Дано Ваня бързо се оправи милата 
В една тенджерка нарязваш една глава лук /може и с обелките/ и я слагаш да ври ако е възможно в стаята където нанка Ирка, все едно да стане като инхалации, ама нали няма как детето да диша над тенджерата, затова слагаш да си ври в стаята....вярно усмърдява света тоя лук
но върши чудеса 
На мен още когато каза, че ви мота вас с информацията за нейното състояние докато тя беше в болницата ми направи лошо впечатление 

.При нас както при вси4ки едни и са6ти проблеми.Разбира ве4е по4ти вси4ко,говори малко и така.Хаеде целувки и пак 6те наминавам.Аила браво за смелоста аз 6тях да се паникосам.Валка изглежда6 страхотно да не се тревожи6
Тия дни не ми остана време за форума и много ми липсвахте... Вчера ми беше почивен ден и се възползвах максимално
Пих 2 часа кафе сутринта с една мама от квартала, после се мотах вкъщи, оттам взех една лелка от яслата на Дари и ходихме за тапети за групата.Моят мъж каот не ми дава да направя жълта стая в апартамента, направи такава в яслата
Ами- лудичка съм си явно, ама много ме зарежда с настроение този цвят за стая
Дари тая нощ се разкашля
-не я бях чуваля от няколко седмици.Взехме я при нас уж за малко, и накрая- нито тя спа- нито ние.....Сега едва гледам
Най-новото от програмата ни е следното: тича между нас из спалнята сутрин, аз се опитвам да си доспя, а тя си наглася дупето на заден ход към лицето, ми, засилва си и се тръшка с всичка сила и ми сяда на лицето
.И ми казва"Опааааа"
.И така- докато не станя от леглото
( Дари също, а тя е всеядна).
Разписвай се по-често- поне да ни носиш топло настроение от слънчева Испания, че тук един вятър.....
Искам пролееееееееееееет!!!!!!
.Аз започнах да будя наред всички колегки , за да видим кой може да дойде и да ме смени, а аз да се прибирам към къщи.20 минути след първото позвънявна, му звъня аз да видя какво става.Успял да измери Т- 36.9
Ще я праща на ясла-даже пътували вече натам.Ей- ще ме побърка понякога 
, че днес и на работа е доста напечено не виждам как ще се прибера...

Досега помня да сме спали от вечерта до 5ч и то само 2 пъти! Ето и да почерпя по случая
Сигурно така ми се реваншира са това, че напоследък ми изпили нервичките
.
.
. До парка не стигам.
.
!
!Много голяма лудница ми е !Не,че като се разхождам по Витошка не е,но поне зяпам парцалки и времето минава бързо.
Аз ще съм като координация на трафика

Ще взема да се вдигна с Дари тия дни като се позатопли
.Смао не знам каква ще бъде тая нашата разходка, защото в количка не е слагана от есента...
,нали бяхме един отбор томбаци
.Сега се прибрахме от разходка и ни заваля дажд.Тук наистина е топли4ко сняг не жали,но духат силни жетрове от морето.Абе зимата е кам 15 градоса,стига и над 20.И на нас ни липсва парка с тези даждове,намерис си тук един парк сас бар4е е направо се родих малкия играе а мама си пие кафето
!Хареса ми в двора на у-щето.Явно тогава им е голямото междучасие и всички момиченца в двора обикаляха около дребчовците,а ние Лафффф и бира и скокнахме и до някоя и друга ротативка
! 
за госпожицата!
Аз не смея да се похваля, че похваля ли се и после става точно обратното. 

А костенурката сега се подвизава в детската градина (много и се радват децата), където евентуално ще бъде и Вики на есен.
!Дано да стане,като нейната 
.