клиника Щерев

• 796 373
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 195
goofy мерси за пожеланията и за отговора ти  Hug  bouquet.
Знам, че лекарите са много добри професионалисти и се надявам, че с нас всичко ще е наред.

# 196
edno_momiche има и кувиоз, не се притеснявай! Ако имаш възможност се запиши в училището за бъдещи родители „Ние създаваме радост” към клиниката - (провери на сайта кога ще го обявят, за сега още няма инфо за лекции през 2009 г.) провежда се в три поредни недели на всеки месец и включва три основни лекции за етапите на бременността и раждането, емоциите по време на бременност, обезболяване при раждане, следродилната депресия и първи грижи за новороденото. Задължително в един от трите дни се включва и посещение на родилното отделение и така ще може да се запознаеш с условията в родилното отделение! Peace

goofy благодаря, ще отида на училището веднага щом го обявят, чудя се дали и да не взема и таткото?!това училище и без това ми е включено в пакета

# 197
Училището е обявено, аз се записах вече. Успех Peace

# 198
Moмичета, аз ходя в клиника Щерев при д-р Арабаджи. Някоя от вас чувала ли е  мнения за нея или, ако има лични впечатления.Аз засега съм доволна от отношението й, но ме интересува дали знаете доколко добър специалист е?Благодаря!

# 199
Здравейте,аз съм си мисед аборт и повече от 1 г правим опити и не се получава,бихте ли ми помогнали към кой лекар от тази клиника да се насоча и правилен ли е моя избор.

# 200
към който и да се обърнеш няма да сбъркаш!

Записах се за училището на 25 от 11 ч благодаря

# 201
 Аз също се чудя за клиниката на Щерев, но искам да родя нормално, а като гледам повечето от вас са родили секцио там.. А цената от 2350 лева всичко ли включва, тоест плащат ли се някакви неща допълнително? По принцип не си следя бремнността в тази болница, но лекарят ми изражда и там и ми го предложи като вариант.

# 202
1800 е за здравноосигурени.
не е вярно че всички раждат секцио

# 203
Здравейте,аз съм си мисед аборт и повече от 1 г правим опити и не се получава,бихте ли ми помогнали към кой лекар от тази клиника да се насоча и правилен ли е моя избор.
Аз лично бих ти препоръчала моята д-р Ганева  Heart Eyes

# 204
Аз също се чудя за клиниката на Щерев, но искам да родя нормално, а като гледам повечето от вас са родили секцио там.. А цената от 2350 лева всичко ли включва, тоест плащат ли се някакви неща допълнително? По принцип не си следя бремнността в тази болница, но лекарят ми изражда и там и ми го предложи като вариант.
Както е писала по-горе edno_momiche, цената е 1 800 лв. за здравноосигурени и включва абсолютно всичко по самото раждане и престоя, храна, консумативи, мин. вода даже, да не говорим ,че стаите са супер и не съм виждала по-добро и професионално отношение от всички там!

# 205
  • Burgas
Момичета и аз имам въпросчета.
 Ако се наложи да се остане по дълго с бебето, плаща ли се допълнително?
В кои месец трябва да съм ,за да отида в клиниката за преглед и назначаване на секцио?
Тези които не са от София, а от провинцията какви документи се носят и за тях може ли по ЗК?
Ако се сетя нещо друго пак ще питам.   bouquet

# 206
В кои месец трябва да съм ,за да отида в клиниката за преглед и назначаване на секцио?
Тези които не са от София, а от провинцията какви документи се носят и за тях може ли по ЗК?
Ако се сетя нещо друго пак ще питам.   bouquet
Да отговоря на някои въпроси Simple Smile
1.Аз стоях в клиниката 7 дни и не съм доплащала
2.Аз забременя там и ходих на прегледи всеки месец до 8-ия,но не съм си водила ЖК там.Секциото го назначихме в 9-ия месец.
3.Документи носих само от гинеколога ми от ЖК + лични карти и свидетелство за брак (ако има такова ) ,ако не сте женени с бащата трябва да попиташ там  Peace

# 207
  • София

Напротив,моята лекарка настоява да си родя нормално макар аз да исках секцио :roll:1800лв е за здравно осигурени!Влизаш само с четка за зъби,всичко е от там дори бебето обличат Wink

# 208
  • Burgas
Tea - fea написа
[/quote]
Да отговоря на някои въпроси Simple Smile
1.Аз стоях в клиниката 7 дни и не съм доплащала
2.Аз забременя там и ходих на прегледи всеки месец до 8-ия,но не съм си водила ЖК там.Секциото го назначихме в 9-ия месец.
3.Документи носих само от гинеколога ми от ЖК + лични карти и свидетелство за брак (ако има такова ) ,ако не сте женени с бащата трябва да попиташ там  Peace
[/quote]
Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 209
Ако се сетя нещо друго пак ще питам.   bouquet

Бях в болницата 5 дни (секцио) и всичко бе включено в цената от 1800 лв. (по ЗК).
Водих си ЖК в друга болница и там ми препоръчаха клиниката на Щерев за раждане.  В 7 месец започнах да ходя на консултации в клиниката при д-р Александров. bouquet Назначи ми секциото в 37 г.с.
За постъпване в болницата се носи лична карта, направление за хоспитализация и обменна карта. Направлението за хоспитализация е необходимо условие за раждане по ЗК.
За акта за раждане се носи удостоверение за сключен граждански брак. Ако майката е от София, акта се издава в срок от  2 седмици от съотвената община в София по местоживеене на майката. Ако майката е от провинцията, акта се издава в срок от  2 седмици от общината към която е САГБАЛ "д-р Щерев" - община Красна поляна.

Общи условия

Активация на акаунт