АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 919
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
БЛУ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,МАЦКА!ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ !
А,тортата изглежда мноооо'о секси  newsm53!

# 241
  • Бургас
Блу,честита годишнина!  bouquet
А с тортата направо ме разби  #Crazy,страхотна е .

# 242
Блу, тортата ти е страхотна Peace Да сте живи и здрави двамата с половинката ти и много да се обичате Heart Eyes  bouquet

# 243
Ние пък с джуджка навестихме Ади и Саши  Grinning!Хареса ми в двора на у-щето.Явно тогава им е голямото междучасие и всички момиченца в двора обикаляха около дребчовците,а ние Лафффф и бира и скокнахме и до някоя и друга ротативка   smile3503!
Това ми хареса, искам пак  Laughing  Wink. Ще ви чакаме утре пак  Grinning.

Блу, честита годишнина   bouquet!

# 244
Блу, честита годишнина и от мен!

Браво на Ивчо - все такива подаръци да прави на мама  Heart Eyes Hug

bouquet а това за всички вас  Hug Благодаря ви за подкрепата. Дано наистина сестричката ми да се възстанови по-бързо здравословно и след това да сложи в ред живота си.

Опитвам се да ви чета редовно, ама нещо все изпускам нишката  Embarassed

Валка, ще чакам новите ти красоти  Hug

# 245
Пожелавам ви лека нощ с една моя много любима песен,обожавам я и едно страхотно смеещо се бебеHeart Eyes

# 246
Здравейте Laughing
Честита годишнина Блу! Ох,ама все красоти вадиш Peace Страхотна тортичка Peace
  Aila много целувчици на бонбончетата и от мен Heart Eyes Какво сте преживели ooooh!
  ROZI24 Hug и от нас,не сме те забравили Wink
IrrA_78 бързо да се оправяте Heart Eyes
  Adrianska откъде това търпение Laughing браво за гоблена
  Elwing само така да я карате Peace
 Като стана дума за хвалене,и аз да пофаля моето момче Mr. Green Вече трети ден я караме без биба Wink Милото му е мъчно и все си я търси,но пък и няма голяма истерия.Скоро ще може да се похвалим,че сме я отказали напълно Laughing
 И със заспиването му хванахме цаката Wink Гасим всичко и си лягаме,и той като няма какво да прави отива сам и си ляга,и до 20тина минути е заспал.Иначе няма оправия,дивее,може да отиде и до 12ч #Crazy
 Сигурно пропуснах нещо,но после пак Laughing
 Лека вечер Heart Eyes

# 247
  • гр.София
 Привет!
 Блу,много пъти по много, абе, вечно да се обичате  bouquet
 И мен ме плени тортата ти. Радвам се,че ги пускаш тук творенията си,понеже много бавно ми се отварят снимки.
 Оказа се,че цял февруарски албум не съм гледала.
Велмар,направо кандидатствам и за вашата градина-ти ще я обзаведеш по-хубаво от у дома Peace
 Айла,  нямам си и идея как се справяш с двете принцеси.
 Имаш ли мигове на усамотение?

Дани, Адрианска, за ротативките прочетох,ама за печалбите нищо не казвате. Блазе ви за бирата. Аз се удавих в чай.

Днес е първият ден,в който не съм бърсала течащи носове вкъщи. Размотаваме едни рула тоалетна хартия-в промишлени колич-ва,понеже на носни кърпи не насмогваме.
 А  и София много се забавлява да ги размотава.

Rozi24, Хектор е неузнаваем в подписа ти, последно на бебешки снимки съм го виждала.

Мама Галя, за косата и цвета-ще решиш,като дойде мечтаното момиченце Simple Smile

На Ивчо елфин пожелавам все така да спи цяла нощ. Пък и на всички останали. А на Насето-нов живот без залъгалка.
  Hug

.

# 248
  • София
  Блу, честита годишнина така да се каже и от мен  Simple Smile
  Благодаря ви момичета, справяме се, но наистина откакто са се родили съм буквално постоянно с тях. Скоро може и да се реша да се върна на работа, хем искам малко почивка от тях, хем не си представям да не сме заедно.
  Утре ще ходим да я видят Ваня пак и да каже лекаря как е. Отделно трябва да им взема и стерилна урина и като излязат резултатите да ги водя на нефролог. Нещо педиатърката пак се презастрахова, проблема е че забравих къде да ги водя на нефролог. Някой да помогне, ставаше въпрос за некаква детска ли педиатрия, явно е по-голяма болница, но беше отдавна, ако помогнете няма да се наложи да звъня на педката и да се излагам с тъпи въпроси, а тя жената се опита и пътя дотам да ми обясни  Embarassed

# 249
  • София
Блу, честита ви годишнина!   bouquet  bouquet  bouquet Тортата е страхотна наистина! Евала!  Peace Heart Eyes
Блан, браво, че се оправяте вече!  Hug
Айла, проблем ли имат мадамите или просто сте решили да пуснете изследвания? А за Спинки нали питаше - не съм й се обаждала  Rolling Eyes , не знам дали още е тук.
Нашето спане едва ли ще се оправи от раз, но ви благодаря за пожеланията  Hug
Лека нощ и много  Heart Eyes

# 250
Блу пожелавам ви дълги години на любов и разбирателство!   bouquet Heart Eyes
А тортата ти е великолепна,просто ме плени,за пореден път се убеждавам че си невероятен талант   chef
Велмар браво за ентусиазма ти ,евала!Ти си истинска фурия! Peace
Дани, Адрианска оставете вие тая песен любовна с бирите,кажете какво ударихте на ротативките  Mr. Green
Rozi24 как ще те забравим,такъв голям юнак като Хектор забравя ли се! Hug
Мама Галя дано скоро се сдобиете с мечтаната щерка  Hug
Ей браво на Ивчо ,разбран мъж излезе,аз не съм спала цяла нощ от 2 години  Tired
Насето и той голям мъж ,щом така лесно свиква без бибата  Hug

Ние се опитваме да си преброим кариесите и да видим колко ще ни струват усмивките ,май няма да  е малко,добрата новина е че Ники няма нито един,само оцветяване на зъбите което лесно се оправяло ,но баща му компенсира здраво,а и аз не оставам по назад май  Whistling
Поне сме здрави Слава Богу ,днес дои си направихме голяма разходка ,беше много топло тук .

Пожелавам ви лека нощ и спорна сутрин (аз ставам по обед  Embarassed Blush )

# 251
Блу, да се обичате вечно! И да си звемете още едно малко Барк-че, да го гледка тоя път Ния!  И тортата е жестока на 13 май искам и аз  Mr. Green Heart Eyes   bouquet

Мацки ето ви ги анкетките да гласувате за творбите на фотошопките  Mr. Green
Гласуване за "Картичка за 8 март"
Гласувайте за *Рисуване на лъчи светлина*
Гласуване в категория "От снимка картина"
Гласуване за "Анимиран подпис"

Ще се разкри чак като свърши гласуването, защото е анонимно  Grinning

# 252
Добро утро  Hug
Днес съм от рано тук, ама то е просто защото не съм си лягала  Laughing

Валка, успех  Hug Разгледах красотите ви и гласувах  Peace
Блу, забравих да ти кажа, че тортичката е прекрасна  Peace Hug
Blanc, радвам се, че се оправяте  Hug Heart Eyes
Aila, за съжаление аз не мога да ти помогна  Embarassed
elli78 и на теб все забравям да ти кажа, че аватара ти е страшен - гледах го доста време и все очаквах, че ще погледнат и в другите гащички  Joy Браво на твоето момче за бибата - и аз се замислям дали да не я крием вече - в колата успях да я отуча /ставам буквално маймуна  Crazy/, ама не знам как ще се справим със заспиването  newsm78

Днес май ще е още по-приятно навън   Nature Partly Sunny 1swing Дано Лорка не прекали днес със спането, че да се възползваме от времето  Laughing

# 253
  • у дома
Благодаря Ви, момичета   Hug   bouquet  Hug

само дето десерта всъщност е кекс, а не торта  Mr. Green

# 254
Блу, честит ви празник!    bouquet
Не знам каква точно е професията ти, но ще е грехота, ако не изявяваш кулинарния си талант извън къщи!
Вече можем да се похвалим  с 12 броя зъби.  Mr. Green
val_stef, запали ме и мен, та гласувах във всички категории  Crazy
Стискам палци твоите да са сред победителите!

Общи условия

Активация на акаунт