Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Записах си час в клиника радост във Варна - отивам в уреченият час и там ми казват, че понеже съм навършила 34 години миналата седмица, не съм подходяща за донор. Звъня в Майчин дом и там ми казват горна граница на годините 43 години !!!! /в момента обаче не им трябвали донори/ А сега ми кажете - всяка клиника сама ли определя границата в годините или е законно упоменато някъде?
Здравей, чудесно е желанието ти да помогнеш на някоя жена/ жени. Не мисля, че 1 месец е проблем във възрастта. Бих те посъветвала да се свържеш с Фондация Искам бебе и те ще те посъветват какво да направиш. Успех и знай, че всяко добро ще бъде възнаградено Peace Peace

# 661
Записах си час в клиника радост във Варна - отивам в уреченият час и там ми казват, че понеже съм навършила 34 години миналата седмица, не съм подходяща за донор. Звъня в Майчин дом и там ми казват горна граница на годините 43 години !!!! /в момента обаче не им трябвали донори/ А сега ми кажете - всяка клиника сама ли определя границата в годините или е законно упоменато някъде?
Mai taka izliza kakto kazva6 ,kakto im e izgodno.

# 662
И аз знам , че е 34 години и едва ли има проблем от няколко месеца, но щом така са решили да не то ги искат тяхна грешка. Но 43г  #Crazy
В София веднага ще ти ги вземат, тук няма такива неща. Как няма да ги искат като желаещите за донорски яйцеклетки са 40 000-50 000.

# 663
az si6to se nyjdaq ot donor ako nqkoi proqvi jelaniq molq da mi pi6e

# 664
  • Варна
Хмм и според мен не би трябвало да е причина вързрастта ми, ама те си знаят Simple Smile Някой има ли на клиника ЦАР Варна реални телефони? Тези които са в нета никой не отговаря. Нямам възможност да ходя до там - поне да ми дадат информация по телефона и ако всичко е ок, тогава да ходя.
orhideq - няма как да отида до Сф, така че ако и в ЦАР имат същите изисквания - отпадам  Rolling Eyes

# 665
Какви са условията да се даряват яйцеклетки?Имам 2дечица и без притеснения бих искала да дам яйцеклетки.

# 666
  • UK
Хмм и според мен не би трябвало да е причина вързрастта ми, ама те си знаят Simple Smile Някой има ли на клиника ЦАР Варна реални телефони? Тези които са в нета никой не отговаря. Нямам възможност да ходя до там - поне да ми дадат информация по телефона и ако всичко е ок, тогава да ходя.
orhideq - няма как да отида до Сф, така че ако и в ЦАР имат същите изисквания - отпадам  Rolling Eyes

Ако говориш за държавното АГ на бул Цар Освободител, то там,  нямат донорски програми и не набират, нито пък работят с донори Peace
Иначе за Варна можеш да опиташ в МД на ул. Мир, в МЦ Олимед и др клиники, ти си ги обиколила  bouquet
Поздравления за желанието и жестта   bouquet

Какви са условията да се даряват яйцеклетки?Имам 2дечица и без притеснения бих искала да дам яйцеклетки.

Наредба номер 28 на МЗ - основното е възраст до 34 години и поне едно живо родено дете  bouquet

# 667
  • Варна
Явно няма да ставам донор - в Олимед също нямали такава програма. Няма как да стигна до Плевен или София, така че се отказвам Sad

# 668
Аз съм на 24 и вече имам деца,колко време след раждане мога да даря.Имам цикъл от 4месеца вече

# 669
  • UK
Аз съм на 24 и вече имам деца,колко време след раждане мога да даря.Имам цикъл от 4месеца вече

Момичета,
най-добре е да се обърнете с въпросите си към специализирана клиника, форума не  е сред най-подходящите места, т.к всеки дава своето мнение.
За Варна, можете да попитате за донорски програми в МЦ МД на ул. Мир, МЦ Радост, МЦ Олимед и май дотук стигаме с МЦ във Варна Crazy
Поздравление за желанието и готовността ви
  bouquet

# 670
  • София
Ето един много интересен материал за донорството- написани са изискванията към донорките, а също и че всичките им разходи за път и изследвания се поемат.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2205523

# 671
До 34 г. възраст е надали ще ти откажат, по-скоро се свържи с някой лекар ако не си. Имам предвид, ако си питала на регистратурата само. А при мъжете е до 35 г. възраст за донор. После е явно, че и при тях почват прблемите. Така, че няма как да разбера защо мъж чака след 30 г. и няма деца.... Confused
И аз искам да даря, ама няма да ми я вземат яйцеклетката защото не съм раждала до сега Sad

# 672
Юлия спокойно може да се запишеш в програма, доколкото знам е възможно 6 месеца след раждане или аборт
Търси ли някоя бъдеща мама донорка за Щерев, мога да помогна с приятелка (аз дарих там през юни) и сега вече всички около мен са по-смели Joy

# 673
Юлия спокойно може да се запишеш в програма, доколкото знам е възможно 6 месеца след раждане или аборт
Търси ли някоя бъдеща мама донорка за Щерев, мога да помогна с приятелка (аз дарих там през юни) и сега вече всички около мен са по-смели Joy
[/qu
Намерих си бъдеща мама и сега чакам изследванията.Дано да съм годна,че да мога да помогна!

# 674

Намерих си бъдеща мама и сега чакам изследванията.Дано да съм годна,че да мога да помогна!
Успех ви желая.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт