АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 10 034
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Валка и аз гласувах и дано да съм те оцелила някъде. Ама ме е яд, че на конкурса с лъчите гласувах само за една , а можело за цели 7 снимки  ooooh!. Но няма опция "изтрий гласа", та бързо да оправите това недоразумение, защото там ми харесаха най-много снимки Laughing.
Vst_80, какво прави досега?  Rolling Eyes
Днес, наистина се очертава хубаво време  Peace.

# 256
Благодаря ви за гласуването....После ще видим дали сте ме улучили  Laughing

adrianska, и аз казах на мацките да слагат опция изтрий глас, че е възможно някой да обърка нещо ама те не послушаха  Tired Всъщост пък що да не пишеш в анкетата там направо, току виж я редактирали тогава  Peace

# 257
Ади, хванала съм се с хиляда неща едновременно и не ми дават мира  Laughing, а ранните зори като се отправих към леглото, татито така хъркаше  ooooh!, че опитите ми да заспя претърпяха провал. Така в 7 окончателно станах и сега така ми се спииииии  Mr. Green, а и Лори още не е станала, ама ако сега си легна и тя веднага ще се ококори  hahaha

Блу, наистина трябва да се замисли за бизнес  newsm10

# 258
Валка, ще им пиша  Peace.
Vst_80
, а на теб ти пожелавам много сили през днешния ден и след обяд да си наваксаш със съня  Peace.

# 259
  • София
Привет! Hug
Валка, отивам и аз след малко да ви видя красотите!  Wink
Вст, как издържаш без сън не знам!
За моето чАдо какво да ви кажа - и тая нощ спа без да се буди до 6ч, но от тогава до сега хем му се спи, хем не заспива  Tired Преди малко се предаде, не ми се мисли за днешния режим.  newsm78 А и честно казано така не ми харесва, май предпочитам да се буди нощем, но да спим до 10ч. Няма угодия  Blush Mr. Green
Чакаме Блумарула, да  Peace Laughing Hug

# 260
Валка, гласувах във всички категории, пък ако съм те и уцелила, още по-добре Hug Много хубави неща сте сътворили, браво на вас Hug

# 261
Гласувах  Peace Дано съм те уцелила,много са красиви всички неща ,браво  Hug

# 262
Здравейте,

днес моята половинка има РД, а Вики става на годинка и половина!Почерпете се! Grinning

Блу, честита ви годишнина!Тортата е страшна! Peace
Отивам и аз да гласувам при ФШ-ките. Simple Smile

# 263
  • София
Здравейте!

Влизам, за да се похваля. Преди три часа една много добра приятелка стана мама за втори път на красавицата Мария Hug Роди при моята лекарка и сега още не е излязла от упойката напълно, но е добре. Бебата била гласовита и много хубава Simple Smile

Ember честит ти рожденик! Много щастие и любов!  bouquet

# 264
Здравейте,всички!Гласувах с радост в 3-те конкурса за ФШ и мисля,че съм оцелила нашата val_stef във всеки,но до края ще тръпна дали съм разпознала стила й.
Честита годишнина на майстор Блу-да пазите вечна рецептата за сем.щастие!
Честито рожденик на Ембър!
ВСТ,не привиквай с безсънието,от опит ти го казвам,/откакто съм семейна със сериозно  хъркащ мъж/-то е за сметка на здравето.Дано операцията на сестра ти да мине добре и скоро да събере смелост да започне  наново живота си/сестра ми вече 1,5м. преживява подобна трудна раздяла от 3год.връзка и голяма любов и не е на себе си,защото е потънала в отчаяние и депресия,затова и ми е трудно да пиша /.
Дано по-малко да са от днес болните деца и родители!Много хубави са снимките от срещата в събота,било е спокойно,личи.
Честито бебче на приятелката на Нана-здраво и с късмет да е в живота!
Снежина още не говори-единствено папа,тати,баба,кака.Дано до1,2м. започне и тя.
Хубави разходки!

# 265
  • София
Честита годинка и половина на Вики и честит рожден ден на таткото й!   bouquet Да са живи и здрави! Много да радват любимата си жена и мама!  Hug
Честита радост и на приятелката на Нанаbaby_neutral Да расте здраво, спокойно и усмихнато бебче!  Peace
Мегишик, дано и твоята сестра пребори депресията! И въобще - на всичките ни необвързани сестрички желая да намерят щастието тази година!  Hug Heart Eyes
В категорията От снимка картина бавно ми се зареждат в големия формат и не съм гласувала още.
Аз мисля дали да подам оставка като майка, нещо не ме бива  Thinking

# 266
Elwing, ти хубаво ще подадеш оставка, ама се съмнявам че ще ти я приемат newsm78
Я разкажи защо ти се е скофтило настроението, пък дано ти мине Hug
Аз понякога имам такива моменти-струва ми се, че с нищо не се справям и че по някакво чудо не ми се е провалил целия живот. Обяснявам му на мъжа ми, пък той ме гушва и ме успокоява и след час живота пак е хубав Heart Eyes

# 267
  • София
Май няма да ми я приеме никой наистина newsm78 Laughing
Ох, не знам и аз какво става напоследък. Имам чувството, че Ивчо ме мрази, с такава омраза ме гледа като му се карам. И понякога чувствата ни са споделени.  Embarassed Embarassed Embarassed Обичам го безумно, но не издържам някой път. Ето, сега ревнах пак. Имам нужда от почивка, а това с което сме се захванали е доживот. Най-сладкото, но и най-тежкото робство. Не знам как ще се справя с възпитанието. Според мен никак. Извинявайте, че ви товаря и вас и ви пиша глупости.

# 268
  • Бургас
Валка ,и аз пуснах гласа си  по всички категории.Дано съм улучила твоите творения.

Нана,честито бебче на приятелката ти.

Ембер,честита година и половина на малката красавица Вики и Честит ти рожденник!  bouquet

Елфче,какви са тези неща с оставките.Да  не съм ги чула повече.Ако нещо те тревожи ,сподели(ако нямаш нищо против де)

# 269
  • Бургас
Докато пиша ти вече си го споделила.

Елфче Hug,естествено,че Ивчо не те гледа с омраза.Всяко дете предпочита да го глезят и да му угаждат за всяко нещо.Но в много от случаите ние трябва да бъдем строги с тях и да им се караме.За да могат да различат кое е доброто и кое е лошото и да израстнат едни добри хора в обществото .Това не те прави в никакъв случай лоша майка,а напротив.

Общи условия

Активация на акаунт