Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето и какви са ползите от него?
Какви са преживяванията на майките с висок пролактин по отношение на кърменето?
Какви са някои неща, които не трябва да се правят преди раждането, според личен опит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето и какви са ползите от него?
Кърменето се смята за предпочитано от много хора поради многобройните си предимства. Все повече родители избират този вариант, тъй като той е в съответствие с естествения план на природата. Важно е да се подкрепя взаимно и да сме здрави. Кърменето е полезно както за майката, така и за бебето, насърчавайки специална връзка между тях и осигурявайки основни хранителни вещества на бебето.
-
Какви са преживяванията на майките с висок пролактин по отношение на кърменето?
-
Какви са някои неща, които не трябва да се правят преди раждането, според личен опит?
-
Какви са мненията за използването на памучни пелени вместо памперси?
-
Какви са ползите и недостатъците от метода за отглеждане на деца без използване на памперси, известен още като елиминиране или излагане?

)
! Ако трябва ще сменя болницата! (едва ли ще се наложи)
Ще си кърмя, и ще си имам най-сетне нещо по кокалите (че и по гърдите)! хехехехе
Аз преди 4-5 години паднах по заледени стълби и оттогава като бабите всяка зима ме наболява, но сега е направо нетърпимо! Обграждам се с възглавнички... Може би наистина не трябваше стоически да търпя на йогата и грешката май си е моя... 
Ако не е при теб, подсладена вода със сигурност ще му дават заради физиологичната жълтеница. Обаче едно изключително кърмене много повече помага от разни водички. Също така да не го мият веднага и да срежат пъпната връв след като спре да пулсира. Това се прави айде да кажа в почти всички страни, но не и в България. Но, ако си го искаш, никой няма право да ти го откаже. Виждам, че си ЗА колкото се може повече естествено. 
Аз също съм вече 5-6кг отгоре и сигурно няма да се спра до +10 до края и направо от сега се чудя как ще ги свалям 

Да ви кажа от практична гледна точка мисля да вземем дървено легълце за бебо че да може да го ползва по дълго време пък има и къде да му прибирам дрешките и др. такива. Количката задължително сгъваема че да мога да я прибирам в колата. А сега нещо друго ме вълнува! Извинявайте за въпроса ама ми се струвате по запознати, та за клизмите де, задължителни ли са и за секциото че съм изпаднала в голяма паника, макар че ми е рано още да раждам, ама от сега го мисля.
! Това не е страшно, нито боли! На мен са ми правили заради едно изследване и трябва да ви кажа, че нищо не се усеща