клиника Щерев

• 789 851
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 160
Сега се сещам, че бях попаднала на твоето и на още едно мнение след твоето, благодаря!  Hug

Все пак дано се включат още мами с отзиви.

# 2 161
Asta, мен ме изписаха на 4 ден след секциото (3 нощувки), но аз наистина се чувствах много добре и Андреева прецени, че може да си ходя. Бебето също трябва да е добре, за да изпишат и него.

# 2 162
  • София
Asta, мен ме изписаха на четвъртият ден след секцио. Според мен така си и практикуват, но ако всичко е ок си отиваш с бебчо в къщи!

Някой питаше дкога дават бебетата. На същият ден ти го возят в реанимацията, но ти си обездвижен и на следващият ден в 6 е при теб (сутринта имам предвид). Иначе си го гледкаш колкото искаш. Мен ме срязаха в 11 и в 16 часа ми докараха бебо.

# 2 163
Благодаря за отговорите момичета:-)

# 2 164
Аста, гледам, че и ти очакваш лъвче - аз вече си имам едно на почти 10 месеца вкъщи, мдам, предстоят ти страхотни моменти, лъвчетата от съвсем малки са чудесни бебета по мои наблюдения Heart Eyes

Така, за даването на бебето в болницата - и при мен ми донесоха бебето вечерта след операцията в реанимация, но за малко, за минутки. Видях го отново на сутринта, а след като ни настаниха по стаите, вече с моята съквартирантка поискахме да ни докарат бебетата за постоянно. Взимаха ни ги само за къпане и преобуване, а през другото време си бяха при нас, опознавахме се. Но това си е по желание, разбира се. За кърменето - помагат акушерките, не бих казала, че насърчават кърменето, но ако искаш да ти покажат как да сложиш бебето на гърда и пр., показват и т.н.

За изписването - аз родих на 15.08, изписаха ни на 18.08, малко по изключение по-рано, защото бяхме ОК с бебо, а и в отделението имаха учудващо много родилки по едно и също време, и явно искаха да освободят стаите Wink

# 2 165
Шехина, да ти е жив и здрав! А и е със страхотно име Simple Smile
Дай боже всичко да е наред и да не е нетърпелив бебо да тръгне да излиза, че много ми се иска да е лъвче.Ще видим тази година каква компания ще се съберем там Simple Smile
Между другото ме притесняват много и горещините- нали при топло време и операции по трудно заздравяват... дано да няма усложнения.
Странно ми е че за бебо нищо не трябва да нося освен комплекта за изписване...

# 2 166
Аста, гледам, че и ти очакваш лъвче - аз вече си имам едно на почти 10 месеца вкъщи, мдам, предстоят ти страхотни моменти, лъвчетата от съвсем малки са чудесни бебета по мои наблюдения Heart Eyes

Така, за даването на бебето в болницата - и при мен ми донесоха бебето вечерта след операцията в реанимация, но за малко, за минутки. Видях го отново на сутринта, а след като ни настаниха по стаите, вече с моята съквартирантка поискахме да ни докарат бебетата за постоянно. Взимаха ни ги само за къпане и преобуване, а през другото време си бяха при нас, опознавахме се. Но това си е по желание, разбира се. За кърменето - помагат акушерките, не бих казала, че насърчават кърменето, но ако искаш да ти покажат как да сложиш бебето на гърда и пр., показват и т.н.

За изписването - аз родих на 15.08, изписаха ни на 18.08, малко по изключение по-рано, защото бяхме ОК с бебо, а и в отделението имаха учудващо много родилки по едно и също време, и явно искаха да освободят стаите Wink

Изглежда, че зависи от акушерките на смяна... В моя случай - първото нещо, когато докараха бебетата сутринта беше да ни накарат да ги сложим на гърда. А ние се дърпаме  Laughing "Ама то няма мляко още", но ни накараха да ги слагаме - хем те да се учат, хем ние, хем да има стимулация.
А иначе на мен в реанимация три пъти ми носиха бебето  newsm78

# 2 167
Asta, мерси! На теб леко раждане и бебо да си е лъвче, както ти се иска Wink За операцията и горещините - не се притеснявай, аз родих по едно и също време с още 3-4 момичета и на всичките ни операциите зараснаха без проблем, а аз месец след раждането вече бях забравила, че съм била оперирана Peace А защо се учудваш, че искат само дрехи на бебето за изписването? Тъкмо няма да приготвяш огромна купчина багаж, на мен ми беше голяяямо улеснение, особено като гледах дългите списъци на раждащите в други болници... Wink

За кърменето - мда, явно си зависи кой е на смяна, не знам. А че ни донесоха бебетата само веднъж в реанимация - идея си нямам защо има такива разлики, явно според преценката на персонала.

# 2 168
Освен дрехите за бебето, които после ще донесе таткото или бабата или някой друг е хубаво да си вземех джапанки, даже си е задължително, защото в банята плочките се пързалят, а в болницата дават от еднократните, които не вършат работа.

На мен нещата, които ми потрябваха бяха:

-джапанки
-чаша
-лактогонен чай (кърмата ми слезна на 5-тия ден) - но него ми го донесоха по-късно
-еднократни гащи (много удобни, хвърляш направо с превръзката)

# 2 169
-джапанки
-чаша
-еднократни гащи (много удобни, хвърляш направо с превръзката)

Подкрепям Peace

# 2 170
Момичета, някоя от вас знае ли кога д-р Савова ще излиза в лятна отпуска и за колко време, тъй като с нея планираме интервенция, но се налага да я отложа и ме е страх да не я изпусна и да излезе в отпуска.

# 2 171
Мисля да водя децата в педиатричния кабинет, някой да сподели впечатления от педиатрите?

# 2 172
Аз  Simple Smile
Водих си бебето преди 20-тина дни при д-р Бранкова. Беше много мила, внимателна към детето, прегледа го обстойно, отговори на всичките ми въпроси, абе много съм доволна. Особено като сравнявам с педиатърката ни.

# 2 173
ОК, мерси!  bouquet

За сега ще пробваме при доктора, следващият път може и при тази докторка, докато се харесаме  Simple Smile

След това ще споделя впечатления!

# 2 174
Здравей те момичета аз също си следя бременността в клиника Щерев при д-р Савова.Там ми направиха инвитрото ;чакам близнаци момиче и момче.
Много ме е страх от секциото и от болката след това но няма как бебетата трябва да излязат.
Днес бях на тонова и живи и здрави д-р Савова каза че края на месеца ще правим секциото. Hug

Общи условия

Активация на акаунт