Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
За да платите здравните си осигуровки, можете да използвате СИБанк, където има готови формуляри за попълване. Осигуровките могат да бъдат платени в НАП както за текущи, така и за минали месеци. Вашият личен лекар може да издаде направление за гинеколог (тип 9), което е извън регулативните стандарти, но трябва да бъде предоставено на пациента.
-
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
-
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
-
Какви са процедурите при раждане в Гърция и Враца? Има ли налична информация за външна пелвимтомия и клизми по време на раждане?
-
Какво представлява родовият процес и какви са разликите между естествено раждане и цезарово сечение?

Като се сварят им се губях полезнотиите. Но така или иначе не са си с естествения вкус. Стават като меласа с тоз мед

Дори и аз забравям, а пък и не знам защо, но никак не ми е лошо, както предишните пъти

Все още нося дрехите си, но скоро ще трябва да си пазарувам нещо по-комфортно. Засега мисля, че ми трябва нещо с по-удобна кройка, или един номер по-голямо. Иначе за по-нататък имам запазени бремелински дрехи от предишната бременност.