Дъжд от сърчица вали над септемврийските деца!

• 14 906
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от нас със Сашко в новата темичка! Марианка, благодарности!   bouquet

Ние сме добре. При Сашко чудото трая точно два дни, но продължавам с АБ - има още две дози. Аз съм добре. Не знам колко дни вече не съм излизала. Мислех преди да се разболеем да го водя на фризьор, но отложихме и сега леля му ми заръчва да го целувам по "русата грива".

Ирини, ЦветиР, Денис, чакаме ви здрави и одухотворени!

Плами, мила, трите месеца ще минат бързо! На нас ни остават близо три месеца от общо 24, така че добре те разбирам! Цунки за вас с Крис!

Йоана, моите съболезнования за загубата на приятеля ти! Толкова е млад и си е отишъл без време!

Фибичка, браво за добрата прогноза! Като пекне сега и бургаското слънце съвсем ще се оправи Йоничка!

Цвети Берова, Габи е госпожица и половина. Пожелавам ви бързо да надраснете АД!

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 12:18 от Ави

# 16
Добро утро, моми4ета!
Марианка, поздравления за теми4ката, спрвила си се отли4но   bouquet
Фиби4ка, радвам се за подобрението на Йоанка! Ние все о6те сме на 4 капки вит Д без да сме имали проблеми , о6те откакто се е родил до 2 години.
Аз в4ера бях на преглед, наддала съм 4кг този месец  Embarassed Об6то до тук + 9. Бебето съ6то е едро 911гр , отговаря на 26 седмица и термин 16 май вместо 21 май. За сега е страни4но, но доки ме успокой 4е има време да се обърне.
Филип е добре,  и при нас както при Доника вси4ки локви са на6и. Ска4а, ти4а, пада, а като се измори си поляга на мократа трева.  Laughing Аз не мога да му тър4а пове4е и си го оставям да си се въргаля, сменяме дрехи 3пъти на ден, но здраве да е  Laughing

Надявам се неразположенията на мами и деца да се преминали и само здрави от4ети   Blush Ето Ави се от4ете здрава преди да публикувам .... Целувки  Heart Eyes Heart Eyes

# 17
  Хоп Троп, Привет и от нас

Ние направихме пак един неделно-понеделнишки ски уикенд, пак бръмнахме до Банско, покарахме много добре, беше студено и валя сняг, но това не плаши нас на "балъците", както ги наричам - демек, повечето чужденци не се бяха качили по пистите и беше по - спокойно за каране
Марианка, много ти благодарим за темата, няма нужда да се притесняваш,справила си се чудесно, а разказите ти за Мими са много позитивни и се радвам да ги прочета, много е готино , че толкова труд и положени усилия вече дават резултат, а за неделното училище не се втелявай - важното е на нея да й е комфортно
 Цвети Берова, радвам се да видя ,че си писала, Габи наистина е станала голяма мадама, а за притесненията покрай АД съжалявам, но и аз ти пожелавам бързо да преминат и всичко да си по старо му съвсем скоро
 Бременелки, много е сладко това  килограмите, помня аз как се притеснявах да не кача много, но за щастие се възстановяваш като родиш
Фибичка, много се радвам, че резултатите са обнадеждаващи и , че всичко върви на оправяне, за прекарването в София също съм сигурна ,че е било много приятно. А като дойдете другия път ти обещаване един специален пикник на Витоша във ваша чест, както стана ясно за вас се спретваме много бързо и съм сигурна , че организирането на Витошко парти също няма да ни затрудни... пък и е много приятно при това
Ирини, какво става как си, стига с тез болежки, не е гот така, давай да се забавляваме по съвместно някъде тая седмица
 Ави, радвам се ,че сте по- добре със Сашето и като гледам прогнозите са слънчеви Wink
 Щастливка, уеар ар ю, недей тъжи ... искаме си бодрия ти дух тук, сега и веднага
 Денис, надявам се , че и ти си по-добре и скоро ще ни пишеш, а ако неможеш още то може устно да ни разкажеш ако успеем тая седмица вече да се организираме..
 Айде сега да ви се оплача, сериозно съм се притеснила, имам 2 изпита на 22-ри и веднага след това държавен изпит, изобщо не ми се учи, нямам никаква воля и направо нямам представа как ще стане тоя номер.А колко е хубаво да си помисля, че ако сега всичка свърши ще съм готова вишистка и повече няма да го мисля това.. искам някой вместо мен да ми свърши работата и да дойде и да ми каже - айде готова си , това е! но като се замисля , без мъка пълно щастие няма така , че май и тоя вариант не е най- добрия .. направо незнам
 Е ние направихме разходката сутринта, напазарувахме, хапнахме и е време да поспим , така ,че айде и вие кажете по нещо и следобяда пак сме налиния .. докато уча нали Outta Joint

# 18
ехооо

Ето ме и мен в новата темааа, браво Марианка, добре си се справила, а ми е толкова мило да чета за успехите на Мими  Hug

Честито ново Бу на мама Меги, безаварийно и дълго да ти служи  Party  Е, вече ми мина тъжното, караме си по старо му през скайпа, но в началото ми бе доста  Confused И Благодаря на всички за милите думи за Лудата Тройката... добре че нашите поеха отглеждането им докато ние веехме гащи, че иначеее  Mr. Green

ЦветиБерова, страхотна е малката госпожица, и бързо израстване на АД

Радвам се, че и Сашко и Ави вече са добре  Hug Бързо да се оправят и другите болнички  Peace И искам и мен някой да ми подритва шкембетооо  Crazy

Фибичка, едно голямо гуш за Йоанка, и другия път като идвате в софето се надявам да се видим  Peace

Ние днес ходихме на английски за бебета. Боян се държа толкова неадекватно като за неговата дива натура. Хванал се за краката на майка си и не се пуска, че по едно време като ми задърпа и блузата  ooooh! нооо като цяло добре мина, дано другия път се отпусне повече, майка му добре се забавлява де  Mr. Green

хайде, че ще потроши къщата, дремна в колата и сега е в акция  ooooh!

# 19
Здравейте и от мен в този слънчев и студен ден!
Благодаря ви на всичките за подкрепата,много сте мили!  bouquet Да се надяваме ,че ще го израстне ,поне така каза доктора.До три годишна възраст се израствало,ако ли не ,остава за цял живот.Но да се надяваме ,че при нас ще го израстем. Praynig

mama_meggie  Благородно ти завиждам за ски уикенда ,който сте си спретнали  Grinning .А пък за изпитите ,не се притеснявай,ще ти дойде настроението да попрочетеш нещо  Wink и ще се справиш ,стискаме ти палци  Peace
MariaF  не се притеснявай за килограмите,гледай ти и бебчо да сте добре ,пък килцата ще ги свалиш . Май се очертава да е мойта зодия,много се радвам  Mr. Green , аз съм на 12 май.
Ави ,радвам се че със Сашко сте по-добре .
Бебе дунди как сте със Стефи,обадете се някой път да се видим.
Марианка много хубаво че Мими се радва на балета , дано да има големи успехи   bouquet
Фибичка,страхотни новини , много се радвам че Йоанка е добре! Целувки от нас с Габи!

Е момичета ,това е засега от мен , приятен следобяд на всички!   bouquet  bouquet  bouquet
Ох ,забравих да ви се похваля за нашия уикенд на Рибарица и за това как се пързаляхме с найлони като децата , хи,хи  Laughing ,но по-късно ще ви покажа снимки.

# 20
Запис и от мен,браво на Марианка,супер си се справила! Hug
Ирини как си ти?

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 22:32 от yoana77

# 21
ХЕй ХЕЙ ХЕЙ!
Мия спи повече от обикновеното и имам време да се обадя и аз Wink
Все едно й казах доброутро дъще - пробуди се ,но ще я оставя да си попее в леглото:)
Аз съм много заредена след пътуването - толкова много щастливи хора имаше там - живеят в ламаринени къщурки с три стени и покрив и само пеят,танцуват и искрено се усмихват!В ресторанта,където предпочитахме да се храним имаше пет бремелинки,които отсервираха в специални униформи за бременни с онова прекрасно излъчване!Мястото е райско наистина,музиката е навсякъде и ми е любимата,природата има за задача да те глези,спокойствието е във въздуха,просто нямам думи..Почивката ми се отрази великолепно,спомних си какво е да се наспиш,да правиш каквото си искаш когато искаш Simple Smile
А завръщането беше страхотно,защото се връщахме към нашето слънчице!..е и към целия ни катун..Нали при мен нещата винага стават накуп - и сега не можех да се оплача от хиляди задачки от днес за вчера, но отпочинала си е друго:)
Иначе вече 2 нощи си спинкаме всички вече у дома,където сме като индианци с одеало вместо врата Simple Smile но си е наше,уютно гнезденце и си ни е хубаво!Мия умира от щастие да тръмбова напред назад,да открива непозволените неща в багажите и да пита кой за всяко нещо Simple Smile Лека полека вкарваме нещата в ред.. Днес даже намерихме време да се разходим на слънчице и Мия се влюби в едно куче и беше готова да ме зареже и да си ходи в неговата къща Wink Много беше интересна,когато се върнахме,беше като стъписана първите няколко минути и все едно незнаеше какво става..а когато за момент я оставих да ида в другата стая,хукна след мен като луда да не би пак да зачезна някъде..Но тази ни кратка раздяла беше много плодородна и за двете  ми се струва.
Имаме си нет у дома и имах време да ви попрочета;)
Искам да поздравя Марианка за хубавата темичка и дано предадеш уменията си и на Мимката!Днес овладява компа,а скоро като нищо ще сърфира в нета!
А защо всички сте се натръшкали болнички?Денис,Ирини,Ави със Сашко?Пращаме ви с Мия много Слънце и топлинка и къшинка за болежките ви!
Цвети Б. стискам много палци на малката Йо.А вие не живеехте ли и вие в Дианабад?Така де,вече сме на линия и си търсим дружки за разходките Wink
Фибичка и вашта одисея да свършва с ортопедите и да направим едно виждане най-сетне както си подобава този слънчев уикенд,за който казваш Hug
Тук сега ставам сериозна и се обръщам към мама Меги:я да си налягаш парцалките и да се изучиш бързо  Naughty Mr. GreenТо бива бива да го удряш на живот-нови коли,кефец на планина..Ама само си представи колко още по-хубаво ще ти е с пустата диплома в задния джоб!А ние обещтаваме да те насърчим и в купона!Така де, и нас да повозиш - ние ще подготвим новите песни за в колата по стара китайска традиция Party
Щастливка,направо те признах колко амбициозна мама си!Кви са тия уроци,днес английски,утре китайски;)Подкрепям те с две ръце ж начинанието, но не бъди скръндза и дай повече инфо по темата!
Миичка си изпя целия репертуар така че аз бях дотук засега:)Целувки от нас и вече сме по чести форумки -обещаваме!

# 22
# 23
Щастливка,направо те признах колко амбициозна мама си!Кви са тия уроци,днес английски,утре китайски;)Подкрепям те с две ръце ж начинанието, но не бъди скръндза и дай повече инфо по темата!
ауууу, аз съм просто подведена от една приятелка, не амбициозна  Mr. Green и сериозно иска ми се децата ми да не страдат от родителски амбиции, но и да им се даде шанс да опитат каквото ги чопли... в случая го правя с идеята евентуално да му е по-лесно за в бъдеще, защото на мен езиците са ми  Rolling Eyes е бебешкия английски го разбирам де  Mr. Green и някакъв технически... и така, няма мистерия, ходим на това
На теб много здраве и любов под индианската колибка... другото ще стане... и как гот звучи почивката виии, и как ви завиждаммм  Mr. Green

мама меги за изпитите ти стискам палци, ще мине и замине, а на теб ще ти дойде още едно черпене  Peace

Двв, аз по онова време не пишех, но и на мен стана носталгично... и ми стана интересно, колко мами са писали тогава, а сега останалите на пръсти се броят...

В градината на Ичи ще има Тържество за 8-ми март. На дечицата им раздали още миналата седмица стихчетата (нали имахме гости Ичи не ходи), а на Ичи вчера. И госпожата ми казва, че му се паднало най-дългото стихче, понеже най-много говорел  Mr. Green на кого ли се е паднал такъв  newsm78 и са го казали 1 път заедно, но и у дома да го казваме. Прибира ме се и аз едно строго му обяснявам, че стихче ще учим, а той ми вика ама аз го знам Искам Франклин... аз го прочетох веднъж и му викам хайде казвай сега ти... и ми го каза детето... щях да падна... пуснах му Франклин. Сега обаче е много важен и без да го "чете" не го казва, и го 'чете' пред дядо му, а той ей така  Shocked и вика кога се научи и да чете това дете беее... голям смях падна  Joy ама той наистина толкова изразително поглежда към листа вдига глава и рецитира, абеее на майчиното ми сърце мед му капе  bowuu

# 24
  • София
Ох, не съм се разписвала отдавна....и е време да се засрамя. В неделя по-точно писах, но някои мои роднини по пряка линия, високи към 85 см и тежащи 11 кг ми изтриха поста Joy
Щастливка, да давам на Хриси разговорника, че утре да не гледа умно Бобо какво му говори Joy
ДВВ, и на мен ми направи впечатление колко са оредели редиците ни...и както е тръгнало още ще оредяват за съжаление Sad
Много болни бе, хайде стига вече...
Бон Есперанс размечта ме...добре че сте вие, та да попътувам с вас...не се очертава скоро и до нашите да ходим. Все по-рядко си ходим и ме хваща носталгия от време на време.
Меги, надявам се Лаци да предаде няколко ски урока на Хриси, че той милия ако чака на мама и тате, а те каквито са дървета...аз само шейна признавам.
Фибичка, Йо е мъжко момиче и ще се оправи Naughty Абе какво става с другите бургазки мами-не се отчитат нещо newsm78
Ави, да оздравяваш бързо и да погалиш коремчо от нас Simple Smile
МарияФ, жалко че сте надалече, че да могат Хриси и Филип да се покъпят в локвите заедно Simple Smile
Габи е мацка та дрънка с тия очила Simple Smile
Днес въпреки студа Хриси се прибра с рев...зор та зор да играе в яслата, а като дойде време за нея сигурно ще бяга. Бели правим всякакви....
Да не се задълбочавам-лека вечер на всички

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 17:29 от Доника

# 25
  • Пловдив
Добро утро!!!
Тази сутрин съм решила да ви изненадам със закуска и кафенце!

Щастливка, много интересно звучи този метод! С интерес прочетох статията!
Браво на Ичи - научил е стихотворението на едни дъх! Страхотна памет!
Доника , при вас положението с белите май е по-сериозно отколкото при нас... #Crazy newsm78
bonne_esperance, зарадвах се на дългия ти пост...Страхотно приключение сте имали!
DVV, с тези носталгични теми.....да не си се размечтала за 2-ро... Mr. Green Rolling Eyes
И аз не съм писала тогава, но ме присви корема от спомени.....Даже малко тъжничко ми стана... Tired

Ставам, че едни малък човек се е хванал за крака ми и вика от 5мин мамамамамама.... Rolling Eyes

# 26
Момичета, някой има ли информация какво се случва с irinii? Pritesnqwam se za neq.

# 27
Стели трахотна закуска, ще се почерпя  Hug Много е сладък Стенли  Heart Eyes
Аз добре се подредих. Вчера бях на фризиор, но беше много студено и аз там с мокра глава докато ме постригне, та днес вдигнах малко температура, но дано се размина леко този път.
В Понеделник в яслата Крис взел играчката на някакво дете и то одраскало Крис по бузката та сега е с малка раничка.  Mr. Green
Крис е взел щом не му дам нещо да пищи и да ляга по земята, но засега се разминаваме само вкъщи с тези изпълнения. Много ми е лаком. Когато отидем в магазина, особенно на щанда за хляба се почва едно мрънкане докато не му дам. Вчера пък докато пазарувахме, мъжът ми както си държеше една картонена опаковка с бира, тя се скъса и едната бира се разби на плочките, а Крис беше наблизо, но за щастие нищо му няма. Казва да а за не върти глава. Казва и тао-тао за чао.
Ирини, Денис как сте  Hug
Доника чакаме обещаното клипче. Не ни спестявай забавните лудории на Хриси. Винаги много се забавлявам с него. Heart Eyes
Майка ми взе моливи на Крис и от няколко дни имаме рисунки на пода, стената, хладилника, стола, общо взето навсякъде освен на тетрадката.
Щатсливка поздравления за Ичи, каква памет само, трябва да го стимулираш в тази насока.
bonne_esperance добре сте си починали, откога отлагаме и ние с мъжа ми. Честито за дома, да живеете дълги години в любов и разбирателство и да го напълните с малки съкровища.
mama_meggie дано ти дойде музата а и много късмет(нали знаеш изпити се взимат повече с късмет отколкото с учене  Laughing) да се похвалиш скоро с диплома.
fibi4ka радвам се че новините са добри
марианка, явно неделното училище не е впечатлило Мими, но все пак тя си е с характер и си има предпочитания, както всяко дете, нека се занимава с това което и е приятно.
Ави радвам се че със Сашко ви се е разминало леко боледуването.
MariaF не ти е лесно с коремчето и малкия щурчо  Hug Филип как реагира на коремчето ти.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 17:47 от viki81

# 28
  • София
Гледахте ли днес в Часът на мама Поли и Ева...Те отдавна не са се разписвали май newsm78

# 29

Общи условия

Активация на акаунт