Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 15 013
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
mari_anka , не пие мляко, през ноща. Последно, в 21ч. вечер, пие и това е, после става сутринта и закусва попара или филийка ит.н. Мляко пие само веднъж и то вечерта преди лягане...

# 91
  • София
Здравейте, сладурки!
Нямахме нет и не можех да се включвам.
Фи, страхотен апартамент. Да сте много щастливи там!
марианка, дано не си настинала.
ави, много полезно инфо и за мен.
bonne_esperance , много готини песнички. Мерси за подбора. Wink

За яденето, и ние имаме такива моменти и наистина аз съм такава майка, която Щстливка описва. Чуствам се страшно щастлива, когато Вики е нахранена. До след 4 часа... hahaha
От 2 дни обаче и пускам "Бейби Айнщайн" докато яде, и резултата е зашеметяващ- изяжда всичко, което и се даде. Вчера се улях и я натъпках със сок, който тя естествено повърна.

Ние друг проблем имаме - спането. Вечер не заспива преди 23:00. Нито кърмене помага, нито танци с татко й. А сутрин спи до 9. Пробвах да я будя рано, но е много кисела и реве. Та съвети приемам всякакви  Hug

# 92
И ние ядем на Бейби Айнщайн  Peace На средата на яденето му става скучно и тъй като вече не е много гладен прдпочита да щурее. Тогава прибягвам до услугите на филмчето. Някой знае ли от къде мога да си го сваля озвучено на БГ, ако го има въобще.
Марианка дано не си настинала
Ирини  Hug
bonne_esperance , много хубави песнички, благодаря
Щастливка много положително ме зареждат оптимистичните ти постове  Hug
Доника да ти е жив и здрав, сигурно трудно се гледа, не че и при нас е много лесно, но пък винаги много ме радват тези детски щуротии, докато не ми се случи, ядосвам се но стискам зъби и си повтарям че както за нас е интересно и нормално да разговаряме с някой, гледаме ТВ или четем книга така и тяхното си поведение е интересно и нормално за възрастта им.

# 93
  • София
Здравейтеееееее Simple Smile
Бон Есперанс, а познай какъв цвят е и моята кухня  Joy И мерси за песничките Simple Smile
Кузманка, не знам какво ще стане, ако съберем Даная и Християн заедно Joy И той не яде, ама не му се вайкам...за разлика от свеки. Днес е изял само един кренвирш например...
Засичах - 7 мин е времето, което отделя на Бейби Айнщайн. Зяпа реклами, но се сърди, че му преча да гледа, ако реша да го храня тогава..
Тонита, то цял роман ще излезе, ако започна да пиша... hahaha
Оставям ви, че пропуснах Браян Embarassed

# 94
  • Пловдив
Този късен час да се разпиша и аз... Rolling Eyes

Доника ,  Бейби Айнщайн са нашите супер любими филмчета! Но аз ги пускам, когато се чисти или имам нещо друго да върша.... Mr. Green Но реклами и Стенли гледа като се храни...знам, че не е много добре, но понякога нищо друго не помага, за да му задържа вниманието...особено вечер!
viki81 , май го няма на БГ, но на моето разбойниче не му пречи.. Wink
bazel , а ти все едно описваш Стенли....заспива най-рано в 22,30-23,00ч и сутрин се събужда към 8,30-9ч. Той от малък не е по много ранното събуждане /прилича на мама / Sunglasses!!!
Кузманка, аз нямам твоя проблем с храненето, но пък за ината мога да разказвам до утре... ooooh!
mari_anka , и аз днес бях доста време навън и сега се чувствам поизмръзнала! Времето беше ужасно! Чакаме снимки...... Hug
bonne_esperance, абе  още от сега с тия руси кукли...взех да се плаша... Joy Но определено има предпочитания към по-големи какички..даже се е научил да се усмихва подкупващо... Mr. Green
 Щастливка , и аз като малка бях много злояда...имам доста спомени подобни на твоите...мен ме гониха да ям и 2 баби, освен майка ми!!! Даже не искаха да ме вземат в 1-ви клас, защото бях под нормата. Единственото, което ядях беше шоколад, вафли и сладолед....Имало е дни в които  буквално от това живеех!!! Но в пубертета всичко си дойде на мястото!!!
ириниHug Като се почувстваш готова...насреща сме... Hug

Май  и Додо нещо се опитва да се разболява...тече му нослето, но засега няма други симтоми...Дано не вдигне температура!!! От няколко дни се е научил да ми казва:мамииии...особено като иска нещо.. Simple Smile Много е сладко....

Лека нощ и приятни сънища!!!

П.С. Моята кухня е в червено! Харесвам топли цветове, придават уют, а това е най-важното според мен за един дом!

# 95
  • София
Добрютруууу!
Хайде на закускатаааа Simple Smile

# 96
Здравейте, мацки! Бързам да почерпя, защото станах ЛЕЛЯ! Снощи ни се роди дългоочакваната малка-голяма принцеса цели 3,800кг Мама и бебка са добре и са мнооого щастливи, а и всички ние също.  За съжаление ще я нагушкаме чаааак началото на лятото....
Радвам се, че мога да споделя това щастие с вас  bouquet

# 97
 Здравейте на всички!

Стес честито! Да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!

Момичета влизам много набързо,защото вчера Габи беше с темп. ,а снощи я качи до 39.4 и от 5 до към 3 през ноща с нищо не успяхме да я свалим  Cry Никога досега не се беше случвало нищо да не повлияе, нурофен,хексалгин , нищо. Само компресите с оцет май накрая помогнаха.Горкото ми мишленце , измъчи се , ние с татко и се ошашкахме яко,особено той. Сега слава богу е добре,засега не е вдигала и следобяд ще я водим при личната да я види. Казвам ви чао ,отивам да полегна при нея , че два часа сън не стигат.

# 98

stes, честита ти племеница! Да е жива и здрава, да стане голяма хубавица, като братовчедка си! Wink 

cvetiberova - много неприятна нощ сте имали. Дано положението вече е овладяно и сладката Габи бързо да оздравява!
bonne_esperance - голямо удоволствие е да те чете човек, много красиво пишеш!  Heart Eyes
bazel - ооооо, че то 9 часа хич не е късно за ставане, поне според нашите стандарти. Ние към 10 - 11 се излюпваме и двете. Както казвам аз - не знаем как изглежда светът по изгрев слънце.  Blush Ама ще дойде време и много бързо ще се научим да ставаме рано...
 wavey Хайде със здраве, че днес имам санитарен полуден....

# 99
лелеее stes имам чувството, че вчера бе, когато ни се похвали с бременността на вашата леля, а вече и ти си леля  Laughing да ви е жива и здрава малката-голяма мома и не съжалявай много, тъкмо на лято ще е готова за мачкане и гушкане, Честито   bouquet

стели, цветиберова, стискам палци малчовците бързо да се оправят  Praynig

Марианка, не се скатавай чакаме снимки  Rolling Eyes Видяла си се в приключение с това пътуване до Пазарджик... и ме подсещаш, че из трябва да подменям моята, изтекла била още през януари  #Cussing out

бонесперанс, къде се губи толкоз време бе момиче, толкова е забавно с теб  Mr. Green и песничките са супер... възползвахме се от вашето кариоке... само слушайки де  Mr. Green

Днес с Боян и още две приятелчета посетихме един новооткрит детски клуб... това дете не прескочи прага на занималнята или там детската част, седя си и си игра само в кафето, а каките много услужливо му подаваха по някоя играчка  Mr. Green

# 100
Здравейте!

Влизам и какво да чета, stes станала леля!!!

Стес, Честита племеница! Да видиш сега какво е да си леля! Да  ти е много здрава, да расте добре и да слушка мама и тати, и много да ви радва!!!

# 101
Привет от нас, компания!

Мила Стес, честита ви племенница! Да расте здрава, добра, умна и красива и да озарява всички ви с щастливи усмивки!

Стискаме палци Габи бързо да оздравява, а Додо да не се разболява!

Марианка, и ти бързо да се възстановяваш!

Фибичка, много жизнерадостно сте обзавели новия си дом! Да бъдете щастливи и дълги години да се наслаждавате на уюта, който сте създали! Много ми хареса и осветителното тяло в кухнята - такова не бях виждала.

Ние сме добре. Както казвам - растем и хубавеем. Днес си направих чудесна двучасова разходка пеш сама из центъра. Имам нужда от много движение, но рядко ми се удава да се разходя така. На връщане взех трамвая и, о чудо!, един мъж ми отстъпи място. Сашко си пада по къси шипящи думи от рода на морж, диша - диш, нос, ужас, мъж, и тем подобни. Мерак му е да повтаря. Слава Богу, добре си хапва. Моля се и братчето да е такова!

Лека и спокойна нощ от нас!  Heart Eyes

# 102
Ох, най-накрая се измори, че заспа, Даная и аз да си лягам, че съм изморена, много днес...

Ави , ти как си? Как е Сашко? А, коремчето с човечето? Разбра ли какво ще е бебенцето? И Даная е като Сашко, много обича да повтаря и да имитира, който каквото прави...Например одеве леля взела един парцал и забърсваше пода и Даная отиде след нея, взела една кърпа от закачалката ( защото друго не може да стигне), и бърше след нея.

steli-ssd , и аз за ината много имам да кажа, такъв инат не съм виждала до сега като Даная... Rolling Eyes Щом си реши, нещо и това е  край...

Кои деца ще ходят на ясла? И как се справихте с това интернет записване? Много неща се изговориха за него, слушах по новините! Ние ще я записваме официално през март. Тогава се подавали молбите за нашата ясла, може би и за целия град, де.
Искам да попитам, дали е вярно,че когато детето тръгне на ясла, на майката и спират майчинството, имам в предвид, ако не са минали 2 години? Чувам различни мнения по въпроса... И се чудя кое е вярното  newsm78

Момичета това е от мен за тази вечер, ще лягам, че вече едвам гледам. newsm46 smile3524

Искам да пожелая лека нощ на всички!!!

# 103
  • Пловдив
stes, ЧЕСТИТО!!!

Да ти е жива и здрава племенничката!

# 104
Стес, честито и от мен, да ти е жива и здрава племенничката!
И  аз искам да ставам леля, но моята сестра е още малка, така че ще почакам...като му дойде времето. Сега други вълнения покрай нея - абитуриентски бал, кандидатствания...

Общи условия

Активация на акаунт