Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето и какви са ползите от него?
Какви са преживяванията на майките с висок пролактин по отношение на кърменето?
Какви са някои неща, които не трябва да се правят преди раждането, според личен опит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето и какви са ползите от него?
Кърменето се смята за предпочитано от много хора поради многобройните си предимства. Все повече родители избират този вариант, тъй като той е в съответствие с естествения план на природата. Важно е да се подкрепя взаимно и да сме здрави. Кърменето е полезно както за майката, така и за бебето, насърчавайки специална връзка между тях и осигурявайки основни хранителни вещества на бебето.
-
Какви са преживяванията на майките с висок пролактин по отношение на кърменето?
-
Какви са някои неща, които не трябва да се правят преди раждането, според личен опит?
-
Какви са мненията за използването на памучни пелени вместо памперси?
-
Какви са ползите и недостатъците от метода за отглеждане на деца без използване на памперси, известен още като елиминиране или излагане?

Все повече си мечтая за лятото и разходките с бебо в парка
Еееееех има време обаче!
Вчера два пъти ми се случи...
Почвам покупрките...А за бебо,се заглеждам много ама не смея още да купувам.А пък и таткото казва,че е много рано и т.н.Мисля и март месец да се стътпя и от май,да започна с бебшките покупки 

ама мисля че и те ще ми вършат работа само около месец. Аз държа да ми покриват коремчето. Вие как ги носите под коремчето или се опитвате и него да сложите в тях??? На мен ми е някак неудобно да си ми под него ама скоро май няма да имам друг избор.