Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, страхотни сте. Няма такава доброта не възнаградена.
Благодаря Ви, че Ви има и сте толкова всеотдайни  Hug Hug Hug

# 616
И аз имам същия проблем- пуснах обява дори и в саит за запознанства- едно мило момиче се отзова, хормоните и бяха много ниски и стимулацията излезе много скъпа- около 4 хил. лв, накрая извадиха две яйцеклетки, които в крайна сметка не се оплодиха.. и на момичето платих за добрината и дисциплината, с които спазваше процедурите 1000 лв.. но за жалост резултата е 0.. не знам къде греша и защо не става- отчаяна съм тотално Sad

# 617
  • UK
И аз имам същия проблем- пуснах обява дори и в саит за запознанства- едно мило момиче се отзова, хормоните и бяха много ниски и стимулацията излезе много скъпа- около 4 хил. лв, накрая извадиха две яйцеклетки, които в крайна сметка не се оплодиха.. и на момичето платих за добрината и дисциплината, с които спазваше процедурите 1000 лв.. но за жалост резултата е 0.. не знам къде греша и защо не става- отчаяна съм тотално Sad
От личен опит бих те посъветвала, обърни се към съответната клиника, която предлага такива донорски програми, не е начина да търсиш донора тук или по този начин! Peace

# 618
Здравейте бих желала да дам яйцеклетки на нуждаеща се жена срещу заплащане .Аз съм на 26 години и имам две живо родени деца.Ако някоя жена има интерес моля да се свърже с мен на лични

# 619
И аз много се замислям по въпроса напоследък.Вече имам ми две деца, не мислим за трето, така че само остава да действам. Много искам и вие момичета да изпитате това щастие и да си гушнете бебчовци. Не се предавайте. Винаги ще има хора, които ще помогнат без да очакват възнаграждение. Когато човек желае нещо много силно, то става. Желайте!
tova e mnogo milo ot tvoq strana.no gotova li si da go napravi6/izvinqvam se 4e nqmam kirilica/

# 620
Вече го направих. Тия дни ще ми ги извадят. Дано да съм направила най- хубавия коледен подарък на някоя бъдеща мама   bouquet

# 621
  • UK
Вече го направих. Тия дни ще ми ги извадят. Дано да съм направила най- хубавия коледен подарък на някоя бъдеща мама   bouquet
Страхотен жест от твоя страна  bouquet ОГРОМНО благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 622
Така е, най-хубавия подарък е. Peace  bouquet

# 623
Здравейте бих желала да дам яйцеклетки на нуждаеща се жена срещу заплащане .Аз съм на 27 години и имам три  живо родени деца.Имам вече една стимулация и всичко беше наред.Ако някоя жена има интерес моля да се свърже с мен на лични

# 624
Здравейте мили момичета! Пиша за първи път, но ви чета постоянно.
 Аз съм на 31 г. и съм с ИЯР. Август месец направихме първия си опит с донорска яйцеклетка в Чехия и беше успешен, за съжаление за кратко  Cry Там няма списък с чакащи, а цената е 4500 евро.
Ако мога да съм полезна на някой ще се радвам  Simple Smile

# 625
Здравейте настоящи и бъдещи майки, от години редовно чета теми от форума на бг.мама и съм си помагала много по този начин с информация, която не съм могла да намеря другаде.
Няма нищо-по хубаво от това да имаш дете, още по хубаво и незаменимо щастие е да имаш здраво дете. Аз самата вече два пъти съм имала това щастие и наистина не мога да си представя болката на жени които по някаква причина не могат да си имат дечица. Пожелавам на всяка една от нас да има това щастие. Ако мога да помогна на някоя бъдеща майка като стана донор моля потърсете ме на лични. Бих желала да помогна .....
Успех на всички ви бъдете смели, мислете положително и не се отказвайте от мечтата си, наистина си струва всяко усилие.

# 626
morgianna, много хубав жест към всяка копнееща жена да има дете.
Моят съвет е да се обърнеш към клиника по Репродуктивна медицина. Те имат донорски програми и ще те включат веднага ако отговаряш на изискванията.
Късмет на теб и на реципиентката  Hug

# 627
Благодаря ти Fellindra, за инфото, мисля да се обадя в Майчин дом да ми кават какво се иска от мене, аз мислих че трябва да ме заведе нувдаеща се жена, но май наистина си има някаква процедура вече...
Дано успея да помогна на някоя бъдеща майка Grinning

# 628
  • София
Майчин дом не ми се струва най-удачното място.
Най-добре в клиника по стерилитет.

# 629
  • UK
Майчин дом не ми се струва най-удачното място.
Най-добре в клиника по стерилитет.
Ако става въпрос за Варна, то точно МД е такава клиника Peace morgianna   :bouquet:

Общи условия

Активация на акаунт