http://images23.snimka.bg/005168325.jpg - това е сребърна монета с номинал два новозеландски долара и е 16000 тираж.

Ети-страшна изненада ти е направил мъжо.
А като си направите играта, да я споделиш как е направена с картинки и обяснения, че и аз съм от желаещите да имат такава. 
Ренисияна - татуто е мноо яко

Руми -

Ронка - много добре сте решили да заминете. Всичко ще е ок и бързо ще свикнете и най-важното ще бъдете заедно.

pepi - ще се справиш с новите отговорности, няма страшно и аз вярвам в теб.
А купихте ли си столче? Ние си взехме и е супер и Калоян си стои в него и мирува. Честито ти фото. amerie - успех с отслабването. Щом си решила, ще стане.

Ели - дай снимка на кутията, че ми стана интересно как изглежда.

Леко бременеене и здрави бебчета на всички бременни мами.
Пак много болнички
, бързо възстановяване. 
За протокола - и аз още кърмя.

Как се справят децата ви със самостоятелното хранене? Калоян вече доста добре хапва сам, е събирам след него по малко и накрая дохранвам, а понякога не иска и да му помагам.
. Е, получих цвете и любимия си шоколад...ммм
. Но аз Св.Валентин не го тача. Глупава ми е цялата идея на празника и еуфорията около него. Както е казала Ронка, трябва всеки ден да сме красиви, да се обиачме и да се ухажваме.
.
Ето кутията снимките са от джиесем и са лоши! 
Ох,снощи имахме на гости един приятел на мъжо и много се разстроих
Детенцето му на 5 год. е болно от левкемия и идиотите лекари дълго време мислили,че е просто вирус,защото поддържало постоянно висока температура. Направо да ги разстреляш
За капак, жена му точно в този труден момент решила,че трябва да си вири краката другаде
Боже,как може такива идиотки да стават майки
Извинявайте ,че от сутринта ви споделям такива лоши неща,но просто много съм озверена от целия този абсурд в живота.Само да са ни живи и здрави децата

. 

То и аз поглеждах де, но нищо не си харесах. Накрая стигнах до заключението че ще си избирам подаръка тая седмица и ще ми е общ и за 8-ми март. Уж, де.