На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 466
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МОМИЧЕТА! НАЗДРАВЕ!

Моята половинка още е на среща! #Cussing outАман от тази работа! То и до найлона едва ли ще стигнем.Снощи е спал само 2 часа,днес цял ден е по срещи. Confused Като се върне ще вечеря и сигурно веднага ще се трупяса. Смятам след малко да си отворя винцето,то така или иначе вечерята вече изстина... Rolling Eyes

Сузи май ме пита какво става с обзавеждането.Ми нищо не става.На път сме да я намразим тази къща.Парното го палят от миналата година,още не е.Да не ви казвам колко време боядисваха и как е боядисано.Цялата къща тече,защото съхне,навсякъде конденз и влага.Догодина ремонт ни чака,а още не сме влезли.То дано да изсъхне до тогава де.В понеделник ще ни сглобяват по-голямата част от мебелите,които са готови още преди Коледа,ама си седят в склада им,заради ''пъргавите'' наши майстори. #2gunfire
Санитариите в баните още не са сложени,водата не е пусната,няма крушки на 2-ет,има да се лепят плочки на някой места из къщата...работа няма кой знае колко,като количество,но ще стане за месеци сигурно, с тези им темпове на работа. Confused
Та така,оплаках се.Отивам да отварям виното! Hug

# 61
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Наздраве и от мен!/нищо, че съм на количка и шоколадче/
И честити празници!

Аз съм малко объркана от предстоящи промени в работата, свързани най-вече с моята позиция и не мога да се отпусна и да се чувствам празнично Confused. Промените са свързани с по-големи отговорности /което би трябвало да ме радва - виждате ли колко вярват в мен  Rolling Eyes, но аз сякаш се поуплаших  Embarassed/ и ангажименти и още свиквам с мисълта...
Но да не ви занимавам с терзанията си!

Arllina, сестра ти е била много хубава булка! Обожавам такива изчистени тоалети  newsm10.
Руми, добре дошла!
НАН, радвам се, че хомеопатията ти е повлияла и се чувстваш добре!
BettaHug Hug Hug.
Ронка, нацелувай Емката и много  Hug Hug Hug за теб!

Аз с кърменето приключих септември месец.

Надето и Ася и аз ги “излових” преди време. На мен ми е рано още за второ...

Айде, спирам, че стана дълго!
Лека и спокойна вечер!

# 62
О, споко споко и аз си падам майтапчийка. Найлон не давам Naughty Вчера го изритах по куриер и сега имам новата придобивка Crazy Между другото сме решили да си направим и ние такава игра, но няма да е найлонеста  smile3534 и ще я побългарим. Ще е много интересно  Wink
Моето мъжле успя пак да ме изненада . Чудех се защо навива децата да си легнат в 8  Thinking , че и мен напира, а то докато си правех тоалет моят романтик изгасил осветлението и в цялата стая свещи. Голяма романтика  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелава и на вас такава изживяване!
В нашата ясла казаха максимум 5 дни до обяд/то зависи от детето, може и от 2 ден да се пусне до 16ч./ и след това на пълен режим. Препоръчаха ми да го водя първия прием със закуската.

# 63
Момичета, пуснете по един глас за НАН Hug Нашето юлско момиче си е най-хубавото Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267157.0 Случайно попаднах на тази тема. Наде що не се хвалиш, че участваш?

# 64
Мацки, да закусим - лекичко, че ми скучно толкоз рано  Grinning

Ети, палавнице  Embarassed
Отивам да погледна НАН  Hug
Как са болните дечица, добре ли спинкаха  Praynig
Ле-ле, много сте се изтощили нощеска  Mr. Green Аз се пазя за утре  Wink

# 65
Здравейте момичета не съм писала от много одавна, но все не остава време.  :bouquetНие сме горе долу добре. Малкия кара някакъв много гаден грип. Два дена имаше Т после два нямаше и тъкмо реших че е оздравял и пак вдигна, та така 3 вечери вдига по малко и после се оправи. Сега пак си сходи на ясла.
Махнахме памперсите и сега му слагам само когато спи. Още не си казва, че не може, но като го каниш по често и може и цял ден да не опусне нито веднъж в гащите.
По въпроса за яслата, ние като почнахме първо ноди 3 дни до 10ч., след това 1 седмица до обяд като там закусваше и обядваше. След това започна да остава по цял ден.
Искам да пожелая на всички бременни мами лека и безпроблемна бременност.
Да ви чиститя вчерашния празник на патерица  bouquet
Всички болнички да оздравяват Hug
Лек и спорен ден на всички Heart Eyes

# 66
Ети я кажи сега, каква е новата придобивка и мъжът ти не се ли разсърди, като му върна подаръка?

Аз за Нан гласувах отдавнааа Peace

Арлина в какъв смисъл цялата къща тече защото съхне? да не е дървена,аз скоро разучавах за дървени къщи, но се отказах, уж със сух материал ,уж бързо се сглобяват, ама сме си в България и за нашите ширини не било хубаво дървена къща, пък и все ще се намери някоя фирма да те излъже че им е сух материала! newsm78Пък и вече и с тухли бързо ги строят!

# 67
Хоп готово - и аз гласувах  Peace

арлина ние строихме къща преди две години. Да не те плаша ама още много ви чака. Нашите майстори казаха, че трябва да минат после поне две години, всичко да улегне, да изсъхне както трябва и излязоха прави. На втората година правихме козметичен ремонт - ама пак си е ремонт. Но пък дано при вас всичко е наред  Praynig .

ети какъв е новия подарък ?

# 68
Пак съм аз  Party Не се стърпях, да се похваля, че затворих устата на моя - купих си с парите които ми даде за подарък - книгата за отслабването на Дюкан. С остатъка, ще си взема и едно кантарче и абонамент за рехабилитационния център. Да му докажа, че ако искам ще отслабна  #Cussing out
Арлина, всичко ще е наред с къщата. Да ти пратя мъжо, бързичко работят  Peace
Киара днес обядва на яслата  Wink Май има ефект, от мрънкането ми вчера  Mr. Green
 Hug

# 69
  • Варна
Здравейте момичета Hug
Айде казвайте кой какъв подарък получи вчера Mr. Green
Аз имах и огрооооооомен букет цветя...и после мнооооооооого романтична нощ Embarassed

Арлина,и моя тати си построи вила и така вече две години има същите проблеми като вас.То конденз,течове,абе ужас.хем има изолации,дограма нова ама... ,Тези майстори #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Амери,доста съм се ровила в Красива мама,и знам че от режима на Дюкан има много доволни.Успех ти желая  bouquet
Наде Hug
Ети ,казвай за новия подарък Laughing
Нанче,един глас и от мен Hug

Аз незнам за яслата,трябва да е тръгнал април,но едва ли ще стане Tired

# 70
Ей, любопитки такива  Hug Hug Hug Ще си призная. Wink Първо и Дидо се ужаси като видя какво е поръчал Joy и затова говорихме с администратора и за същата сума си поръчах една рокля./Тя не е за показване, а за лично ползване само, когато сме двамата/. Дори успяха вчера за празника да ми я доставят за тяхна сметка, за което съм им много признателна. Поне това ще си го нося с кеф  Heart Eyes, макар че си харесах една червеничка, но съм му казала, като реши да ме изненадва друг път да ми вземе нея. Grinning
Арлина-много гадно с тия строежи така Sad Дано бързо се организират тия майстори и поне до напролет да се нанесете благополучно. Hug
amerie-ти кажи, че го пускаш само през лятото. Моренцето е мъничко далеч, ама с кола ще прескача обедната почивка до Албена hahaha
Ох, как ме засрамиии Blush Blush Blush Сега ще се червя поне 1 час  hahaha

# 71
Здравейте момичета  Hug

Аз снощи празнувах Трифон Зарезан с комшийте!
И да се изкажа по темата за палавниците, май не е само Ети.  Wink Та аз съм на мнение, че не само празник трябва да ни предразполага да сме по-романтични и секси...Не знам как е при повечето от вас, но аз почти винаги се старая да съм със секси бельо, а мъжо се грижи за романтичната обстановка. Нямам кой знае колко дълъг брак, но се старая да не съм съпругата по пенюар(не, че нося такова чудо на модата) или анцуг, а да съм красива за мъжа си, защото момите по улицата не ходят раздърпани...  Доста време след раждането се бях занемърила, но това се промени горе-долу когато започнах работа или малко преди това, просто живнах...Бях доста подтисната заради колиграмите си, но май влязох поне малко във форма.
Е, сега пак съм си по домашно му и раздърпана, но няма за кого да се кипря, та дори съм качила 2-3 кг.  Embarassed, а мислех да отслабвам като замине мъжо.  Rolling Eyes

Арлина, много неприятно с тези майстори. Пожелавам ви съвсем скоро да се нанесете в новия си дом.

Амери, добре си поговорила с лелките, доста време те мотаха за Киара, само до обяд...ами така им е по-лесно... Доколкото си спомням и Боряна имаше разговор с лелките от яслата на Лора, защото доста време я караха да си я взима на обяд.

# 72
А,Ронка..знаех аз ,че Алекс ще има нагласена тъща Mr. GreenНапълно съм съгласна,че жената винаги трябва да изглежда добре,а не само по поводи.Представяте ли си,че по моя статистика от клиенти и познати,на всички, които са имали или имат, любовниците им в сравнение със съпругите им, са абсолютно грозни чуми,но направени и накипрени.Така,че... Stop Naughty
Аз днес ходих да запиша Алекс и в понеделник сме ученици SickОх,сякаш в университет ще го приемат ooooh! Добре,че махнаха казармите,защото такава ненормална като мен сигурно всеки ден щеше да виси там или да дам подкуп,та да не ходи Mr. GreenА,иначе от сега се заричам,че няма да бъда обсебваща майка Thinking  В яслата дават дори зеленчукова салатка на обед и като цяло много здравословна храна,което много ме успокои.

# 73
.....А,иначе от сега се заричам,че няма да бъда обсебваща майка Thinking  ...
Леле, сега като се замислих може в скоро време Гоги да ми донесе гадже и само мисълта ме влудява Confused Знам, че е нормално, че и ние сме били така и че животът е такъв, ама....не, няма да съм обсебваща, ноооооо направят ли ми момчетата на маймуни-ще си имат работа с мен  fight
Tizija-как почвате в понеделник?  Shocked Няма ли обявена грипна епидемия във Варна. Венци трябваще днес да почва, но заради грипната не приемат деца по яслите.
Рони-Лимони-напълно съм съгласна с теб, макар че да си призная през деня съм по анцунг, особенно, когато чистя и готвя-така ми е по-удобно. Моята свекърва/живеехме 5 години заедно/, като ме видеше с официалните дрехи и все ми подаряваше по 1 пенюар hahaha Ами стават добри парцали за гаража Crazy Мисля малко да допълня - освен винаги в приличен вид, да сме всеки път по-различни, но и малко загадъчни, за да поддържаме интереса на съпрузите си. Heart Eyes

# 74
Айде казвайте кой какъв подарък получи вчера Mr. Green

Аз получих 22-инчов широкоекранен монитор за компютъра  Mr. Green
Не се връзва с празника, но ми е голям кеф!!! Сега трябва да стоя на 1 метър от компа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт