеждат...
 Е аз бях само за кратко.. така, че ви пожелавам уютна и нежна вечер и бурна или пък спокойна ношшшшшт
 гасете лампите шшшшш

# 63
fibichka,честита къщурка!Да си живеете щастливо и сговорно HugМного ми хареса детската стаичка-тези апликации на стената от къде са,мн ми харесва и етажерката-като къщичка,която е.Аз още нямам идеи за детска стя,защото не сме засилили да правим,но ще събирам идеи от тук там Sunglasses

# 64
Добро утро на всички!

Ние май сме първи...Даная все още спинка днес, че вчера скочи в 7ч., а тя по принцип става към 8ч. Но днес май ще спази традицията да става в 8ч. 

viki81 , хубаво е да, да смениш обстановката малко, само ако можеше и мъжо да стои с нас, ама ха не му дадоха отпуск и сега ще сме двечките с Даная само на гости, а той днес си тръгва.

Оставям ви да пийна кафето, докато Дани още спи...Чао до после! Hug

# 65
Хелоуууу и от на!
Най-поле да драснем два реда, че нещо музата за писане ми беше поизчезнала за доста време  Wink

Фибичка, страхотен дом сте си спретнали. Момичетата са ти пожелали прекрасни неща, ще ги повторя, но и аз да кажа - пожелавам ви да цари само любов и разбирателство в това прекрасно местенце  Hug Надявам се и аз скоро да се похваля със снимки от нашия нов дом, но ние сме в многоооо начален етап, сега обзавеждаме банята.
Ави, много ни е домъчняло за вас тримата  Hug от средата на седмицата го дават доста приятно и топло, така че сме на линия за всякакви мероприятия, само да познаят за времето  Grinning
Кузманка, приятен престой в Пещера. И аз много обичам да сменям обстановката, и при нас е винаги без таткото, но така сме си по - мили после  Wink
Доника, я сподели някой хубав филм от филмовия маратон

Айде че много се разписах, а щурчо нещо се е умълчал и кой знае какви ги върши  Simple Smile
Целувки за всички

# 66
  • Пловдив
Добра неделна сутрин!

bebe_dundi, ще чакаме снимки и от вашата къщурка като стане готова!
Кузманка, приятно гостуване! Смяната на обстановката понякога действа много добре!
mama_meggie , големи пътешествия правите! Направо ти се чудя как удържаш Лаци толкова време в колата! Ние една стигаме до магазина...голямо въртене и нервничене пада!
viki81, изненадата беше пълна! Мъжът ми също успя да ме изненада /което не е много в негов стил/ и вечерта се развиваше в доста романтична насока, но Стенли реши че не му се спи, още по-малко в неговото легло....и така се приспивахме 3-та Mr. Green
fibi4ka , апартамента е много слънчев, весел и уютен.....А за стаята на Фибичка нямам думи...толкова е сладка! Бъдете много щастливи в новия дом! Hug
Vesselka, отдавна не съм виждала снимки на Румчо...много е пораснал!!! Wink

И ние щурмуваме тия дни детските центрове, защото Стенли иначе ме подлудява вкъщи! В петък получи и първите си ухажвания от една красива руса дама, но ужасен избяга при мама... Mr. Green А обиденото момиченце след това го избута от една къщичка....Жена с характер... Joy
Днес ще ходим на шопинг за разни новости по апартамента, въпреки че благодарение на успешната намеса на Додо вече сме за основен ремонт!

Приятен неделен ден! Hug

# 67
Добро утро и от мен.
fibi4ka Много е красив апартамента а  детската стая е страхотна много весела и слънчев.
Аз да се похваля успях преди месец да махна бибата на Мишо вече сме без биба в устата. направихме и прощапулник Мишо си избра химикала и ключовете на колата едновременно.На 4 март почваме ясла записах го защото няма кои да го гледа всички сме на работа а и сред децата ще е по добре..
Кузманка И аз искам да си отида за 3 дни до Пещера.Сигурно сега е доста студено там но красиво.
Лек и усмихнат ден на всички

# 68
Миши 06 , да ти кажа, честно, духа вятър и е много студено...но ние сме си в къщи и няма проблем за студеното. Ако го няма вятъра е много добре,но... Ами хайде ела си, че да се видим, все се каним, а нищо накрая.

bebe_dundi , затъжваме с да, и после е много хубаво....А, иначе всеки ден сме заедно, той не ходи в командировки или нещо там друго и все сме си заедно!!! Много сме свикнали един с друг, защото където и да сме все сме заедно, единствено тук като дойда, понякога съм сама с Даная.

Отивам да обядвам, чао!

# 69
Кузманка Обещавам на пролет да направя така,че да се видим в Пещера и да се запознаем.Миналата година не можах но тази обещавам.  bouquet

# 70
здравейте момичета...
живи и здрави сме със спаси.
 Благодаря за смс-ите на Стели и Меги и съжалявам, че не отговорих, но и двата ги видях с огромно закъснение   bouquet Прекрасно е, че по този виртуален начин може да намериш хора, които са така съпричастни.  Heart Eyes

При нас се случиха разни неща - в двете крайности на живота. Не ми беше до писане, а и сега даже не ми се говори много... Може би още време като мине.

Поздравявам Фиби за новото така жизнерадостно жилище и на свой ред пожелавам да ви е така цветно и весело и в душите винаги, когато се приберете У ДОМА.

Пазете се, дами, и не се ядосвайте за глупости! Hug

# 71
irinii - аз тъкмо пратих вече Пейо да ти донесе покана от нас....http://images23.snimka.bg/005179679-big.jpg
Липсваше ни с това почти 5 странично отсъствие.....
.......искам да ти кажа, че каквото и да се налага да преживяваш, не си сама на пътя. Имаш до себе си хора, които те обичат и подкрепят, а това е сила незаменима и мощна в трудните моменти. Ние също сме до теб и с каквото можем ще помагаме - било с мила дума или просто с тиха съпричастност! spoko.....

Момичета, много се радвам, че нашата нова къщурка ви хареса. Heart Eyes Наистина целта беше да е свежо, весело и светло, за да е винаги така и в душите ни. Идеите са мои, а реализацията - на Митя. Допълнихме се прекрасно и в това.

Vesselka75 - всички мебели са по поръчка. Аз ги харесвах в нета, а майстора по снимки после ги изработваше. Къщичката трябваше да е по-малка, но за да била стабилна я направи голяма, но поне сега Йоана ще си събере всичките играчки в нея. Лепенките са от Домо - имаше и други.
mama_meggie - другия път да се обадиш! Даже ще ти пратя тел. на лични за тази цел! Wink

ЧАО момичета! Много топлина ви жилаем с Йони!  Nature Sunny

# 72
  • София

Доника, блазе ти щом намираш време и за филмови маратони с твоя Винету

Аз успях само да се похваля...и плановете ми се провалиха #Cussing out Хриси беше при баба си и дядо си и затова мислех да погледам нещо-свалила съм си сериали - 4400 4-я сезон го гледам 4-ти месец вече, че все няма кога. Бягство от затвора, фен съм на Грозната Бети и свалих и втория сезон, че докато го пуснат по НоваТв.... И тъкмо се настаних удобно за гледаме ми върнаха халата-изкъртил вратата на секцията на баба си, тероризирал кучето и новото му хоби-да разглоби компютъра на леля си Joy Скоро мисля, че ще успее. Като се сетя как веднъж в сервиза ни бяха донесли компютър с цял пакет солети в СиДирома....и тогава се смяхме с колегите...кога ли ще им звънна, че и аз съм пострадала така.
Сега отново е при баба си-дойде да го спасява, защото днес тотално ми вдигна кръвното...Нарочно ми скъса 2 листа от цветето, което ми е подарък от част от вас, удря с каквото му падне по стъклото на вратата на терасата, а като му се скарам и го махна от там той си мисли, че си играем и пак се връща...Капака беше като си изплю обяда върху него #Cussing out Та не знам вече какво да го правя-ни да му се скараш...ни да му говориш...За цветята аз му забранявам да ги къса, че ги боли и веднъж го оскубах лекичко да види на него как му е(така процедирам като скубе и мен), след мен прабаба му го пуска в градината да бере кокичета наред(представяйте си какво късане пада), защото " Он бил мънечък още" и не разбирал  #Cussing outКъде ми отива авторитета?
Фибиии хайде в нова къща нали се ходи с подарък

Да го напълните с деца тоя прекрасен дом остава Simple Smile
Меги, определено сте Панталей пътници с Лацката. Как ми се пътува и на мен, ама тц...
Бебе Дунди, вие завърнахте ли се на софийска територия? И на мен ми се ще да се видим някъде на открито, с пролетно слънце...Ех, мечти, мечти...
Ирини, да не би нещо да се е случило с баща ти...Имаш нашата подкрепа за всичко-то се знае

# 73
Доника, разбирам те напълно за "халата", както ти го нарече! Преди всеки искаше Даная да я гледа, да играе с нея, ама сега като ходи и бута навсякъде и хвърля и чупи, разглобява и т.н. никой не я иска вече...Искат я ама и аз да съм там, че да оправям покрай нея. Иначе само и правят забележки, "не пипай", "не там", "остави това", а бе чисто и просто побърква ги!!!

Одеве в 19ч. я къпах, суших, обличах, храних и сега вече беснее с пълна скорост. Носи едни гъби за чинии, и си ги търка по главата, затваря вратата на стаята, катери се настола, и най-якото, взима на баба бастуна, качва се на стола и започва да тропа с него по земята... Joy Направо да паднеш от смях. Баба, горката без него не може и само я вика да и го донесе, а тя изобщо, все едно не говорят на нея...играе и хич не и пука... Laughing Сега след ,малко ще се ориентирам, вече да и правя млякото и да ляга да го пие и да заспиваме.

Това е. Лека вечер на всички, и до утре!!! Hug

# 74
Ирини, изпращам ти цялата си виртуална пък и реална подкрепа  Hug
Доника, на линия сме вече...само свиркате сме където кажете  Laughing дано да ни огрее това със слънцето, че и моя щурчо пощръкля тия дни вкъщи, че беше и малко хремава и не я извеждах в тоя студ.

Общи условия

Активация на акаунт