клиника Щерев

• 796 440
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 6 630
Здравейте, утре ще ходя за БХС, но да питам трябва ли да минавам през регистратура или направо да се качвам в лабораторията?

# 6 631
  • София
Горе при лабораторията има друга регистратура - там трябва да се запишеш и да си изчакаш реда.  Simple Smile

# 6 632
Благодаря  Hug

# 6 633
Здравейте, искам да попитам за феталната екокардиография, дали мога да си запиша час на моя глава. Или трябва да изчакам да мине втората ФМ и да ми кажат дали трябва. Аз я имам включена в пакет и искам да си я ползвам.

# 6 634
Относно регистрирането за изследване в лабораторията: В ДЕЛНИЧЕН ден е на втория етаж преди лабораторията; в ПОЧИВНИТЕ дни е на първия етаж на главната регистратура. Може да е полезно за някоя мама, че аз така съм се разкарвала.

# 6 635
Кети, отиваш 2 часа преди часа за БХС. Записваш се за лаборатотията. Взимат ти кръв и до 2ч е готов. После се записваш пак на регистратурата за доктора, пеи който ти е БХС. И директно като влезнеш и те прегледа и види резултатите ти , ще може веднага дс ти даде заключение.

# 6 636
Ами нямам час за БХС, никой не ми е казал, че трябва да си запазвам  Shocked Имам само за ФМ при Чавеева утре следобед. На регистратурата  на самата лаборатория ми казаха да отида към 8:00 за БХС, за да е готов резултата до часа ми за ФМ. И сега какво, няма да ми вземат кръв за БХС ли като нямам час?

# 6 637
Ще ти вземат, не се притеснявай. Без часове са лабораториите. И мен ми казаха сутрин преди 9 да отида за БХС, когато аз искам.  Няма страшно.

# 6 638
  • София
Относно регистрирането за изследване в лабораторията: В ДЕЛНИЧЕН ден е на втория етаж преди лабораторията; в ПОЧИВНИТЕ дни е на първия етаж на главната регистратура. Може да е полезно за някоя мама, че аз така съм се разкарвала.

Полезно уточнение. Peace

# 6 639
Благодаря ви, момичета  Hug добре, че се сетих първо да ви питам, за да не ходя нагоре-надолу  Sunglasses

# 6 640
Здравейте, искам да попитам за феталната екокардиография, дали мога да си запиша час на моя глава. Или трябва да изчакам да мине втората ФМ и да ми кажат дали трябва. Аз я имам включена в пакет и искам да си я ползвам.

Можеш да си запишеш час сама и да отидеш на изследването, аз също бях с пакета в който е включена и никой не ме е насочвал да правя това изследване, а реално и никой не знае и не се интересува аз с какъв пакет съм. Просто се обадих записах час направих изследването за мое успокоение а и така и така съм го платила да не ми изгаря и след това казах на следящото ме АГ че съм го направила и всичко е ок просто като информация не че някой ме е питал.

# 6 641
  • София
Само да уточним, че БХС и ФМ не са едно и също. БХС е комбинация от кръвни маркери и изследване с ултразвук на 3-4 основни белега на синдрома на Даун като например нухална гънка. ФМ е доста по-различна от ултразвука, който се прави за обикновен БХС.

# 6 642
Само да уточним, че БХС и ФМ не са едно и също. БХС е комбинация от кръвни маркери и изследване с ултразвук на 3-4 основни белега на синдрома на Даун като например нухална гънка. ФМ е доста по-различна от ултразвука, който се прави за обикновен БХС.

Именно. Ти , ако имаш час за ФМ не е необходимомда пускаш кръв. Това се прави за БХС. В коя седмица си?

# 6 643
  • София

Именно. Ти , ако имаш час за ФМ не е необходимомда пускаш кръв. Това се прави за БХС. В коя седмица си?

Това не е точно така. За да се направи заключение се гледат всички параметри, мери се НТ, гръбначето + комбинирания риск от БХС и се преценява има ли повод за притеснение или не.

# 6 644
Ако уточнението за БХС и ФМ се отнася до мен, напълно съм на ясно, че са две различни неща  Grinning Но така или иначе БХС ми е включен в предплатения пакет, а и ми го искат за ФМ след това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт