Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравей Doroty_d ,блгодаря ти че ме разбра правилно,и на мен не са ми били в дупето,но явно някой много са ги дупчили,както казах това е много относително ,зависи от организма. Peace

# 121
  • Варна
Здравей Doroty_d ,блгодаря ти че ме разбра правилно,и на мен не са ми били в дупето,но явно някой много са ги дупчили,както казах това е много относително ,зависи от организма. Peace

Е тия 8 години прегнила къде ти го  слагаха? Wink

# 122
Не съм ползвала прегнил, пуканкaZ

# 123
  • Варна
Не съм ползвала прегнил, пуканкaZ

Останах с впечатление, че си стимулирана, а нали в края на стимулациите за да се спукат фоликулите, се слага Прегнил. Какви лекарства си ползвала тогава?И как се казват тия само 3 инжекции, защото и такъв случай не бях чувала?

# 124
Меногон и Decapeptyl чувала ли си за тях,и незнам защо си мислиш че трябва да са същите стимулации които си правила ти,пак казвам всичко е относително до организъм е.Бяха ми изсписани на 3-5-7 ден, и всеки ден ме следяха, още на третата инжекция реагирах,какво чудно има .

# 125
  • Варна
Меногон и Decapeptyl чувала ли си за тях,и незнам защо си мислиш че трябва да са същите стимулации които си правила ти,пак казвам всичко е относително до организъм е.Бяха ми изсписани на 3-5-7 ден, и всеки ден ме следяха, още на третата инжекция реагирах,какво чудно има .

Ама ти си противоречиш. Одеве казваш, че няколко седмици стимулации нямало, а сега до организъм било. До организъм са дозите, а не толкова името на лекарството. Е, аз съм стимулирана с едно от най-скъпите - Пурегон. Всеки ден в продължение на 2 седмици, общо 28 ампули от него,всяка по 115 лв.  а преди него към 20 ампули диферелин. това са различни програми, но не отричай че има и дълги стимулации,със седмици, независимо организъма, защото аз и много които вървяха с мене им бе за първи път и никой не им знаеше организмите. Та на Прегнила да се върнем. Така и не каза какво лекарство ти сложиха накрая за да се пукнат фоликулите? Wink

# 126
Първо, не си противореча и това кето бях казала че не е верна информацията ти ,имах в предвид точно това ,че всеки организъм е различен,понеже ти казваш че едва ли не на всичките момичета това ще им се случи ,там какво беше дълги стимулации и прочие, и за това че трябва да си плащат ако искат да станат донори,приемната жена поема всички разходи .И от къде си толкова сигурна че изопщо съм задържала фоликул.Ако има още нещо което те вълнува моля заповядай.Спокойна нощ ти желая.

# 127
  • Варна
.И от къде си толкова сигурна че изопщо съм задържала фоликул.

Няма да коментирам това ти изречение Laughing Laughing.Само ще ти подскажа, че с него показваш че нямаш никакъв, ама никакъв опит. Спри ,защото почна да ставаш смешна за тези които имат опит. hahaha

Ама айде от мене да мине, да ти обясня. При задържан фоликул не се бие Прегнил.Прави се пункция или се пият противозачатъчни.
Прегнила за който пиша се слага на всички, които минават през стимулация, един вид той таймира овулацията, и тогава пукат фоликулите /за да извадят яйцеклетките които ще се използват/на 34-36 час след слагането му.

Та ако на тебе не са ти слагали Прегнил, нищо чудно да имаш задържани фоликули, ама това пък говори че е крайно време да си смениш доктора,щото не 8, ами 80 години още ще отидат .

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 02:28 от ПуканкаZ

# 128
За доктора си права,тя ме докара до това положение и ми загуби доста годинки,сменила съм го от   2г. а това че продължаваш да се опитваш да обиждаш не ти прави чест,но добре че не ти обръщам внимание ,даже почна да ме размиваш.И мисля че не съм длъжна точно на теб да ти обеснявам подробно нали.Опитай се да спреш с нападките си ,защото като ти чета постингите виждам че не са само към мен,но това е  от бременноста ти ще се оправиш Simple Smile А забравих,искаш да ми кажеш че едва ли не лъжа за опитите които съм имала ли невиждам смисъла да го правя, винаги си ги обръщаш нещата на теб както ти е удобно.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 02:16 от evridiki

# 129
  • Варна
Айде лека нощ. Вече не ми се спори.Омръзна ми. То отиде към любовни обяснения вече и лични дебати, нямащи общо с темата. Crazy За да не занимаваме аудиторията, ако искаш да продължим, пиши на ЛС. Оспамихме яко, ама нищо.Случва се почти във всяка тема.

# 130
Най после айде лека и от мен.

# 131
Момичета,моля ви не се карайте!!!!
Нека подаваме инфо, а не да спамим и да се нападаме!
И наистина най-вероятно Пуканката са я цапнали хормоните от бременността,така че трябва да и простим !
Май уплашихте момичето,което питаше за донорството ?!

# 132
  • на село
  Моята стимулация, пък и на много от момичетата, които познавам няма нищо общо с гротескните картини, които описва Пуканка.
Всяка стимулация е индивидуална. Лично аз не изпитах болка при никоя от манипулациите. А прегнил са ми били само преди пункцията/еднократно/.
 Единственото "поражение" от цялата ми процедура са излишни 6-7 килца/които вече ги няма де/, но не е сигурно дали е от стимулацията или от безделието по време на нея, съпроводено със здраво похапване. Grinning

# 133
моята стимулация също не беше страшна, биха ми прегнил една инжекция преди пункцията, преди това инжекциите са подкожни, за да не ходя всеки ден когато съм на работа си ги биех сама ( а много мразя инжекции, да не говорим че нямам личен лекар и последно съм правила изследвания и прегледи преди 3г. когато бях бременна) ПуканкаZ ако бях прочела какво пишеш за стимулациите преди да се подложа, щях да се откажа и да разочаровам едно семейство

# 134
Да споделя и аз от досегашния си опит с донорска яйцеклетка, поне в клиника Щерев е задължително жената донор /неудобно ми е да се обръщам така ,но няма как/ да има едно успешно живо раждане и де се стимулира за второ детенце. Бях се свързала с една жена ,но не я одобриха за донор въпреки,че е имала една извънматочна бременност щом не е раждала казаха въобще да не си помисля за донорство и така ни отрязаха и двете. Тя разбира се продължава с опитите ,а аз с търсенето на донор. Дано успеем всички. newsm10

ALTEA аз станах донор в клиниката на Щерев, септември ще се чуя с лекарката за да видя дали ще може още един път да дам яйцеклетки, ако искаш пиши на лични след като и ти си там поне ще си спестя повечето изследвания

Общи условия

Активация на акаунт