Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 170
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Ееее, Райка, браво Hug
 Честито!!!

# 181
супер, райка, браво! Една хубава глезана ще си имате Simple Smile

# 182
Seevgi, честито момиченце - вече си официално отбелязана с розов биберон и розов щъркел.

Уф, момичета, да ви се не види и ФМ. И мен накрая взехте, че ме убедихте. И ето на - ще ходя на бебе киното на 28/2 в 13.00 при Мазнейкова. Обаче да знаете за онова БХС и амиоцентезата - категорично ги отказвам. Тогава (жж) ще съм 21седмица. Нали е ОК?

Агата, би било страхотно да ми изпратиш тел. на хомеопатката ти. И моля те ми кажи как се процедира - първи преглед, когато си здрав или направо отиваш, когато си болен.

За Св. Валентин - с мъжлето ще сме си вкъщи на вечеря и филми. Обаче, за 15/2 имам специални планове  Laughing Пепи (това е мъжът ми) никога не е ходел на опера, затова преди 3 седмици съм купила билети за оперета. След което ще ходим на ливано-гръцки ресторант. Като не мога да ходя на дискотеки сега, няма петък вечер да си седя в къщи  Mr. Green

Райка, ей сега ти слагам розовите украси. Честито!

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 21:48 от jollity

# 183
  • Варна
Честито на всички,които вече си знаят пола на бебчетата.
Нашия татко е на върха на щастието откакто разбра,че е момче. Ще кажеш, че момичетата не са хора #Cussing out,но пък обеща да се постарае следващия път да е момиче Joy.
Много притеснения не е хубаво, с тези БХС,ФМ,амниоцентези. Аз няма да ходя. Преглеждат ме подробно на ехограф в ЖК и доктора при,който ще раждам.Те казват,че засега всичко е ок. Пък и много неща се проявяват по- нататък. Доколкото знам това нещо на сърцето се затваря,когато бебето се роди и невинаги се вижда предварително. Трябва ни повече спокойствие,за да бъде всичко ок.
За утре и ние с вевчо сме самички,както през последните 2 месеца и половина,но ще стискаме после пък ще имаме кухня и спалня и ще сме си отделно.
За количките -вижда ми се много сложно. От значение ли е превърщата дръжка, защото повечето модели които си харесвам нямат такава.
Май се поовлякох в писане Blush.

# 184
Mariqold амниоцентезата се поема донякъде от здравната каса и това което доплатих е 220 лева. Казаха ми , че цените в София са същите. Ако не си здравно осигурен струва 550 лева.
Бухтичка, ходя при д-р Евгения Георгиева в Майчин дом на ЖК. Ходя при нея по каса, като си доплащам - сумата е 150 лв за целия период, тук влизат и всички стандартни изследвания. Преди не я бях чувала, но ми я препоръча доц. Маркова, а на нея имам доверие. До момента съм много доволна, но това важи за целия им персонал.
Ames, ако има евентуална инфекция, тя се проявява няколко дни до седмица по късно. Иначе ми казаха, че другите възможни усложнения се проявяват непосредствено след процедурата-за това ти казват да полежиш половин час и ако си добре те изпращат да си ходиш. Самата процедура е безболезнена и става за няколко минути. Иглата аз си я представях дълга и голяма, но не е- влиза само няколно сантиметра. Даже инжекцията с но шпа, която ми сложиха след това ме заболя по- вече.А, и съм доволна, че позволиха мъжът ми да присъства.

# 185
Дуцка, Пърл,не е честно да ме бъзикате, мъжът ми е на около 4000 км от мен  Mr. Green той ме подготвя от два дни с антивалентински статии, а и ми предложи да се включа и в антиколедното и антиновогодишното движение, като му дойде времето Simple Smile
но, както споделих в друга тема, по повод празника мисля да ида да платя телефона....и водата Simple Smile

Тити
, сигурна бях, че ще измислиш нещо добро  Laughing

То за мен всеки ден е Св. Валентин, бе (ееееееех, умря циганката  Joy хахаха). Забелязвам връх в настроението - хормони ли са?  Laughing Досега спах - довечера какво ще правя? Не ми отговаряйте, то на тези безмислици какво може да каже човек  hahaha

Цитат
Много притеснения не е хубаво, с тези БХС,ФМ,амниоцентези. Аз няма да ходя. Преглеждат ме подробно на ехограф в ЖК и доктора при,който ще раждам.Те казват,че засега всичко е ок. Пък и много неща се проявяват по- нататък.

Инка, споко, има ФМ и в последните месеци Laughing Все ще се намерят желаещи.

Jollity, не намирам нищо смешно  newsm78 Шегувам се  Laughing

Райка, честито!!!!

Кой в момента е на ФМ? Стискам палци, после да разказва!

П.П. И последно един виц, който преди малко сътворихме в бърз разговор по телефона с мъжа ми:

Pearl: Какво искаш да хапнем за вечеря?
Той:   Пица
Pearl: Аз ли ще я правя?

Joy

# 186
  • София
Току що се връщам от ФМ и всичко е ОК с бебчето Heart Eyes
И много важното за мен-момиченце е  Laughing
Дуци е сега разбрах , колко ти е кеф Heart Eyes

# 187
Браво, честитоооо!!!!!!!!

Ама вижте как започнаха да никнат като гъби срамежливите момиченца Simple Smile)))

bouquet

# 188
Направо завиждам на тези, които вече са видели пола и още повече на тези, които ще си имат момиченца. Вярно, че вече си имам едно, но искам още едно Laughing Е, ако е момче няма да го върнем.
Честито на всички!!!
tanita днес на мъжа ми в Майчин дом са му казали, че амниоцентезата се покрива изцяло от здравната каса, само трябвало да си купим иглата.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 20:20 от Hristush

# 189
Честито на всички видели пола на бебчето!  bouquet

Аз на 4Д съм чак на 25.02 и вече мога да кажа че перколясвам много искам да разбера пола. И двамата искаме много момченце, но каквото и да е живо и здраво. Просто все му говорим в мъжки род, но дали не обиждаме бебка така ........... е това ми е гадното

За кафето знам че е не е вредно по 1 и то преди 16часа акушерката ми го каза на ЖК защото ми измери кръвното и се опули 90 на малко по-малко от 50 и вика "ти закусвала ли си" а аз гордо заявявам "Закусила съм, дори кафе съм пила" а тя вече  #Crazy #Crazy #Crazy коментара само и беше " представям си кат останеш с какво кръвно си"

Лека вечер от мен  bouquet

# 190
  • Варна

Много ми е странно какво биха направили,ако разберат нещо в последните месеци? Дано нямаме такива проблеми, а само здрави и сладки бебчета.

# 191
  • Варна

Много ми е странно какво биха направили,ако разберат нещо в последните месеци? Дано нямаме такива проблеми, а само здрави и сладки бебчета.

Всъщност в 32 седмица се прави май последната ФМ. Ами нищо не може да се направи на 7 месеца бременност. Единственото - лекарския екип е подготвен за раждане на дете с проблем- болница в която има подходяща апаратура - / не навсякъде има такава /. Опазил ни Бог.  Hug

# 192

Ами веднага след раждането може да започне адекватно лечение (примерно при проблем със сърце и изобщо с органите). Защото понякога като се открият тези проблеми вече е късно.

А така има шанс предварително да се знае какво трябва да се прави, ако недай си Боже нещо не е наред.

# 193
Дуци, забравих да те питам - като си купила сутиена на Виктория Сикретс, от САЩ ли ще пристигне при теб или от БГ-то.Говорих с една приятелка, която си поръча дрехи  през сайта им, и като пристигнали била много разочарована. Аз само от магазините им съм си взимала белъо и са страшно качествени и удобни, но морално са ми остарели вече, та искам да си взема нови, но през нета.

# 194
Добро утро! Да се отчета-вчера бях на ФМ при доц.Балев. Бебчо е наред,всичко му е нормално и на мястото си!  newsm68 Обаче засега ще продължаваме да говорим за него в среден род,тъй като не пожела да ни покаже какво има отпред. Sad  Малко съм разочаровано от това,но важното е че е живо и здраво! А и освен това по размери бебето отговаря на 15 седмица,което значи,че овулацията ми е била по-късно и термина ми съответно ще е 30.07. Да не се окаже накрая,че съм за августовската тема Wink
Честито на всички разбрали пола на бебчетата!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 09:42 от eli-pate

Общи условия

Активация на акаунт