клиника Щерев

• 789 413
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 310
Още от януари/февруари вдигнаха цените от 35 на 45 лв. за ЖК

Да, ама сигурно януари/февруари миналата година Laughing, защото аз ходех в периода май-август 2012 и винаги плащах по 45 за ЖК Wink

аз до янури 2013 плащах по 35 за ЖК, като пак са ми правили запис на тонове и тн  Crazy

# 2 311
Плащам 35 лв до миналия месец, за този не съм сигурна, защото платих с карта и трябва да проверя, че наистина ми се стори, че беше повече. Но пък имаше доплер, не знам и аз какво е, но увеличението не е от 2013 със сигурност. А аз видях, че има 2 дати за отворени врати за АГ, та аз няма да бързам за 11.07, то още ми е рано Simple Smile

# 2 312
Момичета, а за припознаване на детето искали ли са ви пари от болницата? Гледам в другите теми оправия е ужасна - на едни са поискали 50лв, на други не са и са си заверили декларацията при нотариус, на други хем нотариус, хем и 50лв... как е в Щерев процедурата?

Отворените врати са всеки втори и последен четвъртък на месеца. Така че ще има доста повече от 2 дати  Wink Само трябва да се запишеш преди това на посочения телефон. Има и училище за родители, което вече е с посочени дати за лекциите и се заплащат.

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 17:14 от ***ЦветиВ***

# 2 313
  • София
Не искат пари, ама то и няма за какво- бащата сам си ходи на нотариус и подписва декларацията. Вече готова се носи в "Щерев" и те правят постъпки за издаване акт за раждане.

# 2 314
  • София

ММ отиде при нотариус завери си декларацията и аз я дадох на акушерките. На гърба й ме накараха да пиша моите данни, и че съм съгласна с припознаването. Пари не са искали.

# 2 315
Как са педиатрите там, кажете впечатления, за да имам план задействие, когато моята отсъства.
Някой ходи ли на 06 юли имаше отворени врати на педиатричният кабинет?! Аз се бях записала, но бяхме малко на почивка с ММ и не успяхме. Бяха казали, че ще се дават валчери за един безплатен преглед на детето при педиатъра. Ако някой е ходил нека сподели как е минало!

Момичета, вижте поста ми от стр. 152 за педиатричният кабинет.  Не съм ходила на отворени врати, защото не съм знаела. За ваучери, също.
Накратко, впечатленията ми са отлични, както и за всичко друго в клиниката.

# 2 316
аз до янури 2013 плащах по 35 за ЖК, като пак са ми правили запис на тонове и тн  Crazy

Пълна мистерия - аз редовно миналата година оставях по 62 лв тонове + ЖК Twisted Evil

# 2 317
  • София
Шехина били са 62 защото имаш ЖК 45+ 17 за тонове. ти всеки път като си ходила на тонове си минавала и ЖК?

# 2 318
  • София
Не че ще кажа нещо много информативно, но аз бях платила пакет /по-малкият/, които буквално избуших и една стотинка не са ми поискали отгоре. Simple Smile

# 2 319
Шехина били са 62 защото имаш ЖК 45+ 17 за тонове. ти всеки път като си ходила на тонове си минавала и ЖК?

Да, точно такива бяха сметките - написах го, за да "докажа", че наистина беше 45 лв ЖК и миналото лято, понеже нали за 35 се говори... И не, не съм минавала всеки път и двете - ходех на 2 седмици на тонове и на месец на консултация + тонове. Абе от 5-9 месец доста пари изхвърчаха - ако пак забременея определено ще отида на ЖК чак в 8-ия месец, но първа бременност - страхове и притеснения, та съответно и следене на 2 места, и така става Wink

# 2 320
Ами наистина е адски странно, аз си плащам по 35, явно ми го водят ехографски преглед вместо ЖК, нямам друго обяснение... И 45 да са, пак ще ги платя и това е - не искам да ходя на друго място, в Щерев се чувствам добре.

А за второ секцио скоро след първото - моят случай е такъв. Не сме го планирали, стана изненадващо, но няма да го връщаме я, и без това планираме 3 деца по принцип. Simple Smile Повече внимание и както вече спомена някой - износването е по-важния момент.

# 2 321
Здравейте Simple Smile
Аз също плащам по 35 лв, надявам се така да продължи.
Записах се паралелно да се след и по зк. По въпросите, които бях повдигнала тук-говорих и с двамата лекари-в щерев и този по касата и двамата са склонни да дават болнични, ако имам нужда, но искат почна ли при единия все от там да ги взимам. Само че забравих да питам за последния-задължителния, той не трябва ли да е задължително от лекаря по каса. И да не стане някакъв проблем, ако до тогава съм ги взимала от щерев. Иначе мисля, че направлението и картата ги дават от лекяра по каса.

# 2 322
Ами наистина е адски странно, аз си плащам по 35, явно ми го водят ехографски преглед вместо ЖК, нямам друго обяснение...

Мда, точно това ще да е разковничето Peace Аз на касата плащах винаги ЖК, явно затова и са ми взимали по 45.

# 2 323
45 дневния ще ти го издаде този лекар, който ти е издал и предишните.
Ако ще раждаш в Щерев не ти трябва обменна карта, а ако ще раждаш другаде от Щерев могат да ти направят обменна карта, но по-добре да си я вземеш от този зо ЗК.
Недей да си усложняваш живота с хиляди хипотетични ситуации

# 2 324
Ами направлението?
Ренденце, то е така, ама по-добре да си цикля върху такива глупости, отколкото да се вкарам във филма за абортите и пр. ..дет„ се вика отклонявам си вниманието. С теб сме се засичали по други теми, тая бременност 1 чакам от 2011, и от тогава 3 аборта, та дай по-добре за направления и т.н.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт