Примерна схема за захранване 5

• 58 515
  • 582
  •   1
Отговори
# 150
А започнах с пуешко пюренце с тиква на ХИП, давах го 4 дни, хареса се, сега малко почивка и ще продължа със заешко, но не мога да харесам с кое пюре да бъде-вие заешко с коя марка въведохте-да има най-малко други съставки в него примерно? newsm78

# 151
А започнах с пуешко пюренце с тиква на ХИП, давах го 4 дни, хареса се, сега малко почивка и ще продължа със заешко, но не мога да харесам с кое пюре да бъде-вие заешко с коя марка въведохте-да има най-малко други съставки в него примерно? newsm78
Аз дадох заешко с копър и картоф на Хип.Предполагам вече си въвела картофите,мисля че това е подходящо Peace

# 152
ORHIDEA ,аз съм взела заешко на Семпер,мисля че беше само заешко с картоф.

# 153
  • София
Аз пак да питам:
Виждам,че в месните пюрета има сол,проблем ли е?
Аз също съм взела заешко с картофи и копър на Хип Peace

# 154
Аз дадох заешко с копър и картоф на Хип.Предполагам вече си въвела картофите,мисля че това е подходящо Peace

А сол има ли в него, че май така бях чела? newsm78

# 155

Ще го потърся и него-мерси!  chef  bouquet

# 156
Има сол,в това на Хип,но  е в минимално количество.
 Wink
Аз пак да питам:
Виждам,че в месните пюрета има сол,проблем ли е?
Аз също съм взела заешко с картофи и копър на Хип Peace
Димяни,мисля че са преценили и е в минимално количество,пише уж "ниско ниво на натрий".Аз без сол май само на Сънвал съм намирала.Там пък друг консервант ще има Wink

# 157
НЕ искам да замествам кърмене
въпроса ми е до какво количество твърда храна трябва да се достигне за месец, за да не се замести хранене?  newsm78
кашата сега е 20мл и я давам предиобед
тиквата - на обед
давам ги преди кърмене понеже след кърмене по никой начин не иска да ги помирисва дори

Ако НЕ искаш да заместваш кърмене, не гледай количества и винаги първо кърми, а след около час давай твърдата храна. Може би не иска ги да яде, защото й даваш веднага след кърмене и не е гладна вече. А и засега веднъж на ден ви е достатъчно според мен.

# 158
  • София
има и йодирана сол по принцип в мин количество Rolling Eyes
 в пилешкото с картофи на сънвал също има сол Tired
май във всички има..... които са с месо де

# 159
Каква е трайността на домашно приготвеното оризово брашно? Изсушила съм ориза за около час при 80 градуса   chef.

# 160
  • Бургас
има и йодирана сол по принцип в мин количество Rolling Eyes
 в пилешкото с картофи на сънвал също има сол Tired
май във всички има..... които са с месо де
"Заешко със зеленчуци и копър" на Gerber няма сол. На мен лично гербер ми харесват повече от сънвал.

# 161
  • София
аз нямам против гербер, но в този вид имат копър Rolling Eyes

# 162
Мамчета здравейте, да се включа и аз към хубавата и полезна тема !!!
Преди 1 седмица започнах захранването - домашно приготвено пюре от картофи и в последствие включих и моркивите,  купила съм и някои пюрета на Хип с по 2 зеленчука, но въпроса ми е друг : казвате, че трябва да има 1 час между кърменето и пюрето, но тъй като малката много и се спи на обед и немога да я държа дълго будна след като съм я накърмила и давам след 10 мин пюрето, има ли някакъв проблем ?   bouquet

# 163
  • Пловдив
Мамчета здравейте, да се включа и аз към хубавата и полезна тема !!!
Преди 1 седмица започнах захранването - домашно приготвено пюре от картофи и в последствие включих и моркивите,  купила съм и някои пюрета на Хип с по 2 зеленчука, но въпроса ми е друг : казвате, че трябва да има 1 час между кърменето и пюрето, но тъй като малката много и се спи на обед и немога да я държа дълго будна след като съм я накърмила и давам след 10 мин пюрето, има ли някакъв проблем ?   bouquet
аз лично й го давах веднага след кърменето, според мен няма проблем  с това...нека и други да споделят

# 164
hrandi мисля че няма проблем да го дадеш веднага след като си я накърмила Peace

Общи условия

Активация на акаунт