Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 14 891
  • 266
  •   1
Отговори
# 30
Топър фечер от мен и малък Бебо! Голям Бебо е при баба и деди, а аз утре ще се правя на ученичка!

ИриниHug!

МарияФ, радвам се, че се чувстваш добре. Нека са палави дечицата! И Сашко има гумени ботушки - при първа възможност ще го оставя да джапа в локвите като Филип и Хриси! А честно да ти кажа, учудена съм на себе си колко неща му разрешавам...

МамаМеги, чети! учи! и диплома ни донеси!  Hug Знам, че разсейките са безброй, но...

Щастливке, Бобо полиглот ще го правиш, ясно! Браво и на Ичи за невероятната памет!

БонЕсперанс, те това се казва отчет! Все така положително да звучиш! То ти е в стила, всъщност!

Доника, Хриси явно ще дава тон в белите! Обменяйте опит с нас!

Стели, колко е пораснал Додо!

Вики, радвам се, че се включваш по-често напоследък! Бързо да оздравяваш! С интерес следим новините от Португалско. Ти овладя ли езика вече? Дечицата почват да водят първите си битки!

ЦветиБерова, чудни снимки както винаги! Върна ме в детството ми!  Hug

Лека вечер и весел празник утре на всички, които празнуват!  Heart Eyes

# 31
Предвалентинскозарезански  поздрав и от нас!

Марианка  Hug темата е супер, не се поти, не се притеснявай, щом си имаме тема, всичко е наред.

Цвети Берова страхотни снимки! Дано с Габи всичко е наред и АД се оправи!

Ави и ние са записваме в отбора на джапащите в локви... ooooh! Само, че без гумени ботуши. Добре, че не пропускат зимните й обувки. Като се топеше снега и вечно бяхме в челните редици на най-омазаните и изкаляните. Но и гумени ботуши ще взема, че пролетта положението ще е още по-страшно  Tired newsm78

Вики номера с пищенето и лягането по земята да не те тревожи въобще. Запазваш спокойствие и ще видиш как и дечкото ще се успокои бързо. Комедията свършва, когато публиката си отиде (от мъдростите на д-р Фицхю Додсън, голяма работа е тоя човек).

bonne esperance радвам се, че се включи  Hug Почивката и преместването в новия дом ти се отразяват добре. Чакаме те по-често онлайн, пък и офлайн май е добре да си направим среща вече..... newsm78.

Мамо меги ти си мъжко момиче ...ще се справиш с изпитите  Peace

DVV благодаря за линка. Аз тогава не пишех, но ме върна година и нещо назад и видях, как някои от вас буквално са изживяли мислите, тревогите и болежките ми като бременна. Странно как всички сме различни и същевременно еднакви....  Heart Eyes

Доника да ти е жив и здрав палавника. Това, че е лудетина може само да те радва. Означава, че е здрав, жизнен и весел, от това по-хубаво здраве... Ааааа, редактирала си поста си, тъкмо щях да ти кажа, че ти е роднина по права, а не по съребрена линия и видях....

МарияФ и Ави  Hug Hug много сте сладки като разказвате за коремите. DVV сега пусна духа от бутилката и с вашите бремелински разкази вече много съм се размечтала за второ бебе....Давам си време най-много до края на годината и мисля, че психически ще съм готова за още едно бебе. Дано и господ помага, че това много не подлежи на планиране.

За нас какво да ви разкажа... Аз съм на работа и вече съм с пълно натоварване. Иги много бързо свикна с бавачката си, с която извадихме късмет. Много чиста, приветлива и лъчезарна жена. Иги я харесва (тя всички харесва....циганската кокошка на мама...дилипили къде си......липсваш ни  :hug) Това отклонение беше заради циганската кокошка - винаги се сещам за дили ....
Та за бавачката - Иги ме посреща вечер усмихната и спокойна. Явно се чувства добре с нея. Мисля, че ако бавачката не се държи добре, детето все някак ще си покаже, вече не е бебе все пак. 

За утрешния празник ние с моя съпруг както винаги ще съчетаем трифон зарезан и свети валентин. Поръчала съм му еклерова торта от Двете фукли, защото е голям тортоман (идеята е на Базел Hug Hug). Ще си пийнем и червено вино, ще приспим дечкото и.... ще видим.

Ох, този пост стана километричен, лека нощ и весел празник утре мацки!

# 32
Радвам се че ви хареса линка Hug

steli-ssd второ след 2-3г Mr. Green

# 33
Честит празник, сладурани!

Любовта е танц прекрасен, птица, която трябва да лети.
Тя може веднъж да ни докосне, но вечно да продължи.
Желая ти за танцуваш цял живот този танц на любовта.

# 34
Честит празник  bouquet

# 35
Честит празник! Бъдете все така влюбени и обичани!

По-късно ще се върна да прочета назад пропуснатото. Поздрави на Марианка за чудесната темичка  bouquet

# 36
Честит празник на виното и любовта и от мен!

С Йоанчето подаряваме по една валентинка на всички наши малки приятели и ви поздравяваме с това......

Любов необяснима, любов невероятна,

не пухкава и зрима, не топла и приятна,

не лека и минутна,от щастие обзета

край печката уютна до плюшени пердета.

Любов необяснима, рискована и тайна,

любов необяснима, до болка всеодайна,

без никакви облаги, и ордени, и сметки,

изгаряна на клада, затваряна в решетки.

Любов необяснима, без думи и без звуци,

с разтворени зеници и стиснати юмруци,

от много любови единствено възможна,

за да останем хора в епохата тревожна.

Любов необяснима, най-истинска и свята,

прониквай във главите, навлизай във сърцата,

когато те обстрелват със бомби и куршуми,

когато те замерват със камъни и думи.

Любов необяснима и винаги нелесна,

понякога горчива, но непременно честна,

убият ли те днеска, ти утре ще възкръснеш

във чистите сърца на децата ни невръстни.

Любов необяснима, любов необяснима,

във всяка светла пролет, във всяка стращна зима,

ах, трябва да те има, да, трябва да те има,

любов необяснима, любов необяснима.

Недялко Йорданов

# 37
    Two Hearts  Two Hearts    Честит празник! Обичайте се и си прощавайте!     Two Hearts   Two Hearts

Two Hearts                        Two Hearts

# 38
Здравейте амурчета и амуретки!
Кой каквото ще да казва,хубаво е да има ден пълен със сърчица,нали?
Пък ние си знаем,че за влюбения всеки ден е празник,и той дати не помни  Heart Eyes
Разписвам се докато къкрят манджичките за малкото ни тет - а -тет довечера...когато Мия заспи Wink
Да отбележим веднага,че снимката на малкия мъж на Стели просто ни омая..Голям чаровник,ей!
Вики,никакво разболяване!
Ави,как си с коремка?Колко малко остана да сте си вкупом с всичките важни  мъже в живота ти! Да са ти живи и здрави родителите,че ти помагат - истински ангели си имаш, бремелинке.
Цвети,разгледахме ти снимките и като ни се прииска и на нас...Много сте хубави всички и от тях лъха такова настроение на хижичка,мирис на чайче и много много либоф..  
Като заговорих за либоф - ДВВ направо ме срази с линка..Точно там узнах че бебко е беболина - след първото ми 3Д...Благодаря ти за това сладко лирично отклонение..Върна ме в едно прекрасно назад..
Венуш,как ти се отразява завръщането в цивилизацията?Мен още никак не ми се ще да се връщам на работа..Пък и с тия ясли нищо не мога да планирам.Моето социализиране ще поизчака със сигурност.Това ще е нашето лято с Мия живот и здраве,пък после ще видим..
Стес,чакаме новинки от вас с мис Рая.Явно днес ще сте много обичани, но утре драснете следпразнично Wink
Ирини,Денис,къде се загубихте?притеснено ни е че хем сте болнички,хем не пишете..Драснете едно оздравително здрасти мацки  Hug
Фибичка,обожавам Н.Йорданов..Толкова простичко,искрено и точно в целта.Чуствам се много много поздравена   bouquet
От нас за вас много много сърчица за в онази стаичка,където се правят пухкавите нещица!!!
Прекрасна и нежна вечер!  и ..тайно се надяваме за бъдещи ноемврийки  Mr. Green

# 39
Честит празник от мен и моите съкровища!

# 40
Честит празник  Heart Eyes Вдъхновена от логото на google(сложили са баба и дядо, хванати за ръка, дядото държи бастун, а бабата балони с формата на сърца), ви пожелавам споделена и бурна любов до дълбоки старини.

Днес моя иначе не романтичен мъж ме изненада с един любовен смс, и аз му отговорих подобаващо, но да не си мисли че ще му се размине да ме заведе на вечеря, само да не ме тръшне някакво неразположение довечера  Laughing.
Крис вчера много трудно заспа, с рев, цяла нощ се буди и проплаква, така и не можах да разбера защо  #Crazy

venush, радвам се че Иги се чуства добре с бавачката си, за да можеш и ти да си спокойна на работата си. Крис се разплаква когато го оставям в яслата но когато го взимам е щастлив, казва чао и дори целува учителката. Децата са много искрени и ако някой се държи лошо с тях, мисля че по тяхното отношение към този човек може да си проличи, така че нормално е да липстваш на Иги, но щом проявява симпатия към бавачката си, сигурно им е добре заедно.

# 41
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!!

Едно поздравче от нас: http://www.youtube.com/watch?v=I2Ry6uJSUKo&feature=related

Мари_анка, темичката е чудесна, не се притеснявай!  Hug

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 16:12 от la estrella

# 42
 Едно огромно сърце и от мен.... Ех бях си намислила клиширам поздрав, но Бон есперанс ме срази
 Снежке, права си няма ден и час за влюбения Heart Eyes
 Така, че момичета пожелавам ви мнОООООООго любоФ 24/7/365 all life long...
Фиби  Hug и аз имам една книжка със стихове на Н.Й. макар и да ми единствена със стихове и много го харесвам, четох стихчето на Лаци и той остана запленен.. наистина е много хубаво и ти благодаря.. Прекрасен поздрав
 Бон есперанс, това с къкрещите котлета звучи напрово омайващо, какво си му забъркала на половинката, някой елексир на любовта.. радвам се че ни пишеш по- честичко, много харесвам ведрия ти тон и е истинско удоволствие сме в твойта компания.
 Е момичета, надявам се за всички довечера да е една вълшебна нощ с много откровение и чувства, а идеята да се съберем в още една ноемврийска темичка е страхотна и без това тук пооредяхме..

# 43
  • гр.Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА,МОМИЧЕТА!!!

# 44
аууу каква Любов лъха днес от тук  Laughing

Честит празник на всички   bouquet

Ние ще уважим Трифончо повечко  Mr. Green Напоследък се храним четиримата, като истинско семейство  Mr. Green , Боян предимно маже де  #Cussing out но днес кулминацията ще са наздравиците, които децата особено уважават  Laughing Свети Валентин, ако останат сили и време  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт