Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
За да платите здравните си осигуровки, можете да използвате СИБанк, където има готови формуляри за попълване. Осигуровките могат да бъдат платени в НАП както за текущи, така и за минали месеци. Вашият личен лекар може да издаде направление за гинеколог (тип 9), което е извън регулативните стандарти, но трябва да бъде предоставено на пациента.
-
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
-
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
-
Какви са процедурите при раждане в Гърция и Враца? Има ли налична информация за външна пелвимтомия и клизми по време на раждане?
-
Какво представлява родовият процес и какви са разликите между естествено раждане и цезарово сечение?
Асенце, мерси за темата, и за сайта за снимките, ще се постарая да кача скоро и аз.
Мазах го с Проктогливенол ( четох в листовката, нищо не пишеше за бременни, а тук във форума прочетох, че са го изписвали и на бременни ), дано мине. Някакъв вътрешен е, гадост. Някой има ли опит в борбата с тия ужасии?

Да те пратя при юлките
Как са момичетата? А ембриончетата?
Аз хубаво се усмихвам, ще каже човек, че всичко ми е ток и жица, ама съм параноясалаааа..на 22.01 бях в 8 г.с и 5 дни, трябва да пия Утрогестан до 12.г.с, това какво ще рече, включително и 12-та, до края или до края на 11-та???
Оф, тоя Утрогестан хич не ми влияе или поне не кръвоспиращо, дано поне да е задържащо плода, чеее..май ще мина и аз на антибиотика, който не бил вреден..нали знаете за страха, та вметвам- ако вече не е късно..имам чувството че ми спадна коремчето, че вече не ми се ходи толкова често до тоалетна, че не ми се яде..че ембро го няма в мен..що се отнася до доктор, чакам да се платят тия осигуровки днес най- после, че да ходя вече, бавя се..вчера си подадох носа навън, а трябва да лежа..много студено, бре..ехеее, зима си било още..