ОКТОМВРИЙСКА мама щом ще ставаш ти, бързо в темата се разпиши!

• 12 523
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Приемате ли нови членове в отбора?
Сърдечен поздрав и късмет на всички   bouquet

# 61
Здравейте  Laughing
 Честит празник на всички

Тази година ще пропуснем  WinkЗарезан но може по едно безалкохолно коктейлче Laughing

Ефа добре дошла Hug

# 62
Ефа, добре дошла сред нас!  Hug

Ели
, аз пък не обичам много да пия (рядко ми се допива някакъв алкохол) и все се оправдавах, че може да съм бременна, а пък той докторът взе, че ми разреши да си пийвам по малко.  Laughing

# 63
Здравейте мами, имах проблем сутринта със страницата на бг-мама Sadсега е ОК и се записвам!
Честит празнк и от мен желая ви цял живот да берете плодовете на любовта, вечно в една посока да гледате и всичко с лекота да постигате окрилени от ЛЮБОВТА! Hug  bouquet
Добре дошли на новите ни бремелинки! Peace
Сев - благодаря мила, че не си забравила - сън не съм спала от нетърпени BlushУтре ще пиша как е минало PeaceДано всичко е ОК, иначе днес и аз имах приключение с пастата за зъбки Blush EmbarassedНо удържах Joy

# 64
Благодаря ви, мили дами!
Дано всичко е наред за всички нас  Heart Eyes
Засега още не усещам някакви признаци освен, че не ми се пуши (това и ме накара да се усъмня и да си направя тест), не ми се пие редовната чаша червено вино вечер. Не ми се и яде, което, предполагам ще се промени. Нямам гадене, което се надявам да не се промени  Mr. Green
Лошото е, че ще трябва да откажа тениса и тежестите за доста дълъг период, ще ми липсват.

Та така, засега се опитвам да спазвам съвета на майка ми (което рядко ми се случва  Twisted Evil), която каза "Карай го спокойно, живей си както досега и не се притеснявай".

# 65
  • София
Здравейте и честит празник!  Heart Eyes

Днес сутринта си направих и 3-ия тест за бременност и го оставих в едни сини детски чорапки на огледалото в банята. Мъжа ми като си дойде с кучето от разходка добре го изненадах. Много се зарадва.  Дано този път да е момченце. Wink

Аз днес се чувствам много добре, не ми се гади и учудващо не ми се спи след като дъщеря ми ме държа будна повече от час тази нощ. Tired

Трябва да помисля и аз за преглед. Още ми е рано, но нямам идея къде да отида. Не ми се ходи при предишната, която ми следеше бременността. май ще се посъветвам с личната лекарка като си взимам направлението.

За кг. - миналия път качих 13 кг, но сега пък стартирам с 2 повече от предния път. Смятам като се постопли да ходя на водна аеробика. Живея близо до частната Св. софия на Бул. България, а и мисля, че в горещините на лятото ще е супер.

Хайде после пак ще пиша.

# 66
  • София
Здравейте момичета !!!  bouquet Аз съм от миналогодишните октомврийки ,родих последна с една седмица закъснение baby_neutral
Влизам да ви поздравя за празниците: свети валентин и трифон зарезан smile3525  newsm51бъдете щастливи и много обичани  и наесен едни хубави ,здрави и пухкави бебоци!!!
Винаги можете да се обръщате към нас ако имате притеснения , smile3521, момичетата са много добрички и отзивчиви Heart Eyes.

# 67
хайде и днес да се отчета. на работа съм, но се чувствам чудесно.  Hug smile3525 Пожелавам ви да сте много обичани и не само в днешния ден! И наздраве с глътчица червено вино. Една глътка може  Laughing

# 68
Охх момичета днес съм с някакво странно състояние - един дискомфорт, който трудно мога да опиша, като кихна и ми се повдига, едно ми е подбъркано в стомаха, като на гладно, а не е Naughty newsm78За пръв път се чувствам така, пък не е и много трагично положението, та се чудя аз ли си въобразявам или... newsm78
Има ли друга мама с такова състояние на духа? newsm78

# 69
Сиси, съжалявам, мила  Sad. Това е много неприятно. Защо не пробваш с чаша фреш от лимон или червен грейпфрут. При предишната си бременност много добре ми действаше и сладолед Ескимо.

Искам да ви се похваля. Получих страхотен подарък за деня на влюбените - пръстен с истински диамант. Невероятен е - нежен, красив и подарен с мноооооого любов. Съкровището не можал да устиска до довечера и пристигна в офиса да ми го подари. Страшно много ме изненада.
Много съм щастлива и се чувствам най-обичаната жена. Пожелавам на всички да се чувстват все така специални през целия си живот!

# 70
Ехааа,чак и втора тема има.Честито момичета.Желая ви най-щастливите мигове с тумбаците и на есен най-леките раждания и пухкави бебоци.Аз съм от минало годишните октомврийки,терминът ми беше за 5 окт.,но Мила се появи на 19.09.Само да ви посъветвам,не се тревожете за нищо,бъдете много спокойни.Грижете се за себе си.При нас винаги сте добре дошли за каквото и да било. HugЩе ви хвърляме по едно око от време на време Wink

И да не подценяваме днешния празник.Честит Свети Валентин  bouquet

# 71
Честит двоен празник на всички! Празника на любовта и виното! Желая на всички огъня на любовта никога да не угасва в сърцата ви и да сте заобиколени само от усмивки и любов!!!!

Вчера бях на лекар и той също ми каза 01,10,  - тази вечер сме на ресторант, така че мисля да пийна една чаша вино за всички празници!

# 72
Здравейте, мили бъдещи октомврийски мами !

Честити ви празници на любовта и виното

Аз съм от миналогодишните октомврийки и искам да ви пожелая леко бременеене + здрави и щазтливи бебоци ! newsm51

# 73
Здравейте на всички и добре дошли на тези,кото сега се разписват в темичката  bouquet
Анджи честит ти подарък,да ти носи само усмивки и хубави преживявания Wink
Сиси аз вчера почти бях така,само че като кихна и леко ме прерязваше ниско долу и малко се притеснявам и несмея да си помисля да кихам пак Confused
Поздравявам ви за празниците - пийнете глътка вино,прегърнете любимия човек и погалете малката,разтяща точица във вас и и предайте цялата си нежност и любов  Hug
Ето и един поздрав от мен за всички вас
http://misli.hit.bg/lovestory.html

# 74
Утре съм на доктор, и ми е тоооооооолкова притеснено.Моля ви стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт