Моята половинка още е на среща!
Аман от тази работа! То и до найлона едва ли ще стигнем.Снощи е спал само 2 часа,днес цял ден е по срещи. Сузи май ме пита какво става с обзавеждането.Ми нищо не става.На път сме да я намразим тази къща.Парното го палят от миналата година,още не е.Да не ви казвам колко време боядисваха и как е боядисано.Цялата къща тече,защото съхне,навсякъде конденз и влага.Догодина ремонт ни чака,а още не сме влезли.То дано да изсъхне до тогава де.В понеделник ще ни сглобяват по-голямата част от мебелите,които са готови още преди Коледа,ама си седят в склада им,заради ''пъргавите'' наши майстори.

Санитариите в баните още не са сложени,водата не е пусната,няма крушки на 2-ет,има да се лепят плочки на някой места из къщата...работа няма кой знае колко,като количество,но ще стане за месеци сигурно, с тези им темпове на работа.
Та така,оплаках се.Отивам да отварям виното!
.
Вчера го изритах по куриер и сега имам новата придобивка
Между другото сме решили да си направим и ние такава игра, но няма да е найлонеста
и ще я побългарим. Ще е много интересно 
, че и мен напира, а то докато си правех тоалет моят романтик изгасил осветлението и в цялата стая свещи. Голяма романтика

Пък и вече и с тухли бързо ги строят!
Не се стърпях, да се похваля, че затворих устата на моя - купих си с парите които ми даде за подарък - книгата за отслабването на Дюкан. С остатъка, ще си взема и едно кантарче и абонамент за рехабилитационния център. Да му докажа, че ако искам ще отслабна
и затова говорихме с администратора и за същата сума си поръчах една рокля./
Дано бързо се организират тия майстори и поне до напролет да се нанесете благополучно. 
Ох,сякаш в университет ще го приемат
Добре,че махнаха казармите,защото такава ненормална като мен сигурно всеки ден щеше да виси там или да дам подкуп,та да не ходи