клиника Щерев

• 796 342
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 135
Мерси lyubka,само един опит влиза в тази сума така ли?И всеки следващ опит се заплаща наново ли?
Погледни тук, достоверна информация
http://www.ivf-bg.com/index.php?n=price

# 136
  • София
Здравейте,
аз си проследявам бременността при д-р Юнакова. Видях, че има много малко мнения за нея. Аз попаднах на първия преглед при нея и продължих да си записвам часове при нея.  Много съм доволна от нея, обяснява ми всичко, за всички изследвания ми казва вариантите в клиниката и извън нея, както и за кои мога да си взема направления. За ФМ ми предложи, няколко имена не само д-р Томова. Аз платих пакета 390, не всеки път да си плащам за преглед.
И на мен ми каза когато влязох в 8-ми месец, ако получа болки или други признаци за раждане да й звънна, но преди 36 г.с да отивам в МД. Мислех да раждам там, на таткото малко му прилоша от цената 1800, но я прие. Само че сега и аз видях новите цени  и не мисля че ще ни е по силите. Утре съм на консултация и ще попитам.
Успех!

# 137
И аз съм при доктор Юнакова, от второто инвитро днес разбрах че съм бременна. Благодаря й от сърце!

# 138
здравейте момичета отдавна съм регистрирана в сайта но за първи път пиша,и искам да кажа едно дълбоко благодаря на дар Щерев, ида ви кажа че той за мен е най добрия аг лекар, защото заради този човек живея втори живот, и това се случи още по време когато нямаше модерна техника и не беше напреднала медицината ,съжалявам че не съм от София иначе бих си водила и профилактичните прегледи при него.Той е уникален

# 139
Накой от вас момичета може ли да ми каже,ако се обадя в клиниката и искам да си запиша час само за проходимост на тръбите дали ще стане,или не пременно ще искат и да ме прегледат?Защото имам много иследвания и не ми се правят на ново!Благодаря ви првдварително и целувки на всички!

# 140
Накой от вас момичета може ли да ми каже,ако се обадя в клиниката и искам да си запиша час само за проходимост на тръбите дали ще стане,или не пременно ще искат и да ме прегледат?Защото имам много иследвания и не ми се правят на ново!Благодаря ви првдварително и целувки на всички!
Мила, а за какъв вид преглед на тръбите говориш?
За проходимост на тръбите знам 2 вида манипулации - лапаро и цветна снимка.  bouquet

# 141
Не си ме разбрала,исках да попитам дали мога да се запиша по телефона само за тази услуга,а именно само проходимост на тръбите!

# 142
Не си ме разбрала,исках да попитам дали мога да се запиша по телефона само за тази услуга,а именно само проходимост на тръбите!
Извинявай, не съм разбрала!   bouquet
Мисля,че би трябвало да може, обади се и попитай.

# 143
Limisa, за проходимост на тръбите има и друго изследване - хидротубация, което е по-евтино от цветната снимка. А освен това за да ти се направи цветна снимка или хидротубация трябва и утайката в урината да е максимум 15.

# 144
Мерси много за отговора lyubka!Успех на всички момичета!

# 145
Здравейте момичета!Моят въпрос е за раждане в клиникато на д-р Щерев?Някоя от вас раждала ли е скоро там и ако може да сподели пресни впечатление от докторите, грижите за родилките и бебетата? Има ли неонатолози в клиниката?Интересувам се защото ми предстой раждане през месец декември и най-вероятно ще е секцио. Благодаря ви!

# 146
Здравейте момичета!Моят въпрос е за раждане в клиникато на д-р Щерев?Някоя от вас раждала ли е скоро там и ако може да сподели пресни впечатление от докторите, грижите за родилките и бебетата? Има ли неонатолози в клиниката?Интересувам се защото ми предстой раждане през месец декември и най-вероятно ще е секцио. Благодаря ви!
Аз раждах през април, секцио.
Всичко беше на ниво,много грижи за мен и беба.Ако имаш конкретни въпроси, с радост ще ти отговоря

# 147
Интересува ме дали има неонатолози в клиниката, които да се наблюдават бебетата, правят ли се изследвания на бебета преди да бъдат изписани? Какво е мнението ти за лекарите в клиниката? При теб кои лекари и анестезиолог бяха на секциото, каква упойка използваха?Доколкото разбрях от лекаря там правят спинална. Аз ходих при д-р Александров, и другата седмица, живот и здраве ще определим датата за секциото?

# 148
Интересува ме дали има неонатолози в клиниката, които да се наблюдават бебетата, правят ли се изследвания на бебета преди да бъдат изписани? Какво е мнението ти за лекарите в клиниката? При теб кои лекари и анестезиолог бяха на секциото, каква упойка използваха?Доколкото разбрях от лекаря там правят спинална. Аз ходих при д-р Александров, и другата седмица, живот и здраве ще определим датата за секциото?
Има неонатолози, веднага след като извадиха Тея  я отнесоха да я къпят и преглеждат. Още не бяха свършили с мен,когато дойде неонатоложката и ми съобщи,че всичко е наред. Аз съм възхитена от всички лекари там и именно затова отидох там да раждам  Heart Eyes, иначе съм от Добрич. Правих си там ин витрото и от там са ми предварителните наблюдения. На секциото беше моята лекарка д-р Ганева ,асистира и д-р Александров и всичко мина гладко и без проблем, бях със спинална упойка, анестезиолог беше д-р Николаев,много забавен тип Simple Smile
Мисля,че най-важното е да си спокойна и уверена в действията на лекарите,които се грижат за теб. Всичко ще е ок ! Пиши после как сте с бебо   bouquet

# 149
Ок, мерси много за инфото!
Цитат
Какво се носи като багаж за постъпване в болницата?Някаде четох че трябва да си взема само четка и паста за зъби Grinning, но ми се вижда прекалено малко, знам че почти всичко осигуряват но все пак Thinking Теб на кой ден те изписаха след секциото?Как са стайте в клиниката, с колко легла са?Може ли таткото да бъде в стаята при теб?

Общи условия

Активация на акаунт