Не съм писала скоро май,но пък нищо не изпсукам от тук,чета си редовно,но обикновено права на бързо,че с двамата бандити нямам много възможност да седна на спокойствие тук,освен когато спят. Ирини,знаеш,че се случва живота да ни поднесе и много неприятни моменти,просто така е устроен,огледай се около теб виж колко хора те обичат, вгледай се в сладките малки очички на Спаси и бъди силна.Голяма прегръдка от мен!

Фибичка,страхотно местенце сте си спретнали,стаята на Йони и на мен много ми хареса,кошарката и е същата като на Дари.

Кузманка,макар и далеч от любимия съм сигурна,че ще прекарате добре и ще успееш да си починеш.
Мама Меги,завиждам ти благородно за пътешествията,преди с моя мъж не се спирахме,но сега е доста по-сложно с двамката покрай нас

Вики 81,все на намирам време да пиша,с двамата в къщи лудницата е пълна,като седна тук започват да ме дърпат или да хвърлят играчки и книжки върху клавиатурата.

За нас,една и съща,игри и бели по цял ден.Днес следобед ходихме на гости в сестра ми(живее на 10 км от тук в едно малко градче) и малко разнообразихме,децата много играха,племенницата ми и тя много порасна, вече е на 8 месеца и скоро време като се включи и тя в тичането и игрите ще стане още по-весело при нас

Желая на всички спокойна нощ и хубава нова седмица,пълна само с хубави емоции и усмивки!

, моята хрема отмина за 3-4 дни миналата седмица, а пък ивето си ходи на градина. Мъжката част, с тази алергична кашлица, ме притеснява повече. Алекс си кашля вече втори месец, закега няма кой знае какво подобрение, а мъжът ми почти 3 седмици си е в къщи, днес отново ще ходи по доктори.

Пък и счупеното носи щастие,к'во..
Мия дори ме е довеждала до сълзи - готвя и специално,а тя на третата лъжичка вече не ще..Гледам да не се ядосвам..Като огладнее ще ми падне
Успех на изпитите - довършвайте ги с Меги от раз!А за килограмите се обръщай към специалиста - Цвети Р. - на която все забравям да кажа колко много се е вталила! 
Пиши, нека има какво да четем.