Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 172
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Варна
Hristush нещо бъркаш??!??! Границата е 1:1250.
Аз да ви кажа на всицки които имат не добри резултати. Имам една приятелка която така на БХС я бяха стресирали я резултата и я бяха засилили за прави амниоцинтеза. Отиде при Марков на ФМ и всичко си му беше наред на бебеока. Така че не се стряскайте излишно.

Та за БХС - не е границата 1250  Naughty
Границата зависи от възрастта - моята според възрастта ми е 1 : 1208
Но предела си е точно 1 : 250
Ултра звукува диагностика не дава резултати от псих. заболявания на 100%, най - сигурна е амниоцинтезата.
Но по принцип това все пак е оценка на риска.
Секса - хич го няма и при мен - не съм особено сексуална, то и таткото така .... Притеснява се да не направи нещо на бебето  Laughing

[/quote]

# 167
Дуци колко струва количката на Чико?
$ 150, тук е 550 лв. ако не се лъжа.

За количката - и аз като Дуци, имам вариант от щатите.....
Аз нямам вариант, но все ще намеря начин. Още повече че сега попаднах на един сайт в "На пазар", но още не мога да схвана много колко ще ми излезе.

# 168
И аз съм от тези, които още не знаят пола на бебока. Успокоявам се с това, че по-добре по-късно да ми го кажи лекаря, отколкото да ми каже нещо сега, а после да се промени.
Току що мъжа ми ми каза /понеже той ми взе резултатите/, че резултата от БХС не е много добър 1:226, а нормата била 1:250. Препоръчват ми да направя амниоцентеза. Направо ми се сви корема като чух за резултатите. Незнам защо бях решила, че всичко ще си е наред, а то......
Утре ще ходя при гинеколога да ги види и да си каже мнението. Надявам се да се размина само с ФМ.

Много от нещата, които могат да се разберат от амниото, няма как да се видат на ФМ, ако ще и при най-добрия специалист. Поне ще разбереш какъв би могъл да е проблема, ако има изобщо такъв и да се действа навреме, ако се налага. Ще стискам палци.

# 169
Първото ми дете /и засега единствено/ се роди с шум на сърцето, което с възрастта отмина. Вярно, че имахме късмет, че отвора е бил на такова място, че после се затвори. Затова сега искам да отида на ФМ за да огледат хубаво сърчицето. В зависимост от това какво ми кажат ще преценя какво да правя. Все пак разликата в резултата ми не е кой знае колко голяма /с това се опитвам да се успокоявам/

# 170
  • София
И на мен ми е интересно Тити как Няма да празнува  Joy

Аз тази година не знам, че утре е Св. Валентин. Миналата година бях аз изненадващата, няма да се повтаряме чак толкова често  Wink

Кой пита за секса?  Laughing Отгоре става, но бързо се уморявам и някак предпочитам да си полегна. Странично е най-удобно в случая, а и нали сега трябва да си полежавам наляво и надясно Joy Други пози няма да коментирам, че доста цветно ги разказвам, да не ми наложат бан  Laughing Но те така или иначе ще затворят форума заради на Дуци сутиена Joy

За количките. Ей такива отзиви ме спират и мен за разни модели, на които се спирам Sad А и като нямам предишен опит.........

Ох, Pearl умори ме от смях  Joy Joy Joy дано не го види мъжа ми, че той милия е на сухо hahaha
Утре може и да го огрее за празника Joy

Момичета, моля ви да ми стискате палци. Днес от 18.30 съм на ФМ и ми е много притеснено. Снощи не можах да мигна Shocked
Имам нужда от малко положителна енергия Hug

# 171
  • София
Здравейте,
отчитам се за моя резултат от БХС - 1:455. НА мен ми се видя подозрително и се консултирах с една доцентка там. Каза, че било "нисък риск". Не знам, аз няма да се задълбочавам повече, да ни пази господ и това е. Иначе докато отивах към МД за резултатите, от притеснение така ме преряза корема, че се ядосах на себе си. Ще взема за едното нищо да направя беля. Затова се самонаградих с едно панталонче за бременни, и цял ден си показвам корема на колежките. Те ми се смеят, че съм нямала какво да показвам, но на мен ми е добре. Това е от мен, повече няма да се занимавам с глупости.

Лека вечер на всички!

# 172
Ketito стискам ти палци всичко да е наред. Пиши после как е минало

# 173

Мен ми е любопитно Тити как ще празнува Laughing

Дуцка, Пърл,не е честно да ме бъзикате, мъжът ми е на около 4000 км от мен  Mr. Green той ме подготвя от два дни с антивалентински статии, а и ми предложи да се включа и в антиколедното и антиновогодишното движение, като му дойде времето Simple Smile
но, както споделих в друга тема, по повод празника мисля да ида да платя телефона....и водата Simple Smile

стискам палци на всички бхс- и фм-правещи. Надявам се да ми ги върнете в края на март  Joy

# 174
Аз утре съм на преглед и изобщо никакъв св. Валентин не ме интересува, искам само да си видя бебчето Simple Smile
Освен това едното ни кученце има рожден утре, та ако ще празнуваме нещо изобщо, то ще бъде неговия празник Mr. Green

# 175
Дуцка, Пърл,не е честно да ме бъзикате, мъжът ми е на около 4000 км от мен  Mr. Green
Ааа, ти за това ли няма да празнуваш Mr. Green
Аз ако съм на теб ще кажа, че много страдам, че съм сама и чакам голям и скъп подарък за компенсация, че ме е оставил в този важен ден hahaha

# 176
а мъжът ми ще каже - как ще си сама, нали си имаш деца  Mr. Green
ще заведа малчо на кръчма и ще му разреша да яде пържени картофи послучай празника.

# 177
  • Бургас
важното е да има кой да мисли за теб...няма зна4ение на колко км е...все пак 14 си е Трифон Зарезан да не забравяме,4е сме в БГ  Laughing

# 178
1-ви беше Трифон Зарезан, утре е по стар стил, но доколкото знам повечето хора се ръководят по новия Wink

# 179
момичета приемам поздравления
сложете ми моля розово бебенце

Общи условия

Активация на акаунт