клиника Щерев

• 796 321
  • 6 728
  •   2
Отговори
# 105
  • София
http://www.ivf-bg.com/index.php?n=services&t=9

това влиза в пакета Thinking

# 106
Здравейте момичета. До 1-2 седмици ми предстои раждане в Щеревите някой скоро да е раждал там - нормално , да сподели как е минало и доволен ли е . Обвзела ме е предстартова треска явно и ще съм ви много благодарна за информация . Благодаря ви предварително.   bouquet

# 107
Аз не съм чувала да има недоволни от там. Айде Доротейката ще се изкаже най добре.

# 108
Аз не съм чувала да има недоволни от там. Айде Доротейката ще се изкаже най добре.
  Е и аз така съм чувала и затова от началото съм се насочила на там . Интересуват ме по конкретни неща от самото раждане и престоя там / заслужават ли си тези 1800 лв ./

# 109
  Е и аз така съм чувала и затова от началото съм се насочила на там . Интересуват ме по конкретни неща от самото раждане и престоя там / заслужават ли си тези 1800 лв ./
Лиони, мила,аз раждах секцио,но мисля,че и нормално пак ще си супер доволна !
И следващите бебета дай Боже, пак там ще съм !  bouquet

# 110
И аз раждах секцио. Ако таткото иска може да присъства на раждането. Иначе все едно си на хотел. Санитарката идва и ти казва какво можеш да ядеш. Ти си избираш и ти го поръчват от ресторанта. Всички са много мили и внимателни.

# 111
Аз съм много доволна от раждането си в клиника Щерев(секцио),заслужаваше си парите,получих и перфектно отношение от всички,особено когато ми се втвърдиха гърдите като ми дойде кърмата,нощната смяна акушерки ме спасиха и помогнаха да не се откажа завинаги от кърменето!!!
Изписването също ми направи много добро впечатление,предоставиха цяла зала за гостите ни,докторката официално ни връчи подарък сребърна богородица от клиниката,а бебка получи и цял плик подаръци с козметика и други неща

# 112
Аз съм много доволна от раждането си в клиника Щерев(секцио),заслужаваше си парите,получих и перфектно отношение от всички,особено когато ми се втвърдиха гърдите като ми дойде кърмата,нощната смяна акушерки ме спасиха и помогнаха да не се откажа завинаги от кърменето!!!
Изписването също ми направи много добро впечатление,предоставиха цяла зала за гостите ни,докторката официално ни връчи подарък сребърна богородица от клиниката,а бебка получи и цял плик подаръци с козметика и други неща
Благодаря ти тази информация ми беше нужна да се успокоя , понеже при първото ми раждане направих млечна треска С ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА и нямаше кой да ме погледне . Молих се на една сестра да ми каже какво да правя а тя ме отряза като кисела краставица и така чак на 4 тия ден една жена като ми пипна гърдите щеше да припадне , та тя всъщтност ми отвори каналите. Иска ми се да не преживявам този ужас отново , пак мерси за инфото.

# 113
  • София
Сигурна съм, че там отношението към родилките е перфектно,но за съжаление не мога да си го позволя SadСега съм в началото на 6месец и се чуда кога да кажа на д-р Анреева че няма да раждам там ConfusedАко има някой като мен нека сподели как са се развили събитията до раждането в друга клиника...

# 114
Сигурна съм, че там отношението към родилките е перфектно,но за съжаление не мога да си го позволя SadСега съм в началото на 6месец и се чуда кога да кажа на д-р Анреева че няма да раждам там ConfusedАко има някой като мен нека сподели как са се развили събитията до раждането в друга клиника...

Opelcheto,  искам да ти кажа,че изобщо няма да ти се разсърдят,ако кажеш,че няма да раждаш там. Аз знам от др.Ганева ( която е завеждащ родилно отделение ) , че не им е приоритет раждането,защото имат мноого друга работа . Това тя ми сподели в личен разговор след като аз родих там  Hug

# 115
  • София

Opelcheto,  искам да ти кажа,че изобщо няма да ти се разсърдят,ако кажеш,че няма да раждаш там. Аз знам от др.Ганева ( която е завеждащ родилно отделение ) , че не им е приоритет раждането,защото имат мноого друга работа . Това тя ми сподели в личен разговор след като аз родих там  Hug

Много ти благодаря за отговора  bouquetЧувствах се кофти как  да кажа на д-р Анреева,но има време поне се успокоих...Мислех,че всичките които си проследяват бременноста там и съответно  раждат там Rolling Eyes

# 116

Не се притеснявай. Тя ще те попита къде искаш да раждаш, когато му дойде времето.

# 117
Opelcheto, моя приятелка си следеше бременността при Андреева,но ходеше и в Токуда успоредно ,защото там роди,не каза нищо на Андреева,но след като роди и занесе подарък в знак на благодарност

# 118
АМА ИЗОБЩО няма да ти се обиди никой че няма да раждаш там  . Аз от самото начало се натисках да раждам там а докторката все отклоняваше темата и накрая като дойде момента каза че нямало да ми откаже само понеже сме познати с мъжа и , а иначе ако съм била някоя случайна щяла да ми откаже , било им много натоварено и незнам там какво , така че не се притеснявай изобщо. А междудругото мойто бебе Бисер се роди на 27.09 в 5.10 сутринта мойта докторка не беше в София и съвсем други хора ме израждаха пак съм доволна всичко мина ок и всички бяха много мили. Успех и на теб .

# 119
  • София
Благодаря ви за отговорите,все още нямам идея при кого ще раждам, но знам че ще е в Майчин дом.Ще му мисля поне в края на осмия месец Rolling EyesА за д-р Анреева разбира се че ще има подарък Wink,но нека всичко мине добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт