ОКТОМВРИЙСКА мама щом ще ставаш ти, бързо в темата се разпиши!

• 12 527
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Моля ви стискайте палци!
Стискаме! А ти веднага разкажи подробно за прегледа като мине! Всичко ще бъде наред, ще видите сигурно вече и сърчицето  Hug

# 76
Аз пък в понеделник ще се записвам на ЖК както казах по горе и ме е обхванала отсега треска дали ще успеят да го видят на обикновен видеозон ConfusedИскам да питам то е рано още де ама мислите вече за някои от изследванията които се правят по желание.Аз с Дени не съм правила нито скрининг, нито на 3Д ходих но сега ми се иска да ги направя.Даже може да ме сметнете за луда но си записах час за скрининг на първия триместър.Това е сравнително нов начин вземат кръв от вената и правят измервания с УЗ.
Малко ме е обхванала еуфорията но като че ли този път съм по спокойна защото знам какво ме чака и знам че не е нищо страшно Laughing
Ето за тази клиника става въпрос
http://zarodish.com/fmc-home.htm

# 77
Ние пък, както мислехме днес да сме си вкъщи, така на мен изведнъж неудържимо ми се прияде пържола  Shocked
В търсене на свободен ресторант попаднахме в близкия китайски. Така добре си хапнах, въпреки че доста се притеснявах, тъй като на няколко пъти получавам алергична реакция от някоя от храните им, предполага от китайските гъби. За подарък получих най-красивата циклама на света. Обожавам цветята и се радвам някой като ми подари живо цвете.

Сиси, при мен има гадене, но не е свързано с кихането. Обаче вече втора вечер след като си хапна ме заболява главата  Confused Дано да не стане всекидневно.

Анджи, честито за прекрасния подарък. Да си го ползваш със здраве и много усмивки.

Салем
, стискаме палци всичко да е наред при теб и ще чакаме утре да пишеш  Hug

Гери
, кажи, моля те като вече имала една бременност, в коя седмица се правя всички изследвания - кръвна група, цитонамазка и т.н. Моят доктор каза, че тези изследвания ще ги правим в 12 г.с.

# 78
Охх момичета днес съм с някакво странно състояние - един дискомфорт, който трудно мога да опиша, като кихна и ми се повдига, едно ми е подбъркано в стомаха, като на гладно, а не е Naughty newsm78За пръв път се чувствам така, пък не е и много трагично положението, та се чудя аз ли си въобразявам или... newsm78
Има ли друга мама с такова състояние на духа? newsm78

И аз точно така се чувствам. Вечер пък имам и малко температура и почва да ме боли главата  newsm78
А за болките днес лекарката ми изписа магнезий. Вие какво пиете?

Честит празник на всички   bouquet
Да сте много обичани и щастливи!  Hug

# 79
Ами изследванията ми ги правиха веднага след като се записах ЖК може би беше някъде 10-12 седмица.Но не са ми взимали влагалищен секрет.През цялата бременност ме прегледаха генекологично когато ми установиха бремеността в 4 седмица и в 40 седмица за да види лекаря докъде е слязло бебето.

# 80
  • при любимите ми хора
Добра вечер ,момичета.
Приемате ли пресни,пресни попълнения? Wink
Аз съм съвсеееем днешна ,новооткрита бремелинка.
Голям подарък си направихме с моя съпруг.

На всички желая по -малко неразположения и повече прекрасни и весели изживявания!  bouquet

за списъчето:първа бременост Laughing

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 23:19 от gale

# 81
Здравейте момичета. Честито на всички и лека бременност. Hug  Аз все още не знам дата на термин ,но по изчисления на калкулатори от форомите трябва да е 01.10. В понеделник ходих на доктор и видя около плодния сак , но ми каза , че е рано да ми каже за евентуална дата. На 04.03. съм пак на преглед за сърдечна дейност. Последната ми менструация е била на 26.12.2007 г. , но явно при мен нещата са станали по-късно. Дано всичко да е наред. Praynig

# 82
  • Ловеч
cvaki, добре дошла в отбора, при мен е същото като при теб. И аз така на 26.12.07г. последна менстурация и по калкулатора термина ми излиза за 01.10.08г.
Леко бременеене!

# 83
Privet,
cvaki i rumi73 i az sam kato vas Simple Smile

Hubav den vi jelaq....

# 84
Привет, дами!

Как я карате?
Искам да ви попитам, има ли някоя, която страда от подуване (предполагам заради задържане на течности)? При мен леко подпухнал корем засега има и някакво идиотско чувство на общ дискомфорт, без конкретни оплаквания.....

Лек ден на всички.

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 09:28 от Ефа

# 85
Момичате имате ли представа защо на публикации ми пише 0.

# 86
Здравейте
аз още не съм писала тук понеже не съм ходила на лекар и не знам кога ще ми е термина но иначе редовно ви чета
по въпроса на Ефа подуването се дължи на това че задържаш много вода това най-вероятно се дължи на голямо количество сол която приемаш (съдя по се беси че в момента консумирам много солено)при тебе може да се дължи на друго но мен ме посъветваха да огранича солта за начало

# 87
  • София
Момичате имате ли представа защо на публикации ми пише 0.

Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми
Календар на събитията
Татковци*
Дом и семейство* (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

bouquet

# 88
Здравейте отново. Много рядко имам възможност да се включвам в темата. Но за протокола да  ви кажа - термин 11.10.2008г., трета бременност- една успешна и два аборта. Имам син на 9 години.

# 89
  • София
Здравейте! Отборът ни се увеличава  Hug

Както вчера нищо ми нямаше, днес съм като разглобена - спи ми се и ми е едно некомфортно. И ми е непрекъснато студено. Tired

Салем, чакаме да разкажеш как е минал прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт