клиника Щерев

• 789 451
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 265
Можеш да отидеш по всяко едно време ако се налага.  И ние се страхувахме нещата да не тръгнат по рано, но прецених че ако стане така майната на отношението към мен важното е децата да са добре

# 2 266
Назад в темите момичетата бяха говорили за такива ситуации. Винаги може да отидеш в Щерев, както и да звъннеш на твоя лекар да дойде. Но за отношението в МД към идващи от Щерев - било е кошмарно. Не една и две майки се оплакваха как дори не са искали да ги погледнат, въпреки че са със спешен проблем. Точно това ме плаши и мен. Ако нещо стане преди очаквания момент ...  ooooh! тогава отиваме в МД и се молим... имаше и разказ за едно момиче за кошмарно раждане. Милата не знам как е понесла всичко това. Доколкото четох и Токуда е алтернатива, но пък я има места, я няма... като не си се следил там кой знае и там какво отношение ще получиш, а цените им са безумни. Кошмар просто! Не знам в Тина Киркова дали приемат спешни раждания и случаи. Тя ми е като втори избор честно казано.

# 2 267
Преди 36 седм. освен Токуда и МД няма къде другаде да се отиде те ще те вземат но бебенцата ще ги изпратят пак в МД, Токуда или Педиатрията. А пропуснах сега мисля че може да се отиде и в новата болница Надежда там също имат неонатология, но не знам дали може без да си се следила там

# 2 268
  • София
С първото ми дете се следях само в Щерев. Платих си пакет (реално по-малко неща, отколкото пише, че покрива пакета минах като прегледи и изследвания Wink, на друго място не съм се следяла допълнително. С второто се бях записала на ЖК по ЗК в поликлиниката до нас, защото ми беше удобно да си взимам болнични и направления от изследвания от там, а в Щерев ходех всеки месец и си плащах  (по-евтино ми излезе, въпреки, че и БХС там правих и МБ и други изследвания). В интерес на истината добре се получи, че се следях и на друго място, защото в крайна сметка не родих в Щерев и си имах всички необходими изследвания, обменна карта, направлние и всякакви документи необходими да родя където пожелая  Peace

# 2 269
А дали в такъв случай (когато се следиш и другаде по зк) може от щерев да ти издават болнични? И дали, който лекар почне с болничните до края може само той?

# 2 270
  • София
Болничните се издават от лекар, който има причина да ги издаде. Какво значи "ако се почне с един лекар"? То по тая логика излиза, че ти не мож го смени докато не родиш...Ти защо си се нагласила толкова да излизаш в болнични?

# 2 271
Не съм, но искам да знам какъв е реда. Иначе, най-добре да не ми се налагат никакви болнични, но не това питах. Някъде чух, че можело или само единия доктор, или само другия да ти издава болнични, за това се чудя.

# 2 272
А дали в такъв случай (когато се следиш и другаде по зк) може от щерев да ти издават болнични? И дали, който лекар почне с болничните до края може само той?

Издават болнични, ако желаеш - само трябва да си занесеш картона от личния лекар. На мен с първото раждане миналата година ми го беше подписал друг лекар, не следящата ме. Може би, който е дежурен за деня ги подписва всички. Та отговорът на въпроса ти е, че издават болнични, без проблем, ако се следиш в болницата.

# 2 273
въпросът е обаче дали може веднъж единия доктор , примерно следващия път от другия или почнеш ли с единия, следящ те , само той може вече да ти издава? Мерси за отогворите на всички ви  bouquet

# 2 274
Здравейте момичета.Моля да споделят тези от Вас които са били на 3Д при д-р Исклиевва какви са впечатленията Ви от нея и нужно ли е и второ мнение?

# 2 275
въпросът е обаче дали може веднъж единия доктор , примерно следващия път от другия или почнеш ли с единия, следящ те , само той може вече да ти издава? Мерси за отогворите на всички ви  bouquet

Както споменах, мисля, че се издават от дежурния лекар. Гледам си картона -  45-дневния ми е подписан от д-р Савова, а другия за след раждането от д-р Ганева, а се следях при д-р Милчева и тя ме оперира. Иначе и двата болнични са с печата на болницата, така че това е, което има значение, мисля.

# 2 276
  • София
Една приятелка, която роди в Щерев се следеше и отделно по ЗК. Мился, че единият и болничен беше издаден от лекаря по ЗК. За мен няма логика да не може различен лекар да ти издава болничният, понеже може да не си доволна и да го смениш. Никой не може да те задължи само при един лекар да ходиш. И моите болнични ( 3 броя, понеже имах и един за преносване ) бяха от различни доктори. Аз се следих при Арабаджи и при нея родих. Тя ми разписа последният от болницата, един беше от Савова и един от Александров.

# 2 277
  • София
Здравейте момичета.Моля да споделят тези от Вас които са били на 3Д при д-р Исклиевва какви са впечатленията Ви от нея и нужно ли е и второ мнение?
Върни около 5-6 страници в темата и там има мнения за Исиклиева. Мисля, че точно тя и още един два доктора бяха коментирани.

# 2 278
Някой посещавал ли е кабинета по педиатрия в клиниката? Имате ли отзиви?

Никито, бих типрепоръчала да ходиш при "твоя" лекар, без значение дали е по НЗОК или не. Под "твоя" лекар имам предвид, лекаря и мястото където ще се чувстваш сигурна и спокойна през бременността. Ти от сега се чудиш какво ще правиш с болничните, ами представи си, че ти се застъпят и от НОИ не ти ги признаят? Всеки път ще трябва да се обясняваш на един от двамата лекари. И второ, представи си, че ти назначат например Но-шпа, от едното място по схема и отидеш при другият лекар и той ти обърка схемата. Или отидеш на вливане при единят лекар и след това ще се обясняваш на другия ама какво ти било, ама защо, ама амбулаторен лист и т.н.

Не се ли доверяваш на 100% или хайде поне на 90% на твоя лекар, значи това не е той. Ако е само заради НЗОК за да не се изпуснат парите, които са давани от теб и от мен включително всеки месец, то не си заслужава. Знам със каква апаратура работят в частните кабинети по НЗОК, и предпочитам да отида на място със нова и добра апаратура, лично отоношение, и разбира се на първо място е лекарят.

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 16:19 от berryn

# 2 279
Някой посещавал ли е кабинета по педиатрия в клиниката? Имате ли отзиви?

Да, ние бяхме при д-р Стаменов. Очарована съм ... от отношението - лично се ангажира да проследи нашия случай, вниманието - отдели ни много време за прегледа, държа се много мило с децата. Обърна ни внимание на някои детайли и след това комуникирахме по мейл. Просто съм адски обнадеждена, че в болницата, освен професионалисти в гинекологията, залагат и на много опитни педиатри. Скоро ще посетим и д-р Дикова и ще споделя.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт