Пожелавам ти да си много обичана жена и майка, все така очарователна и никога да не загубиш ентусиазма и дързостта на младостта си!
Страхотно стихотворение! Разчувства ме!
честит рожден ден! Страхотно начало на празника си имала!
)!
И мъжете много да те слушат 
Днес ми избяга от поликлинаката и като я хванах от вън, пред вратата, за ужас на докторката я набих. А тя въобще не се трогна, и след около 5 минути пак ми избяга, този път от аптеката. Ей, откачих, честно. За първи път в живота ми/й изпитах желанието да я смачкам от бой
Размина се само с перване по бузата, защото в главата ми изникнаха разни репортажи от новините за "прието дете в болница с 28 фрактури и т.н.". Ужас, бавно вървя към полудяване (в същност май не е толкова бавно
). Оф, отивам да си лекувам нервите със семки и филм, така и така съм къщи и явно няма да работя 

(това ти го казва човек, който въобще не чете и не се интересува от поезия, така че си е голямо признание
) 
,ама и при нас понеже отне доста време и на него му се гадеше вече като чуеше за овулация 
,всъщност в БГ може ли да си позволиш потупване на публично място ?! Тука боже опази ако някои посегне на детето си на публично място ,дори и в къщи де но ако съседите чуят.
,всъщност в БГ може ли да си позволиш потупване на публично място ?! Тука боже опази ако някои посегне на детето си на публично място ,дори и в къщи де но ако съседите чуят.