Примерна схема за захранване 5

• 58 494
  • 582
  •   1
Отговори
# 135
ако сложа АМ в пюрето да слагам ли и зехтин?

# 136
  • София
Искам да попитам през колко време е добре да се въведе нов вид месо?
Първия път дадох един буркан разделен за 3 дни и дохранвах с зеленчук,на 4 ден само зеленчук,на 5 160 гр месно,на 6 зеленчук и днес се пада месно  и се чудя пак ли да дам пиле или мога да дам заек или пуешко и мога ли да дам цяла доза а не пак да деля?
Педи ми каза,че % месо е мн малък и не е проблем!

# 137
  • София
miss pretencia аз и досега му давам на коки безмлечна каша оризова с воидчка- според педи, така не била чак толкоз калорична Peace
косе босе, много благодаря за инфото за млечните  Hug реда и тук се потвърждава, само дето аз маслото не съм го обработвала... сега ще пробвам така, но от друга страна, след като не е дало реакция, може би няма смисъл? Thinking
димяни да ти кажа и аз това се чудех- нe намерих конкретен отговор да ти кажа-

# 138
Димяни ,можеш да въведеш нов вид месо но не цяла порция,а пак започваш с малко,защото си е нов вид,така съм чела.Ако понася добре пиле,това не значи че и към заешко ще е така.

# 139
  • София
въпроса е през колко време новия вид? Tired

# 140
въпроса е през колко време новия вид? Tired
Щом не е дало детето реакция,през седмица е достатъчно
Димяни ,можеш да въведеш нов вид месо но не цяла порция,а пак започваш с малко,защото си е нов вид,така съм чела.Ако понася добре пиле,това не значи че и към заешко ще е така.
Заешкото и пуешкото не са алергенни,може да се дават спокойно едно след друго,без да се изчаква.Захранваш с заешко,после с пуешко ,без да изчакваш. Телешкото и пилешкото по-внимателно Peace
И в месните пюрета ,които са смесени със зеленчуци,месното съдържание е малко,така че спокойно може да се дава повече количество от пюрето.Има месни специалитети на Хипп,там месото е 40 %,но са по-скъпи Peace

# 141
не беше ли след 10 дни?  Thinking

# 142
  • София
Мерси,на всички!  bouquet
Аз започнах с пилешко ноо.... нямаше проблем! Peace

# 143
  • София
Мерси,на всички!  bouquet
Аз започнах с пилешко ноо.... нямаше проблем! Peace

и аз така, да видим с другото как ще е Praynig

# 144
  • София
Мислих си да дам днес заек или пуешко но пак си дадох пиле..... страх  Mr. Green

# 145
започнах захранване в понеделник с оризова каша направена с кърма
дала съм вече и мъничко тиква
НЕ искам да замествам кърмене
въпроса ми е до какво количество твърда храна трябва да се достигне за месец, за да не се замести хранене?  newsm78
кашата сега е 20мл и я давам предиобед
тиквата - на обед
давам ги преди кърмене понеже след кърмене по никой начин не иска да ги помирисва дори

# 146
За реда на въвеждане на месото погледнете тук
Пилешкото може да бъде алерген – за предпочитане е след пуешкото и заешкото (или дори след телешкото).

# 147
Мами,как се въвеждаше жълтъка?Мисля да дам утре за първи път.През ден май беше,но до какво количество може да се стигне?

# 148
Мами,как се въвеждаше жълтъка?Мисля да дам утре за първи път.През ден май беше,но до какво количество може да се стигне?
Казват,че се започва с 1/4,после по 1/2,но аз лично ще започна с няколко трошички в зеленчуковото пюре и после постепенно ще увелича Peace

# 149
  bouquet PeaceБлагодарности natalii!

Общи условия

Активация на акаунт