На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 486
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Лунната диета е страхотна,но стига да имаш воля SickАз мога по цял ден да не ям,ако съм ангаирана,но зная ли,че задължително не се яде на писихическа основа ли,какво ли,просто умирам от глад.Да не говори,че луната ми заприличва чак на пържен картоф ooooh!
Деси,няма ли да заповаш работа като дадеш Лъчко на ясла?Всъщност,я по-добре си почини малко,пък тогава.
Нанче,наистина детето има нужда от кантакти със себеподобни,защото все пак мислят и действат на една честота.
И ние пием кисело мляко през нощта.Слагам шишето да главата си и към три като скимне само му го подавам -изпива го и заспива без проблем отново.Купуваме от една баба прясно мляко и го подквасвам.вече съм станала такъв спец,че мога мандра да отворя Mr. Green

# 91
 Я ме свевтнете кога е тази лунна диета и аз да се пробвам. Но както е казала Тиция....като знам че не трябва да ям, имам такъв апетит, че не е за вярване. Откакто мъжо замина съм +3 кг.  ooooh!
Аз останах без цигари и сега ми е едно нервно...уфф да му се незнае...та по тоя повод вече изядох половин кутия шоколадови бонбони! Дааа, скоро ще се вталя, в някой друг живот.  Embarassed

чакам Ема да се събуди и отивам на пазар, че халадилника се чувства самотен.  Joy
Друго нищо интересно около нас.  newsm78

# 92
De-Si Първо направих тази диета:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/351/80/
Сега започнах тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=263856.0, но в дните, когато не се пие кис. мляко леко я променям. Общо взето гледам да ям разделно и вече определено не ми тежи и се засищам от много по-малко. Ще се постарая просто това да се превърне в начин на хранене и занапред. Хубавото е, че и мъжо яде същото и освен за Дани, няма за кого да готвя и да се изкушавам. Пия и един японски чай за отслабване "Инхуа", който пък леко разхлабва.

Отиваме да се приспиваме! Tired

# 93
Нани, доста добре звучи зелевата диета. Я кажи много ли е гадна на вкус? Аз не съм голяма манджийка, но да си знам. Днес още ще купя продуктите и от утре я почвам. че сега както съм на кутия шоколадови бонбини,тамън съм за диета. А и понеделнишки да ми тръгне на добре. Praynig Воля, воля и много воля се желае за пустите диета, а на мен много ми липсва.  ooooh!

# 94
Ронка За да си в тон с ника ти най-добре е да караш на лимони. Laughing

Първите 2-3дни ядох супата без проблем 2-3 пъти дневно, но накрая вече едва успявах и веднъж да хапна от нея, ама е задължително какво да се прави. Идеята е да поемаш малко калории, а да се чувстваш сит. За вкуса какво да ти кажа....първите дни ми се стори дори вкусна, но определено омръзва. С воля обаче всичко се постига!
Аз вече съм 7кг. надолу, а мъжо е цели 9. Shocked Crossing Arms

Синеоче
Цитат
Научи се да яде сама. Днес сутринта и направих попарата и на мен кафе. Влязох в тоалетната и като излязох тя си я омела. Две лъжички бяха останали. И на вечеря го забелязах това - наяде се сама, даже не дава аз да и взема лъжицата, иска тя.
Браво на Лорето! Ние сме светлинни години назад.  Rolling Eyes
Радост smile3525

Дани тия дни не ще да седи на гърне. Не бях виждала наакан памперс от месеци, а напоследък казва"АКО" и нарочно не сяда...Бяга ми! ooooh! Нещо се е заинатил, търчи и вика "Не, не, не"... Thinking

Уф, тия диваци отгоре пак се бият. #Cussing out Как пък все от 14-16ч се случва, ама хич пък не се съобразяват, а хем и родителите са им вкъщи. Close

# 95
 Stop
ХАЙ
Ох Нани всичките тези диети съм ги пробвала.От зелевата само от мисълта за нея и ми се гади.Виж от тази втората лятото имах голям ефект. И мисля сега пак да я почна и с други нещица около нея.
Валери е със сополи и кашлица.Питах Хаджиева дали не е от това ,че когато вдигна 41.1Т го увихме с мокър чаршаф и от там да ни са сополите ,но тя ме увери ,че е от вируса.Има и нещо като екзема на ръчичката и вече не знам с какво да го мажа.
Браво на Лорето  Hugние изобщо сме голееееми мързели,да не казвам ,че сега като е болничък се налага всичката храна да я пасирам иначе повръща от сополите.
за бибероните ,ами ние от 3-месечни разбрахме ,че не пуска нищо и не съм имала проблем нито с него нито с баткото ,а нощно хранене не сме имали от първия месец на раждане,просто не се будеше през ноща
хайде лек ден пък дано по-бързо да се оправи малчо и всички болнички ,защото е най-болезненото нещо ,което може да се случи на един родител .Ако ви кажа ,че когато вдигна Т много повече ме болеше от колкото когато го раждах.Но стига съм философствала,много успешна и спокойна седмица изпълнена само с положителни емоции ви пожелавам Hug

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 17:00 от isi_kam

# 96
Искам да споделя с вас едни мисли на Майка Тереза които много ми харесаха:
"Най-хубавия ден?Днешния
Най-голямата спънка?Страхът.
Най-лесното нещо?Да се заблудиш
Коренът на всички злини?Егоизмът.
Най-хубавото развлечение?Работата.
Най-лошото поражение?Отчаянието.
Най-добрите учители? Децата.
Най-първа необходимост? Общуването.
Най-голямото щастие? Да си полезен на другите.
Най-голямата тайна ?Смъртта.
Най-неприятният недостатък? Лошото настроение.
Най-опасният човек?Лъжецът.
Най-коварното чувство?Ненавистта.
Най-красивият подарък? Прошката.
Най-необходимото?Домашното огнище.
Най-краткият път? Правилният.
Най-приятното усещане ?Вътрешният мир
Най-добрата защита?Усмивката.
Най-голямото удовлетворение? Изпълненият дълг.
Най-мощната сила?Вярата.
Най-стимулиращият дар?Надеждата.
Единствената реалност?Любовта."

# 97
Дани тия дни не ще да седи на гърне. Не бях виждала наакан памперс от месеци, а напоследък казва"АКО" и нарочно не сяда...Бяга ми! ooooh! Нещо се е заинатил, търчи и вика "Не, не, не"... Thinking

Хаха, Лора пък с гърнето е назад. Не назад ами доникъде направо. Днес го гледам, прах хванало горкото. От мързел аз развалих работата. Сега като е студено не ми се иска да започвам, но напролет съвместно с лели и сестри от яслата се захващам с приучването.

А тази супа дето казвате е отваратителна, пробвала съм я. Аз пък откак почнах работа съм качила 3 кг. Уж стрес, незнам какво, но май ми е добре там. Вкъщи някак не се сещам да ям, а сега като излезем обедна почивка глей кво се казва плющене Embarassed Мани друго, ма не ми се закопчават панталоните. Тъкмо си купих един костюм, срамота. А пък миналата седмица на една пола ми се сцепи хастара. Наведох се за нещо и прааас чух как се сцепи. Като се огледах в тоалетната гледам хастара по-тесен и се цепнал, добре че горната част малко еластична. Аз я усетих че ми е тесничка, но си викам, нищо тамън по-секси.  Joy

Попова, в тая супа няма пържоли, ако си се объркала нещо. И аз не съм манджийка, мога само на пържоли да карам.

# 98
  • София
Я да попиша, че нещо няма много пишещи тия дни.

И ние сме в кюпа на болничките, от вчера са едни температури  ooooh! - нощес стигна до 39 градуса и й беше доста зле. Давам нурофен, панадол и свещички ефералган, като надскочи 38 градуса. Май всичкото е от зъбки, тръгнал е втори кътник от едната страна и изглежда заради тях е пипнала някакъв вирус. И на предишните зъби така беше, температура и разстройство. Вчера беше толкова отпаднала, че спа два пъти, което не е било поне от половин година. И само вика Гуш и не иска да я яде. Обаче днес като й поспадна температурата, се приспивахме от 14 до 17ч, накрая насила я носих, докато се изтощи от мрънкане и се отнесе. Ръцете ми се издължиха с пет сантиметра сигурно, тя си е натежала вече, а и се гъне и се мъчи да се измъкне  Rolling Eyes.

Нани, ние също от около месец сме на фаза Неее и Нямааа за всяко нещо, за гърнето също беше по едно време така. Но като че ли има малко подобрение напоследък, вчера ме заведе до гърнето и си свърши работата. Но пък има моменти, в които си пишка в гащите, без да й пука въобще.

За храненето сами нямаме голям напредък, давах й втора лъжичка по едно време, но тя рядко иска да яде с нея, по-скоро само си играе и разсипва. С виличка й е по-интересно, боцка си парченца кашкавал, но с друга храна й е по-трудно. Не знам как да я накарам да яде сама, пробвах да храниме разни играчки, за да посвикне да не обръща лъжицата, но със себе си няма голям успех.

Аз и за друго съм се притеснила. Пристрастила се е към компютъра и не знам какво да я правя. Свикнала е баща й като си дойде, да го води на лаптопа и да гледат клипчета и песнички в youtube поне по половин час, но по-често по един. Любимото й е едно тапе (хипопотамче), аз ви  пусках линк преди. Като баща й не я заведе на компютъра, само стои на вратата и повтаря Тапе, тАпЕ, ТаПе, ТаПЕЕ с различни интонации, докато не склони. Понякога ми се струва, че зомбясва от този компютър, а и често първата й дума, като се събуди е Тапе  Confused. Чудя се дали да не го приберем този лаптоп за известно време  newsm78.

А установих, че е време да внимавам с речника пред нея  Laughing. Като й дам нещо - солета, играчка, понякога и викам Айде, бягай сега и тя запомнила. Днес й давам сок, а тя не иска повече и ми вика Беги, беги  Joy.

Айде стига засега. Само да кажа, че аз само с неядене отслабвам, докарала съм ги вече до 56кг, което си е почти старото ми тегло.

# 99
Ако искате да не се мъчите с пустите диети бих ви препоръчала за намалите сладкото и почти никакъв хляб. За съжаление този начин на отслабване е многооооооооооо бавен, но и с траен ефект. Никакви салами, защото в тях има много витабели и боклуци. Аз си похапвам почти всяка вечер пушени мезета Wink Поне знам, че е чисто месо. За два месеца смъкнах 9 кг. с КЛАРИНОЛ КЛА 1000, но взех 2 големи опаковки и пих макс.доза/не стават за кърмачки/. Дидо есента ми взе колана Seven on lipotens/рекламират го по Евроком/-да си призная с него имах най-добър ефект.
И Венци от едномесечен почти не се буди през нощта, дори и за ядене. От една седмица и ние правим опити да се храним самички и учудващо не цапа-пу-пу-пу. Надявам се на яслата да го научат и на гърнето и ще е супер всичко. Вчера ходихме в една комшийка на кафенце и сякаш нямах дете  Shocked Пием си ние на спокойствие и си бъбрим, а Венци седнал на стола при нас и си игра с 2 солнички. Не каза нито думичка, чак аз се шашнах. Много разбира вече. Като му кажа донеси мобилния и той познава и трите и ми го носи, като дойдат на гости сам избира чехли и кара госта като обуе единия да сложи и другия hahaha Този уикенд много тъгува по батко си и тате. Само стои и повтаря Гоги ела, тате ела си. Чак ми се късаше сърцето Sad
Браво за резултатите с бибоотказването, май ние ще сме най-зле. До 1 клас  Sick Но така е, смуче си пръстчето, много рядко, но.....четох на много места, че дори и да искам няма да успея. Просто трябва да порасне и да му се обясни, че това е вреден навик. ooooh!

# 100
Аз все се каня да пиша за моите неволи... Почнах аз да пия билкови хапчета на д-р Тошков за кистата на яйчника. До тук добре...пия аз ударната доза, за да има резултат. Да ама на следващия ден ме заболя от лявата страна, викам си сега пък бъбрек ме схвана... Боли то ама не минава и така 4-5 дни, на 6-ти ден започна да ме боли целия кръст като болката минаваше и отпред на корема.  Shocked Викам си нещо се повредих, от къде ми дойде пък това. А болките наистина последните 2 дни не се издържаха, пих мнооого силно обезболяващо и не помогна.  Комшийката ми вика, "абе да не е от хапчетата", а аз й обяснявам, че са билкови и няма какво да ми стане. Спрях ги аз и след 1 ден се чувствам..."една, свежа, отпочинала, бодра..."  Joy
Никога не съм вярвала, че от билкови хапчета може да изпитам подобна болка, беше ужасно.
И така с мен и моята киста, ще си я отглеждам и каквото сабя покаже.  Crossing ArmsЕти, аз без хляб немога да ям...само като си представя вкусна манджа и без хляб...ми то ми се губи всичко . Ако ще спазвам нещо ще се тормозя известно време и това е. Друг изход за себе си невиждам.

Синеоче, я недей така ме подкустря с пържолки, откакто Калин го няма, не ям такива работи, уж за да слабея, ама нъцки!  ooooh! От утре ще си рупам зелевата супичка и туй то, поне има някакво разнообразие де, не е без хич.

# 101
Рони Shocked От хапчетата ли? Чак се чувствам виновна, че ги препоръчах Sad Оф, на мен много ми помогнаха..... Идеята за пържолена диета е страхотна  newsm22 Ама Дидо да не ме изгони от къщи Thinking Представям си го как ще свърши финансите още на втората седмица hahaha

# 102
Ей сладурки-юлки как изкарахте уикенда  Wink.

Ние бяхме на гости днес и Криси доста слушка. Показа колко може да говори и си поигра с баткото и едно тяхно комшийче, с един месец по голямо момченце. Милият на мама пострада момата явно в момент на много голяма любов така го хвана за косата че му отскубна цял кичур. Прилоша ми а милото ми зайче само я погледна и дойде да се гушне в мен без дори да измрънка.  Cry Много ми стана мъчно, но така щее от сега нататък.  Tired

Рони-Лимони и аз съм на диетка, но моята реших да е на плодове, че от това месо ми писна. Давай ще се борим заедно с гадните излишни килца  Flutter Иначе аз съм свалила 3-4 килца, но който не мее виждал от месец казва че много съм отслабнала Blush
Сега с тази ударна диетка се надявам да се махнат и още 5 килца и съм ОК.  Rolling Eyes

За гърнето и ние сме до никъде един пък каже 1000 не каже. Отказах се ад се боря на по топли времена  Thinking Иначе като се наака ми казва- Мамо аки мие дупа  hahaha. Не търпим да имаме аки. Другото което забелязвам, че вече се осеща и ходи да се крие някъде и тогава си ака. Като го питам има ли аа той ме гледа едно хитро и ми вика дааа. КАзвам му хайде на гърнето а той -Не, нененене.  Joy

Е това е при нас .... ЛЕка нощ
 Hug

# 103
Дани,как ги сваляш тия кила ,бе жена ThinkingАз да се напъна повече от няколко грама не мога да сваля #Cussing outЗаковала съм 51 и това е.Направо като свиня майка се чувствам,но не става и не става.Алекс акто го няма вися като разпрана в сауната,та чак и чета там,та да оползотворявам времето,но нъц Sick
Синеоче,май наистина излови Ронката,че се е надявала на пържолки в супата Mr. GreenВ интерес на истината,от чисто месо не се пълнее.Имах едно гадже преди сто години,което беше младши-лекар на волейболния отбор и той ми казваше,че диетологът им кара спортистите само на диета с мръвки. Даже и луканки и филета нагъвали като разпрани,но без никакво сладко и тестяно.
Ронка,това е нормална реакция от действието на хапчето.Означава,че започва да действа.
Изи,защо не даваш на децата профилактично клеева тинктура.Аз снощи попаднах на тема във форума за това.Майка ми като малка ми сваляше 40 градуса и гнойа ангина с прополис-домашно производство.Ако решиш,ще ти пиша на лични повече за това.Наистина мисля,че ще помогне на децата да укрепи имунната им система и по-малко да боледуват.

# 104
Ети, я се стегни! За какво се чувстваш виновна, ти искаше да помогнеш!  Hug

Абе Лети, ти сега ме вкара в размисъл, че хапчетата започвали да действат и е нормална реакция!  #Crazy Много боли ей, аз уж си мислех,че съм с висок браг на болка, но това не се издържа. Малко ми се струва нереално да ме боли толкова много, и лошото е, че болката се увеличаваше с всеки изминал ден. Докъде ли щях да се докарам ако не ги бях спряла?!  newsm78
що се отнася за пържолена диета, аз несъм навитак!  Naughty Обичам пържолка в бял сос от сметана и топено сирене, гъбки,кисели краставичоци и подобни...мммм. И хляб за целта естествено.
Но виж към супичката мога да внъкна бяло пилешко месце, ще си го направя на скара и ето ти пилешка пържолка...ще е без пържени картофки, но ще го преживея все пак става въпрос за една седмица. Айде стига за ядене сме говорили, нали ще слабеем!  Stop

Дани, ще си слабеем заедно няма проблеми. Дано само аз не изпусна фронта...че се каня като турчин пред с.ане.  Joy

Айде лека.

Общи условия

Активация на акаунт