Бихте ли купили кукла на сина си?

• 13 493
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
Дайте да видим какви диагнози ще си поставим- на нас и на момчетата, които имат желание да подстрижат някоя кукла, да й разгледат анатомията, да й повъртят ръцете и краката, да я включат в измислена от тях история.
Сериозно се притесних като изчетох темата и ми светна червената лампичка. Смятам да изхвърля куклата и сервизчетата, да купя на детето бокс и кубинки, и да го пратя да рита мангали. И боксова круша- да се упражнява на нея, а аз ще се радвам, че ударите му стават все по-прецизни и силни.

# 196
Виж там, Янечек, и музикално оформление за занятията да изнамериш подходящо. Ако нямате под ръка съм сигурна, че в някой от близките гаражи ще намерите сносен чичко, който да помогне. Може и помощ относно "облака" да ви предостави.

# 197
Да аз му купих кукла-бебе Simple Smile
Мисля,че е съвсем нормално и до 4 годишна възраст децата не си делят играчките на момчешки и момичешки.
Играе с нея ,като основно я бие,дава и лекарства,учи я да рисува,учи я на думи.
Не ми допада,че я бие,но мисля че уж учейки я и изживявайки се, като Батко е хубаво това ,че повтаря думи, които е научил и ги казва на куклата за да ги научи и тя  Wink

# 198
После се чудим защо мъжете станаха женчовци.Ами ние си ги правим такива.

# 199
Нямам такива наблюдения над мъжете. Доволна съм от тях като цяло, добри момчета са.

# 200
  • София

Момчетата си имат И бащи. Работа на бащата е да научи едно момче да бъде мъж.

# 201
Ще му бъде трудно,ако майка му му връзва панделки,нали?Някой знае ли за какво се пее в толкова популярната детска песничка"Днес си имам вече нови панталонки,в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки."?
За една майка,която обличала момченцето си в роклички.

# 202

дай дефиниция на женчо, zащото ми се струва, чЕ zа теб е нещо обратно на грубиян, побойник и пр...

# 203
и кво? на него му умрял мерака zа панталонки  newsm78 или пък някъде между редовете пише, че са роzовки  Joy я си гледай работата. един ден щ? има рев, zащо сина ми не zачита майка си, не и помага, държи се грубо ...

и zащо иzобщо си иzпускаш иzвратената фантаzия в таzи тема? Гадно ми се струва да се въzприемат така толкова малки деца  Sick Sick Sick как може иzобщо  Sick

# 204
  • София
Стефаниш,

Преувеличаваш. Майките, обличащи момченцата в роклички и панделки са единици и обикновено в такива семейства има други влияещи фактори, един от които е липсата на баща.

# 205
ooooh!

# 206
и другото , чудно ми е zащо иzвратената фантаzия на СтефчЕто си предсатвя  момченце, zа мен става въпрос zа момичЕнце , а и е получило НОВИ панталонки, та сигурно е имало и няколко по стари и иzобщо как може такива перверzнички да има не ми е ясно

# 207
Ще му бъде трудно,ако майка му му връзва панделки,нали?Някой знае ли за какво се пее в толкова популярната детска песничка"Днес си имам вече нови панталонки,в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки."?
За една майка,която обличала момченцето си в роклички.

Аз не схванах. Как така?  Thinking

Лиз Хърли облича сина си като момиче  Crazy

# 208
Все пак да се върнем на куклите, а Laughing. Ех, че весело стана тука!
Пак на вица с аквариума- значи който купи кукла на 3-годишния си син със сигурност му връзва панделки и детето сто процентово е бъдещият гей на квартала... Майка му пък е извратена психарка, която по случайност още не са поставили под запрещение. Баща му е "женчо" и "мъж под чехъл". А обекта за подражание- оня чичко  с гаража, чалгата, боксовата круша у къщи и "облака" /справки- предходни постинги/.

# 209
 Joy Joy Joy

Абсолютно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт