Бихте ли купили кукла на сина си?

• 13 488
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив Белащица
Ще ви дам пример с моя брат, сега на 25 год. Като беше на 4 си поръча на Дядо Мраз (тогава) кукла. Кръсти си я Таня (на едно момиченце, с което си играеха). Поиска и легло и завивки за нея, като моите, майка му направи. Като малък дори няколко пъти е обличал мои поли и рокли. Е мога да ви кажа, че към днешна дата не дава повод за съмнение относно "правилната" му сексуалност. Имал е няколко приятелки, като сегашната е от 2 год.
Познавам и един мъж, който обича розовото. Неговите ризи, по влияние от него и на двамата му сина са предимно в розовата гама - райе, каре, бледо розово. Но това не го прави по-малко мъж, поне на външен вид.

И за мен е крайност некупуването на дадена пожелана играчка. В крайна сметка, ако детето има някаква друга наклонност, с незакупуването на кукла или кукленска количка, то няма да се коригира. 

# 241
После се чудим защо мъжете станаха женчовци.Ами ние си ги правим такива.

А така, нали! Малкото момче от малко трябва да се възпитава да бие другите деца и да бъде истински мъж!

На мен пък ми писна от комплексирани татковци, които възпитават момчетата си в някаква криворазбрана мъжественост и откровена простотия!

# 242
  • София
Моя има кукла бебе с 3-4 аксесоара + бебешка количка....
Харесва розово (като брата на манго), обяснили сме му, че това е момичешки цвят, но този цвят не е табу за него. Страшно интересно му е да си играе с играчките на приятелката му, защо за момичета да няма проблем с момчешките играчки за момчетатата да има.
После се чудим защо мъжете станаха женчовци.Ами ние си ги правим такива.

А така, нали! Малкото момче от малко трябва да се възпитава да бие другите деца и да бъде истински мъж!

На мен пък ми писна от комплексирани татковци, които възпитават момчетата си в някаква криворазбрана мъжественост и откровена простотия!

Да, да се научат да плюят, псуват като каруцари още на 3... на 4 може и 100 грамка да им вкараме или преди това да пропушат newsm78

# 243
  • В заешката дупка
Мъжът ми има розови ризи. Съблича, облича, завива  децата.  Дори си играе с тях, въх. Бута бебешки колички. Помогнете! Да се притеснявам ли за ориентацията му?  Mr. Green

# 244
За съжаление разбирам,че повечето жени мислят в черно и бяло.За какви псувни говорите бе хора,за какви побои бе!Вие направо ме изумявяте с начина си на мислене.Страх ме хваща,като ви чета вече ooooh!

# 245
Мъжът ми има розови ризи. Съблича, облича, завива  децата.  Дори си играе с тях, въх. Бута бебешки колички. Помогнете! Да се притеснявам ли за ориентацията му?  Mr. Green

Да се притесняваш е късно, тя е очевидна!
/Чии са децата?/ Thinking Опа- личен въпрос, сори.

# 246
На годинка и половина Ивко много се заиграваше навън с количките на момиченцата ,дето се бутат,майка ми му купи такава детска количка с бебе,даже го и кръстихме,около нас цялата мъжка компания искаха и те колички с бебета, Crazyсега вече изобщо не се занимава с такива неща,дай му коли и пистолети...

# 247
Купувала съм. Количка за кукли също. Смятам, че играчките са децата и тяхното развитие, а не в обслужване на създадени правила.

# 248
На годинка и половина Ивко много се заиграваше навън с количките на момиченцата ,дето се бутат,майка ми му купи такава детска количка с бебе,даже го и кръстихме,около нас цялата мъжка компания искаха и те колички с бебета, Crazyсега вече изобщо не се занимава с такива неща,дай му коли и пистолети...
Ужас!!!Според списващите в темата ще стане престъпники и побойник!Ще е лош баща и съпруг.

# 249
  • София
Ужас!!!Според списващите в темата ще стане престъпники и побойник!Ще е лош баща и съпруг.

мда, а според теб - вече е прикрит гей.  Laughing

# 250
абе, не я ли купихте тая кукла, бе, та още я дъвчете?!?

да ви кажа ли какво е модерно сред младежите тук? много е фешън ако сам си си изплел лентата за глава, с която ходих да караш сноуборд. и си седят момците в библиотеката, и си плетат, и изобщо не им дреме на ... кой какво си мисли за тях...

# 251
Признавам си че не прочетох всичко изписано до тук.

Да отговоря на въпроса за куклите. Аз ДА бих купила кукла на момче така както купувам камьони, коли, самолети и конструктор на дъщерите си. Не виждам нищо лошо в това.

Когато децата са малки нямат строго определена сексуалност и ориентация и не биха могли да разберат защо им се отказва нещо което с радост се к упува за друго дете, това може да доведе и до комплекси за малоценност.

В училището на моите деца им се подигравали че си избрали Спайдър мен тетрадки понеже били само за момчета. Децата бяха много разстроени от това, но им обясних че не е важно какво мислят околните, важното е те да са доволни от избора си.  Не мисля че това ще ги направи по-малко женствени.
Моя брат като беше малък настояваше да излиза на вън с панделки на глава - 2 опашки - не е гей!  Аз много обичах мъжки тип облекло/костюми и даже съм се обличала като мъж ( за купона ). Това не ме прави по-малко жена нито пък ме прави лесбийка  Naughty

# 252

мда, а според теб - вече е прикрит гей.  Laughing
Напротив,съвсем нормално си е детето.Прикрит гей щеше да е ако на 6г. играе с кукли и връзва панделки.Много е важно възрастта,на която се случват тези работи.

# 253
Прикрит гей щеше да е ако на 6г. играе с кукли и връзва панделки.Много е важно възрастта,на която се случват тези работи.
Твоят син, Стефани, никога ли не си е играл с косата ти?

# 254
Прикрит гей щеше да е ако на 6г. играе с кукли и връзва панделки.Много е важно възрастта,на която се случват тези работи.
Твоят син, Стефани, никога ли не си е играл с косата ти?
Момичета,просто прекалихме с тая тема.Голяма простотия си беше от самото начало.Всеки си има мнение за нещата.Да са ни живи и здрави децата,да са добри хора,това е най-важното.Изписахме куп страници с празни приказки.Има къде по-важни неща в живота.Синът ми не си е играл с косата ми,не е играл на кукли,винаги са го привличали спортните игри и продължава да е така.Много добро момче е и нито псува,нито пие,нито пуши,именно защото е спортист.Има си трески за дялане като всеки човек,но има добро сърце и това ме прави истински щастлива.Вашите деца са различни,хората са различни  и така трябва да бъде.Важното е да бъдат добри хора.

Общи условия

Активация на акаунт