клиника Щерев

• 796 368
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 180
Накратко ще разкажа за престоя ми в клиниката - от раждането ми, което въпреки че  от нормално премина в секцио, ще остане като много хубав спомен. Целият екип беше изключително внимателен, мил и подкрепящ, свърши работата си перфектно и аз и бебето нямаме никакви проблеми. Секциото извършиха др. Савова и др. Александров, др. Николаев беше анестезиолог- наистина е изпълнен с желание да накара пациента да се чувства добре и максимално спокоен.
Една много мила лекарка от Майчин дом преглежда бебето всяка сутрин първите 3 дни и идваше да ме информира всеки път за състоянието му. Акушерките, особено младичките са мили и помагат максимално, по- възрастните също се държат мило, но работата им е по-рутинна, не се вживяват толкова много.
Условията са на ниво, и аз не почувствах никакъв дискомфорт по време на престоя си там- 5 дни.Всички консумативи за мен и бебето бяха осигурени, единствено ми беше нужно - паста и четка за зъби, джапанки за къпане, евентуално шампоан.
За здравноосигурени цената е 1800лв.

# 181
Момичета, колко време след първото ин витро сте направили или бихте направили второ?
Питам защото смятам на лято пак да правя Simple Smile Говорих с доки и тя каза ,че няма проблем Simple Smile
Просто искам вашето мнение, тук не става въпрос за разлика в годините на децата ,а чисто физически, как се чувтвате ?

# 182
Значи -инвитро неуспешно-месец почивка-второ успешно инвитро

# 183
Значи -инвитро неуспешно-месец почивка-второ успешно инвитро
Значи хормоните се чистят бързо , аз си мислех,че трябва поне 6 месеца, така бях чувала някъде Simple Smile

# 184
Tea - fea, за инвитрото немога нищо да ти кажа, но ако не се лъжа ти си раждала със секцио.
Аз още като родих питах д-р Андреева, кога можем да започнем да правим второто, тя ми каза да изчакаме една година след раждането, заради секциото.

# 185
lyubka, значи няма проблеми относно раждането Simple Smile

# 186
Здравейте момичета!Ето ме и мен отново, за да разкажа, както обещах, за моето раждане в клиника щерев    bouquet !Родих със секцио в клиника щерев преди по-малко от две седмици!Искам да изкажа голямата си благодарност към екипа звършил секциото: д-р Александров, д-р Тимева и анестезиолог д-р Гергова, към целият екип от лекари и мед.сестри който се грижеха за мен и моето бебе. Благодарение на професионализма на целият екип и грижите, които полагаха за нас бързо се възстанових от секциото и бебето ми бе много добре обгрижвано! hug   Стаите са много хубави и уютни, има всичко необходимо за престой в болницата. Бяхме две мами в стая и бебетата бяха при нас, единствено през нощта мед.сестри ги вземаха за да може да поспим малко! passifierТаксата, която се плаща в болницата за раждане е 1 800 лв. за здравносигурени , която мисля напълно съответва на полаганите грижи и вложеният професионализъм на лекарите и наистина ще ви осигури един много хубав спомен и безболезнено раждане!
На тези от вас който им предстои раждане в клиника щерев желая успех и безболезнено раждане!   Hug

# 187
Може ли някой да сподели за естествено раждане в тази болница? Скоро мисля да раждам там и много ми се иска да е естествено, а не секцио. Но досега само за секцио срещам информация. Притеснявам се дали лекарите там имат опит в естественото раждане, не само в секциото. Става въпрос най-вече за д-р Александров.

# 188
Не е необходимо да минат 6 месеца между 2те инвитра-1 е достатъчен.Все пак от доктор знам.А и в чужбина ги правят така.
А за секциото, аз понеже съм с близнаци дали има неоанатолог

# 189
g_dimp по време на престоя ми в стационара на родилното (5 дни при секцио) имаше момиче което роди естествено и ни изписаха в един и същи ден (при нормално раждане престоя е 3 дни). Така че не се притеснявай лекарите в клиниката имат опит и в естествено раждане.
edno_momiche в клиниката има неонатолог   costumed050  . След раждането на бебето го преглежда и измерва,  по време на престоя ти всеки ден го преглежда, слага необходимите ваксини за новородено, като винаги идва и те информира за състоянието му. hug

# 190
ами ако се наложи кувиоз? дали има?

# 191
ами ако се наложи кувиоз? дали има?
Не съм сигурна, защо не попиташ по телефона  ?
До сега нито една мама не е споделила да се е налагал престой в кувьоз.
И на твоето бебче няма да му се наложи !  Hug  bouquet

# 192
edno_momiche има и кувиоз, не се притеснявай! Ако имаш възможност се запиши в училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост” към клиниката - (провери на сайта кога ще го обявят, за сега още няма инфо за лекции през 2009 г.) провежда се в три поредни недели на всеки месец и включва три основни лекции за етапите на бременността и раждането, емоциите по време на бременност, обезболяване при раждане, следродилната депресия и първи грижи за новороденото. Задължително в един от трите дни се включва и посещение на родилното отделение и така ще може да се запознаеш с условията в родилното отделение! Peace

# 193
Момичета и аз ще раждам в клиниката, дето има една дума може да стане всеки момент, вече съм в 9-я месец. Иначе днес говорихме с моята лекарка да си изберем дата за секцио след 15.01. Та и аз днес питах, какво питах, но това забравих да питам има ли кувиози и неонатолози, то да не дава Господ да се налага кувиоз, но все пак. Дано всичко да е наред и мине благополучно.
Към родилите мами - правят ли се обстойни прегледи на бебетата след раждането? Разбрах, че в Токуда им правят някакъв пакет пълни изследвания, но за нашата клиника не знам как стоят нещата.
Успех на всички нас! Hug

# 194
elli_g  и аз зададох този въпрос в темата преди да родя Simple Smile В клиниката не се правят пакет изследвания на бебето като в токуда, но това в никакъв случай не бива да те притеснява. Бъди спокойна, лекарите в клиниката са професионалисти и всичко ще бъде наред! Желая ти безпроблемно раждане и бързо възстановяване!  bouquet И да се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт