На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 472
  • 296
  •   2
Отговори
# 75
jorji - eто го моя подарък за Свети Валентин:
http://images23.snimka.bg/005168325.jpg - това е сребърна монета с номинал два новозеландски долара и е 16000 тираж.  Flutter
Ети-страшна изненада ти е направил мъжо.  newsm53 А като си направите играта, да я споделиш как е направена с картинки и обяснения, че и аз съм от желаещите да имат такава.   smile3521
Ренисияна - татуто е мноо яко newsm74
Румиwelcome
Ронка - много добре сте решили да заминете. Всичко ще е ок и бързо ще свикнете и най-важното ще бъдете заедно. Hug
pepi - ще се справиш с новите отговорности, няма страшно и аз вярвам в теб.  Hug А купихте ли си столче? Ние си взехме и е супер и Калоян си стои в него и мирува. Честито ти фото.   Hands Thumbsup
amerie - успех с отслабването. Щом си решила, ще стане.  Peace fingerscrossed
Ели - дай снимка на кутията, че ми стана интересно как изглежда. Thinking
Леко бременеене и здрави бебчета на всички бременни мами. preggo
Пак много болнички  Sad, бързо възстановяване. Flowers Four Leaf Clover
За протокола - и аз още кърмя.   Sunglasses
Как се справят децата ви със самостоятелното хранене? Калоян вече доста добре хапва сам, е събирам след него по малко и накрая дохранвам, а понякога не иска и да му помагам.

# 76
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ей, само аз съм без подарък, май... Weary. Е, получих цвете и любимия си шоколад...ммм  smile3503. Но аз Св.Валентин не го тача. Глупава ми е цялата идея на празника и еуфорията около него. Както е казала Ронка, трябва всеки ден да сме красиви, да се обиачме и да се ухажваме.
Все пак се радвам, че всички са имали прекрасни преживявания по какъвто и да било повод през последното денонощие  Heart Eyes.
Нита, срам ме е да си кажа  Embarassed, но столче все още не сме купили. Каня се от няколко месеца да го поръчам по интернет и все изниква нещо по-спешно и отлагам столчето /понеже до сега не пътувахме/. Но тепърва ни предстоят семейни пътешествия с колата и трябва да го поръчам най-накрая.

# 77
pepi111 - не тъгувай мила, аз как си мечтая за шоколадче - ммммммммм. newsm22
Ех, мацки ако знаете как ви се радвам, че кърмите. Пу-пу- да не ви уручасам Hug

# 78
  • somewhere over the rainbow
Но аз Св.Валентин не го тача. Глупава ми е цялата идея на празника и еуфорията около него.
И аз Stop

# 79
Нита това е много хубаво от къде го е намерил! newsm78Ето кутията снимките са от джиесем и са лоши! Naughtyhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=69431&photo=84напред са!

Ние днес ставаме на 1,7 години, още си тача месечинките и след годинката!
А вчера да му се невиди, Кумчо Вълчо ни изяде бибата,и на обяд я изяде и вечерта не я даде и вече няма да я дава! Mr. Green

Та така!

# 80
Ели,я отивай да бъркаш мекици и не засядай пред компютъра Mr. Green
Моите мъже ги няма и се излежавам блаженно WinkОх,снощи имахме на гости един приятел на мъжо и много се разстроих CryДетенцето му на 5 год. е болно от левкемия и идиотите лекари дълго време мислили,че е просто вирус,защото поддържало постоянно висока температура. Направо да ги разстреляш #2gunfire За капак, жена му точно в този труден момент решила,че трябва да си вири краката другаде #Cussing out Боже,как може такива идиотки да стават майки ooooh!Извинявайте ,че от сутринта ви споделям такива лоши неща,но просто много съм озверена от целия този абсурд в живота.Само да са ни живи и здрави децата Praynig Praynig Praynig
Желая ви като Миглена ..ЧАКРАКЧИЕВА Mr. Green,Красив ,динамичен и стремителен ден Hug

# 81
Изтървах Ви края  ooooh!

Днес обаче реших че ще работя само с часове.Мъжо обеща че ще ни води да ядем торти.
Не съм още изчела какво сте писали.Моето Гуги още не съм го пуснала на ясла.Прабаба му го гледа.И не ми се дава сега че ако се разболее пак...КАто го питам къде има бОли и той показва гърлото.Мн е сладък,ама на мен зле ми става направо.Горкото ми детенце.С тез ангини се измъчи.

Аз ще сменям салона.Ориентирам се по-към центъра.  Party

С кърменето сме на финала.Откакто го научих да заспива без нините ми стана по-леко.Бях се малко поизнервила с това постоянно висене на гърдите.Та малко по малко сега сме ги намалили до 1-2 сукания посреднощ.Та чак ми дойде М.  Tired

Ще почета и пак ще се включа  Hug

# 82
Браво Ели, този кумчо вълчо му пожелавам да е със здрави нерви и да издържи.  Hug А на малката кукла и пожелавам бързо да я забрави  smile3521

Ние минахме само с едно оплакване на тати, че бимба няма и бау-бау. Няколко вечера беше особено неспокоен, но с това приключихме. Още не съм ги изхвърлила някакси ми са мили и си ги пазя в едно чекмедже  Blush.

Все забравям да честитя на бременните ни майчета.  Embarassed Много, много лека и безпроблемнна бременност ви желая милички. И да си гушкате едно здраво, весело и много послушно бебче. Големите каки и батковци да им се радвам и да не ревнуват  smile3521 smile3501

Точно щях да питам има ли още дечица дето искат да пият мляко посреднощ. Вече съм се отчаяла става по 1-2 пъти да си иска млякото. Почва да плаче и вика мамо макоо. Докато не дам няма спиране  Confused

# 83
Вижте един батко ни снима,Юл е отляво!http://photo-cult.com/showpic.php?aut=Triphop&id=294542

# 84
  • Габрово
 newsm51 newsm51 newsm51

# 85
 Ехо, здравейте, пак спряхте да пишете... Thinking

Ели
, много сладка снимчица! Hug
Браво за бибоотказването! Peace
Мама Дани Наш Дани от 7 месечен отказа нощното хранене, сега пие само вода, но не всяка нощ.
Не ти е лесно да ставаш посред нощ да правиш мляко. Tired
Nita, Дани се справя успешно само с пиенето от чаша, вече си изльоква чаена чаша за норматив/е, придържам естествено/. Виж, с яденето сме по назад, криви лъжицата във всички посоки и става мазало.  Crazy
Ренито Хапни една тортичка и за мен, на теб няма да ти се лепне... Wink

Аз да ви се похваля още удържам фронта с диетата и засега съм 5кг. надолу. Голям кеф е, когато видиш, че има резултат, ама има още мноого за сваляне. Ми така е, никой не ми е бутал лъжицата в устата...сега да му мисля. ooooh!

Много хубави подаръци сте получили от половинките си! Peace
Ставам, че малкото ме търси! Rolling Eyes
Дано тази нощ не е като предните две, че с тая задна хрема направо ни побърква. Не му текат сополи, ама не може да диша-носът запушен и хърка страшно. Поне спря да вдига Т. , по-миналата нощ едва се сдържах да не му дам  Нурофен, мерих му я през час и накрая сам я смъкна и това беше...надявам се. Praynig

Лека вечер!  bouquet

# 86
Хей здравейте момичета!
Аз по едно време ви четох, пък после забравих да пиша!

Ети, така се смях за найлона Joy Joy Аз не знам дали го признавам като празник, но ми беше много смешно на този ден. Отиваме с Павлин в Скай сити-то, че имах нещо да свърша и гледам из бижутерските магазини се щурат мъже с отчаяни физиномии hahaha То и аз поглеждах де, но нищо не си харесах. Накрая стигнах до заключението че ще си избирам подаръка тая седмица и ще ми е общ и за 8-ми март. Уж, де.
Нанче много си готина на снимките. Жалко че е приключило глауването май newsm78

Амери, що им се връзваш на тия в яслите, бе. Те и мен са ме ядосвали, като оня път дето ме накараха да изтърча от работа като изоглавена и Павлин си взе на следващия ден отпуска, а се оказа че и няма нищо. Слава богу де, по-добре че е здрава естествено, но се оказа че имало доста болни от грипа, с намален персонал и затова са я претупали така. Проосто не им се е занимавало. А в началото наистина доста ме мотаха с това до обяд. Около две седмици я взимах на обед и после пак към 3 часа. В началото на 2-рия месец започнах да я взимам в 4. Сега Павлин я взима след работа към 5. Но да ви кажа честно аз пък съм по-навита на този вариант. Така детето свиква малко по малко и не се стресира. Някак не мога да си представя че ще го оставя за цял ден от 3-тия път newsm78 Това е мъничко детенце, то трябва да опознае дечицата,сестрите, лелите. В крайна сметка при нас беше ок, стана безболезнено. А една от сестрите такава приятелка и стана на Лора, само се гушкат и после Лора повтаря кака, кака, търси я. Тя е младичка.

Но като цяло съм доволна. Научи се да яде сама. Днес сутринта и направих попарата и на мен кафе. Влязох в тоалетната и като излязох тя си я омела. Две лъжички бяха останали. И на вечеря го забелязах това - наяде се сама, даже не дава аз да и взема лъжицата, иска тя.
А пък един ден, сряда ли беше, Павлин имал възможност и отишъл по-рано да я вземе към 4. А те имали рожден ден на едно детенце. Излязла с шапка, балони, свирка и като ревнала че иска обратно, той в чудо се видял. Седна, казва на пътя, тръшка се реве и иска да се връща. Joy А аз вика я взимам да не се "мъчи" в яслата Laughing

Е, много се разписах. Айде чао и лека нощ, аз отивам да гледам филм.

# 87
# 88
  • somewhere over the rainbow
Ели, майсторска снимка... страхотна! Party
Ти па к'во казваш коя е Юл, сякаш не си я знаем Whistling

Дани, и Дая си пие мляко през нощта. Буди се 2-3 пъти, казва "ляк", пие си и веднага навирва гъза да спи Crazy  Не ми пречи на мен, вечерта и правим 1 шише айран и това е. Дали вода или биба ще давам, все протягам ръце. Тя е от 7-месечна така, откакто спряхме кърменето, и мен ме устройва този вариант. По-добре, оттколкото да се буди да реве или да си играем Stop

Синеоче, искам и ние вече така. Дая да ходи на ясла и да е свикнала вече там, да не иска да се прибира. Сега все ми се струва, че го ощетявам милото, като не излиза много и не си играе с деца. А тя толкова ги обича... Онзи ден излизахме с колата и тъкмо децата излизаха от училище и навсякъде по улиците пълно с деца. Дая от радост си удари главата в тавана Crazy А като дойде дете вкъщи тя веднага му дава играчките си и вика "На, на", сякаш за да не си тръгне то. Става ми жал понякога, само с нас, дъртите си играе, а то си иска дечица Tired Та това е основната причина да искам да я водим на ясла, искам да е като другите деца и да не бъде ощетена заради моето положение.

# 89
Ей, къде сте днес? само Jorji i Nan са  на линия  Flutter
Аз днес сам сама - мъника сутринта занесох при майка ми, а мъжо е на работа. И до сега чистих като една луда.......така поне за малко ще остане подредено #2gunfire Сега дойде реда на личното време, затова минавам да ви видя докато си уговоря среща за кафе Simple Smile
Честито на всички за получените подаръци, с радост да си ги ползвате! А тези ,които не са получили подаръци им пожелавам и те да получат, ей така -  без повод!!!!
Мама Дани, Лъчко не пие мляко през нощта много отдавна. Вече почти и вода не пие нощем, но се буди за да пробва дали ще го вземем да спи в нашето легло. Аз го залъгвам като си се доближа до него и си държа ръката на лицето му и той пак заспива.
Nita - самостоятелно се храним доста успешно,но рядко му идва музата да го прави. А от чаша много обича да пие и се спрява без да се капе. Независимо от чашата - малка, голяма, чаена, халба.... дори онази вечер ми отмъкна чашата с вино, която беше със столче и пи от нея направо с маниер hahaha
Amerie - успех с диета! И аз отдавна се каня, но вече ще се взема в ръце. Идващата седмица ще пробвам с лунната диета, като за начало. И да си взема карта за фитнес, Лъчко нали ще тръгва на ясла и ще имам повече време.
Nanny, браво на теб за резултатите! Сподели, на каква диета си, че след лунната още се чудя на каква да мина newsm78 Тук и мястото да кажа, че и Ети доста се втали!

Хайде, изчезвам че вече закъснявам да кафето!!!

Общи условия

Активация на акаунт